32

43657

преди 3 седмици

Закрито!! Що, бе дай народа да чуе какви ги дробите, нали се бори те за прозрачност

31

Аква

преди 3 седмици

На всички са ни неприятни, но няма други. Трябва да избираме тези, които мислят за България. Да дадем гласа си за тези, които искат мир. Войнолюбците вън от държавата ни и на фронта. Пушката на рамо и дупето - насрано. Инстинктът ни оцеляване ще ни води на изборите. Отдавна не мислим вече за детски градини, училища, заводи и работа. Само за война говорим. Това искат американците и оръжейните търговци. МОЖЕМ ЛИ ДА МИСЛИМ САМОСТОЯТЕЛНО! ДА ИМ ПОКАЖЕМ НА ИЗБОРИТЕ!

30

Боко и шиши

преди 3 седмици

Тази ми е много неприятна комунистка. Бандата на прехода БСП ГЕРБ ДПС Радев зеленият чорап. Всички в затвора.

29

Шмайзер

преди 3 седмици

Надявам се Радев да ни управлява като министър- председател след като му изтече мандата на президент. Както и Йотова да стане президент. Това е разумното за бъ лгария. Както се и моля Бацешишипеде отдавна да са на фронта в Украйна и да умрат за интересите на американците.

28

Аква

преди 3 седмици

Когато някой си главчев се изживява като външен министър и надробява дипломатически простотии , се прави закрита комисия в парламента да му изчисти повръщаното. И да замаже гафа. И за всичко това е виновен герб - с неадекватните промени в конституцията. Някакъв си счетоводител - премиер, че и външен министър. Ето докъде ни води служебното правителство на герб!!!

27

Анонимен

преди 3 седмици

Йотова да каже на колко руски и китайски шпиони е дала българско гражданство

26

Анонимен

преди 3 седмици

Във външната политика Главчев слуша пРезидента Радев. Затова и всички издънки са там.

25

?!?

преди 3 седмици

Тая от коя партия е, че предлага да се свика комисия в парламента? Правомощията на тия двамата са им тясно от като ги избраха. Непрезидетска двойка е това

24

Питанката

преди 3 седмици

А защо не открита? Какво искат да потулят от Президентството?

23

Аква

преди 3 седмици

Престанете с тия утопии за Украйна. Тя приключи. Русия си върна историческите земи. Няма друга истина. Когато сееш фашизъм, жънеш гробища. Ей това е украинската земя. Едно голямо гробище. И за какво???? Заради интересите на войнолюбците в нато. Къде е доброто на американските интриганти и амбулантни търговци! БОЖЕ ПАЗИ НИ ОТ ДОБРОНАМЕРЕНИТЕ!

22

Шмайзер

преди 3 седмици

България трябва да се въздържа от категорирични позиции във външната политика. Сърбия е наша съседка и е добре да сме дипломатични. Да не говорим колко сме виновни, че не я подкрепихме, когато американците я нападнаха с бомби. Падението на нато беше огромно. България не може да си позволи да има враг до портата. Съседите винаги се подкрепят.

21

Анонимен

преди 3 седмици

зaxлюпeнaтa русия иска световна война! Радев и вицето му подклаждат това. Не им се хващайте на кукичките българи!

20

Ром'с

преди 3 седмици

Абе май не ставаме сами да се управляваме...трябва май "някой" да ни управлява иначе ще се самоунизожим Като държава(справка ...Турция,Византия,СССР,Германия(царя и княза) или пък ще унищожим народа си ,само последните -"посолството" на ул Козяк работи против България и народа (От 8,5 до 5-6 милиона за 1/4 век от 1997,разруха във всички области и в човешки морален план също).

19

безгласна буква

преди 3 седмици

но за сметка на това и...много противна.

18

Да допълня...

преди 3 седмици

До Йотова, 16 Ако питаш Радев , цяла Украйна е руска.

17

Бау

преди 3 седмици

Няма полза от войната, предни коментаторе! Само злини! Ако вие намирате полза от Войната, вие сте рош човек! Няма полза и от декларация, защото сега Вучич ще излезе с Декларация, осъждаща геноцида на българския окупаионен корпус над мирни сърби през 2 световни войни - ПСВ и ВСВ! Съседа разправяше, че ги накарали да копаят трапове, през нощтта германците докарали, застреляли и заровили хората и така се създало впечатление, че българите са военопрестъпници!

16

История даге

преди 3 седмици

Единствената полза от войната е , че лъсна истината за голяма част от българските политици, които се оказаха другари и другарки и от 35 години ни играят театрална демокрация , а не реална. Показват ни всякак колко лошо нещо е демокрацията и запада...

15

Въздаржание ли сака?

преди 3 седмици

Няма смисъл от комисия след като е направено правилното гласуване. Или някой иска да мъмри публично Главчев за грешния вод ? Промените на конституцията ссе оказаха на място и необходими -факт.

14

Бау

преди 3 седмици

Бау се дразни силно, когато карате някой невинен все да се оправдава, и още по зле, да се чувства все виновен за безобразията на другите! Комунистическо възпитание в излишна скромност и самокритика, което ви прави удобни за другите и лоши за самите вас! Да сте видели гербераст да се счита за виновен - не! Затова са първа сила! Като сте казали геноцид, няма назад! Осъждате всичкия геноцид наред - арменския, американския, сталинския, гръцкия, сръбския, израелския актуално сега е пред цял свят!

13

Анонимен

преди 3 седмици

С председател Тошко, като комисията за митниците? Изгуби се някъде! По цял ден брои камиони!