17

Илиян

преди 3 седмици

До митко ЕЕЕЕ, браво, най после един да каже мъжествено че Папазки е престъпник. И той и брат му тероризираха Враца, разплакаха много хора. Интересно че пишештите и говорещи медии нищо не знаят и не споменават. Лелееее майкоооо. Жално ми е.

16

Алекс

преди 3 седмици

Стадионът разрушен.Отборът разформирован.Чакаме светлото бъдеще.

15

митко

преди 3 седмици

Да обяснят за схемите на Гриша Ганчев и Валтер Папазки.Тези две криминални фигури от прехода се подиграха с любовта на милиони.Сега щели да говорят чак на 10-ти.Мерките трябва да се взимат на секундата.Всички вън.

14

Разрушен стадион

преди 3 седмици

Помака се изнесе с 200 към Ловеч.Оправяйте се с Ицо Мутричков.

13

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 седмици

Когато ЦСКА бе един нормален футболен клуб без раздвоение на личността,го подкрепях. Няма как обаче да подкрепя тая раздвоеност,още повече ,че в редиците и на двата отбора има някакви извънземни.

12

фен

преди 3 седмици

Весело беше недейте така сега. Некви дилърчета с татуси си помислиха че ще се *** с г-н Ганчев, то това да не е да биеш училищните дилърчета. Направи впечатление полицията, която очевидно си беше от едно котило с феновете и не допускаха и косъм да им падне от главите, все пак матриала е важен за изборите. Кога феновете на отбора на партията ще вземат отношение към управлението на държавата, кога ще направите шествие и ще викате срещу тиквун и шиши. Един сектор не могат да напълнят.

11

Анонимен

преди 3 седмици

А кой ви спаси емблемата бе? 8 млн бяха платени лично от джоба на Гриша Ганчев! Най-сладката купа от В група. Ново първенство само заради вас. Гриша Ганчев застана с името си на терена на Българска армия когато дойде и беше бурно аплодиран повече и от Тодор Живков. Наля пари, започна строеж на стадиона, донесе трофеи, евромачове и как му се отплати тая пасмина, наречена фенове. По 1500-2000 човека на мач, а в най-важния - за бараж, при цена един лев, все едно играеше Славия. Смешни сте!

10

Обективен

преди 3 седмици

Автентичният ЦСКА 1948 победи и ще играе в Европа. А люляците не ни интересуват.

9

Чорбаръ

преди 3 седмици

Г-н Ганчев може да е всякакъв,но не е пораженец.Някои хора си бяха повярвали и това са резултатите.Дано поне работата със стадиона не зацикли.Трябва да се гради отбор от Българи около Каранга.И аз да съм треньор с тия мирни ще е същото.

8

Герен

преди 3 седмици

ПАК ВИНОВНА Е КОКОШКАТА. ДРЕБНИТЕ РИБИ. А ОНИЯ СЪС ЗЕМЯТА У БОРИСОВАТА ГРАДИНА ЧИСТИ КЪТ МОМЕНА СЪЛЗА. НАПРАВИХА СИ ДАЛАВЕРАТА И ИЗБЕГАХА. МАФИЯ.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Някой по запознат да каже кои са с едното тире и кои с двете.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Публиката малко хоби снощи.

5

Чоко

преди 3 седмици

Промените трябва да са коренни. Този ловешки модел доведе ЦСКА до едно живуркане в Ефбетлига. Отбора се превърна във фон на успехите на Лудогорец. Така се получава , когато един борец се занимава със селекцията на професионален футболен отбор. Имам чувството, че отбора беше умишлено разбит през зимата. Бяха освободени всички нападатели без да се вземе нито един нов. Еда ли има отбор в света, който да играе с 6 халфа. Срамно и позорно оттегляне на фамилията Ганчеви.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Да идва Чичовото, после Маестрото, поссле пак Белчев е на ред...

3

Анонимен

преди 3 седмици

Изгонете ги всичките. Тия не са Цесекар, а Литекс Етрополе

2

Анонимен

преди 3 седмици

А толкова реклама му правехте на тоя сме шник Белчев....

1

ха ха ха

преди 3 седмици

Закривай!