46

До 31

преди 3 седмици

Понеже виждам, че си голям разбирач - посочи пример само за едно поръчково гангстерско убийство което е било разкрито където й да е било по света?

45

Пълни Безполезници

преди 3 седмици

Убийци до сега не си спомням да за залавяли, крадците същото много много не ги хващат, само ако има далавера, но ако трябва стоп палката да покаже или да се заяжда с деца на улицата, ще си счупи краката.

44

Анонимен

преди 3 седмици

"Подобно беше с бай Миле, свещениците. Те са една и съща група и ай вероятно " - "ай вероятно" (селянинооооооо), не са.

43

От близките

преди 3 седмици

Велик човек! Да почива в мир! За убойците сме с епогрижили вече. И извършители и порачители. Калто и за децата им.

42

do 50 centa

преди 3 седмици

До 50 ценатати кво мислиш че у БГ няма мутри ли ! МНОГО си ЗЛЕ !

41

от америка

преди 3 седмици

Българите живеещи в Северна и Южна Америка нямат нищо общо с убийството ...

40

Анонимен

преди 3 седмици

Е България казваме ЮАР, а не РЮА.

39

Анонимен

преди 3 седмици

Blablabla

38

50 цената

преди 3 седмици

Камъка си тежи на место. Да се правиш на мутра в държава където живота струва колкото патрон си е руска рулетка, но с пълен барабан на револвера... В чужбина бъдете тихи и благи , поздравявайте и си плащайте данъците. Не сте в бг. кудето с 20 хилки може да купиш всеки чиновник или с 4 борчета и две Г класи да изплашите всеки мишок. В африка и 13 годишните са убийци стига да се докопат до некой раждясъл АК 47...

37

Анонимен

преди 3 седмици

Kaк да обясниш на 3 деца, че баща им е престъпник и 600клук, а майка им е платена шантонеерка, "изкачила" се в йерархията. Е как кой да ги е поръчал? И трактора като му се чу името свързано с избори и го очушкаха катп пррдня из ***. Чакаме Тиквуун и Свиннкя да ги очистят, ама никой неще да изхвърля тоалетната хартия на американците.

36

Яд ли ви е?

преди 3 седмици

Така ви се пада!

35

Посолството

преди 3 седмици

Мистър Мертен ,татко Петко , Бате Бойко и Професор Ахмед Доган остават доволни ! Честито ви управление р . ая, машините и листите са наши .

34

Тропам

преди 3 седмици

Има кафява следа ама никой не я гледа... хаххаха

33

Карлос Сайнц

преди 3 седмици

Прокуратурата в БГ обвинява главно кокошкари, *** и подобни дребни мишоци, но разследва престъпление в Южна Африка. Смях в залата и прах в очите.

32

Статистик

преди 3 седмици

Къро, Алегсей, Нотариуса отиват към папките в архива. Никога няма да се разкрие нищо.

31

Анонимен

преди 3 седмици

Съмнявам се полицията в РЮА да разкрие нещо. Уповавам се на българските разследващи-те могат и разкриват поръчкови убийства...От 250 поръчкови убийства са разкрити ЗЕРО...

30

aka. Тиквата

преди 3 седмици

Тиквата е . Цял един народ знае .

29

Бонго Бонго

преди 3 седмици

Почеркът,начинът по който е извършено покушението е български.Подобно беше с бай Миле, свещениците. Те са една и съща група и ай вероятно са действащи полицаи или военни или служби.Но български.Какво е правил редник Радев там с делегация два дни преди покушението??????

28

Анонимен

преди 3 седмици

Това убийство е извън юрисдикцията на България!!! Какъв у.. разследва СГП??

27

Анонимен

преди 3 седмици

Ама разбира се че няма следа. Нали затова има разследване в Бг при положение че престъплението няма нищо общо с Бг. Факта че има разследване в Бг показва че има хора които са заинтересовани да знаят как тече разследването ТАМ!! Това са явно ПОРЪЧИТЕЛИТЕ. Просто е но не е за проУсти хора.За Трактора също няма българска следа, нали?!И още, видите ли че Ботьо Ботев обикаля наоколо знайте че Тиквата е замесен и разкриване НЯМА да има!!