124

Анонимен

преди 3 седмици

Не сте обсъждали пращането на наши военни в Украйна, казвате, но явно сте, щом ни го съобщавате без да сме ви питали. Гузен негонен бяга. Нали знаете поговорката?

123

House M.D.

преди 3 седмици

И войната, която обявихме на съюзниците по заповед на Германия, беше символична.

122

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 116 За руската агресия причина не е необходима, те са си такива. За справка - питай който и да е от съседите на Русия.

121

1989

преди 3 седмици

До Анонимен 119 Баща ми се пенсионира на 60 години, а мйка ми на 55, преди 1989 година. Но сега увеличават възрастта, а не търсят дъррти хора над 60 за някаква работа.

120

това

преди 3 седмици

Това ме успокоява! Шом помагаме само за отбраната на Украйна, значи няма никакъв проблем!

119

Отново ала-бала

преди 3 седмици

Този не е министър за да решава, а да изпълнява, защото за съжаление България не е суверена държава, а колония с назначено правителство.

118

Анонимен

преди 3 седмици

Моат дядо на тази възраст отдавна беше в пенсия и си правеше здравословни разходки из боршсовата градина, където водеше и мен и другите внуци- Какво е това чудо такива дъртаци да казват къде да си даваме парите и на кого да помагаме" За всичко си има време, както е казано в библията. Пенсийо-оди си дома-

117

Анонимен

преди 3 седмици

Дрънкаи си кои те слуша изобщо ,само гледаи от българска територия да не полети нещо което да даде повод на Руснаците да отвърнат,че след това ще има пушките в дирника

116

Анонимен

преди 3 седмици

До Йорданка Толева 91 - Зеленски, това ти ли си? Що си се писал с женско име?

115

Анонимен

преди 3 седмици

Всички политици говорят че Украйна е жертва на руска агресия но интересно е че никой не споменава какво е предизвикало тази агресия.

114

Питам

преди 3 седмици

Коя истинска българска майка, няма да е горда да изпрати чедото си в помощ на украинските ни братя? Кой истински българин, независимо дали е офицер, еврейтор или обикновен запасняк, не чака с радост, повика за изпълнение на европейския си дълг - да се бие редом с украинските смели бойци срещу руския агресор! Кое ни прави по-малко смели от украинските млади хора, които настояват изоставяйки следването в университетите дори в чужбина, да изпълнят гражданският си войнски дълг?

113

:))))))))

преди 3 седмици

Забелязвате ли какво мълниеносно рапортуване на всяка заповед на Брюксел има , от страна на родните лилипу*ки....от "До пълна победа на Украйна!", до "помощ с отбранителен характер"........

112

Анонимен

преди 3 седмици

И за какво е тази помощ? Безсмислено е.

111

Рендето

преди 3 седмици

Останаха 8 дена до изборите за нов парламент на Бг, бе, пенсиьоо..., и след туй шъ ти бият Шута !!!

110

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 101 - Наивен ли си, г.....в ли си, и на човек, който се дави не винаги можеш да помогнеш. Щото не можеш да плуваш, в ситуация е, когато няма как да помогнеш. И изобщо Украйна не е в ролята на удавник, а в съвсем друга. И, жалко, че не си в състояние да прецениш.

109

Българин

преди 3 седмици

ХА-ХА КАКЪВ СМЯХ!ТИ НАПАДАШ,ПРАЩАШ ОРЪЖИЕ- КЪДЕ СЕ БРАНИШ!!!!!!

108

Анонимен

преди 3 седмици

Слава Орбану, герою слава! Спасява народа си от всеобщото безумие. А наште-анатема и украинска църква да се молят.

107

Анонимен

преди 3 седмици

"на укрофронта, ако изобщо ги имаш, че се съмнявам" - ооо, точно такива имат деца или са с намерение да имат скоро, искат бързичко да им осигурят висок стандарт, добри връзки и затова толкова лесно се мотивират грантово :))) коментарите им тук са едно нищо разбира се, но са с цел да "опипат почвата"...

106

Анонимен

преди 3 седмици

Ами точно обратното е на това което казва този индивид. Всеки, който помага на някой в конфликт го прави замесен в конфликта. За да твърдиш обратното трябва да си не с всичкия си и мястото ти определено не е в МС

105

Анонимен

преди 3 седмици

Запрянов, ако дам пистолет на някой знаейки, че той е в котфликт с друг и му кажа - Ти трябва да победиш, това замесване ли е? Прави ли ме съучастник в убийство или опит за такова? Я слезте на земята вече и бъдете риалисти! С тези приказки и деца не може да залъжете вече. В случая Радев е прав. Не знам в каква фантазия живеят повечето политици в днешно време и определено нямат връзка с реалността.