11

баба мара

преди 3 седмици

аз не гласувам на мен не могат да ми въздеистват по никакъв начин нито с билдбордовенито с медии нито с празни приказки едно приказват друго вършат като влязат в нсзатова нови из бори наесен

10

Радослав

преди 3 седмици

Всички партии изпляскали билбордове с лидерите си, всеки ден лидерите обикалят и дават пресконференции, все едно всички партии са от по един човек и, че лидерите са кандидати от всички региони, всичко останало в партиите са марионетки и кукли на конци. Да не говорим за факта, че всички лидери като партизани се срещат само с членове на партиите, няма да обесят предварително къде ще са, срещите в работно време. С чиста съвест може да се каже, че всички партии се крият от гласоподавателите!

9

Анонимен

преди 3 седмици

По устенцата ще ги познаете.

8

Анонимен

преди 3 седмици

Като няма с какво да се похвалиш плюеш по тези които те направиха министър председател.

7

Бау

преди 3 седмици

Зависи какво показва и чий е плаката! Ако е на ПП е лош, ако е наш е много хубав! Тоя с двете натурални екологични едри тикви си е отличен! Ганеела и тя все ги събира там на приказка всякакви болни типове! Другите водещи все гледат да си вземат отпуски и да не работят, а тя сигур спи в телевизията! Просто и се клюкари, а не като Ризова на празнии и август да постави заместници и изчезне от ефир, та да си починем от нея! Браво, Ганеела!

6

Анонимен

преди 3 седмици

Има едни много нелепи билбордове за тест-драйв с Кирил Петков.След катастрофата трябва да ги махнат.Егати тест-драйва...думи нямам!

5

Сън

преди 3 седмици

Не искам пачки кеш и кюлчета по билбордове. Искам ги реални и да са мои

4

Анонимен

преди 3 седмици

Всичко е по-добро от ненормалницитеот ПП,ДБ.

3

Коматевски пич

преди 3 седмици

Найкратичко, никой вече НЕ гласува за ГЕРБ, ПеПе, ДПС, ИТН, Сините шмули (всчки тези с изложили по един или друг начин). От останалите има не чак голям сериозен избор освен Възраждане (и то пък под въпрос).

2

ВСИЧКИ С РОМСКИ

преди 3 седмици

ФИЗИОНОМИИ ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА

1

Анонимен

преди 3 седмици

"Войната на билбордове" и "кутията на Пандора" - не, благодаря. Предпочитам някой с малко по-сериозни езикови умения.