281

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя си изпя песента, скоро ще го сменят

280

Шаши

преди 3 седмици

Този е станал много скромен. Преди 3 години искаше ядрени ракети за да марширувал в Москва. Вече е обикновен тутуруткаджия. Президент, ама на какво.

279

Анонимен

преди 3 седмици

Май Червенски не е ефрей казвам на един познат Червенски мяза на малко на РОМс къв Ром не го ли виждаш че е чист манг. л.

278

Анонимен

преди 3 седмици

295 - САМО ЧЕ ВЪВ ДНР И ЛНР ЖИВЕЯТ РУСКИ ГРАЖДАНИ. СЛЕД КАТО НАЦИСТИТЕ ПОЧНАХА ДА ГИ ИЗБИВАТ ПРЕЗ 2014 ГОДИНА, РЕДНО Е РОДНИНИТЕ ДА ИМ СЕ ПРИТЕКАТ НА ПОМОЩ. СЪС ЕДНА ДУМА АКО КОМШИЯТА БИЕ БРАТ ТИ, ТИ ЩЕ ГЛЕДАШ ЛИ САМО?

277

Анонимен

преди 3 седмици

301 - СЪС П"РО,СТ ФА,СУЛ КАТО ТЕБ НЕ СЕ СПОРИ.

276

Кремълски цинизъм

преди 3 седмици

Копейките плачат за обстреляни "мирни" градове в Русия? Направо са трогателни! Лицемерието и лъжите са безгранични!

275

Анонимен

преди 3 седмици

АБЕ ТЕ ДОСЕГА СЪС ИЗВЪНЗЕМНИ ЛИ ОРЪЖИЯ ОБСТРЕЛВАХА МИРНИТЕ ГРАДОВЕ ВЪВ РУСИЯ. НАЛИ ВСЕ СА ЗАПАДНИ. НЕЩО ВЯТЪР СИ ПРАВЯТ ЗАПАДНИТЕ Н Е М О Ж А Ч И.

274

Гошо

преди 3 седмици

Кой е Зеленски? - бивш президент на Украйна, спечелил изборите с гарантиране на уреждане на конфликта с Русия, но стана точно обратно. Сега президент е украинската рада сиреч НС, а той е нелигитимен и документите подписвани от него нямат никаква стойност.

273

Анонимен

преди 3 седмици

Всички ние видяхме съборения жилищен вход блок в Белгород. Той не беше хотел на натовски инструктори а жилище на цивилни хора жертви на Запада и на Зеленски лично защото Зеленски няма да може да се скрие от Запада когато театъра свърши с поражение Запада ще го изкара килти .

272

Анонимен

преди 3 седмици

За сведение на това дето нарича русофилите кАпейки ние не пишем тук нито за пари нито за слава. Пишем си мнението.

271

бай Пешо

преди 3 седмици

да де, ама за какъв "въпрос на време" става дума изобщо?? Нали Путин им каза съвсем ясно (на чист руски език), че няма да имат време даже да се помолят!!

270

Хммм...

преди 3 седмици

С атаките по руска територия Украйна се превръща в същия такъв терорист какъвто е и Русия. Защото след три години руска "специална операция" и почти ЕДНА ПЕТА от територията и под руски контрол УКРАЙНА НЕ Е ОБЯВЯВАЛА ВОЙНА НА РУСИЯ. ФАКТ. Русия също не е обявявала война на Украйна . Води си там някаква специална операция и толкова . И двете страни показват абсолютното незачитане на международните закони въведени и одобрени от ООН. Стрелят си се помежду си но ВОЙНА НЯМА. Няма бре... НЯМА.

269

Спеца

преди 3 седмици

И какво ще стане с тия далекобойни ракети?Ще обърнат хода на войната?Нее , това ще е поредната тренировка на руските войски за сериозен шамар към Запада!

268

Анонимен

преди 3 седмици

Запада отдавна събаря мостове и жилощни блокове в Белгород , потапя кораби и пали Рафинерии но Зеленски не е забелязал защото не му е удобно. Той няма нищо общо и с теракта в Москва.

267

Анонимен

преди 3 седмици

Скакалците вече са в саламите. Урсула е на трона. Пак за същите ще гласувате продажници. .

266

ебни атлантици

преди 3 седмици

фурера е искал украйна за житото и кавказ до баку за нефта и газа северна сега историята се повтаря няма евтино жито и петрол войните се водят за ресурси а русия има по много от всичко а европа е пренаселена и ше яде скакалци,след време

265

ами

преди 3 седмици

не са искали руснаците не са го гръмнали този наведен треторазряден артист изглежда и за нато/САЩ и за Русия е изгодно войната да продължи до пълния крах на ЕС ..

264

Анонимен

преди 3 седмици

Уточнение. Не живее дори в панелка а в гето в коптор

263

Анонимен

преди 3 седмици

до 382 Аз бях чел преди 4-5 години че в Москва събарят 10 000 панелни блока за да направят нови блокове. Москва е 12 милиона души. Два пъти населението на България. Иначе живеели с външни тоалетни според краварите у форума. Муахахахаха...

262

Към 364и

преди 3 седмици

В панелка живееш точно ти и със сигурност до края на нещастния ти живот. А иначе можеш да влезеш в Телеграма на сайта на Москва (просто нашите наведени на Козяк медии няма да ти покажат това) и да видиш как се изпълнява Програмата за реновация в Москва. Всички стари блокове и панелки се бутат и на тяхно място издигат супер съвременни жилищни квартали с обширни апартаменти независимо че хората са били в по малки. И всичко това е за сметка на общината. Абсолютно безплатно за новодомците. Лека нощ.