21

Изрел предложи

преди 3 седмици

да избие всички и ако има някой останал да подпише капитулацията.

20

Почти позна!

преди 3 седмици

До Така е .. Само че Русия не почва а довършва войни! Затова винаги е победител, фрапиращите примери - Наполен, Хитлер... И с Путин срещу НАТО няма разлика!

19

Така е ..

преди 3 седмици

От историята знаем ,че който започва война , губи.Най фрапиращите примери. Наполеон ,Хитлер , Путин.Между Хитлер и Путин няма разлика. Който харесва Путин , значи харесва и Хитлер. Агресорите завършват еднакво.И най "добрата " война е по лоша от най лошия мир.

18

Ром'с

преди 3 седмици

Абе какво стана c Нетянаху и заповеда от МУС...тропна чичо Байден с крае и тез от независимият и споаведлив съд се "оакаха" от страх.За Това нито една Индия свободна и честна не пише вече,хм заьранено ли им ...ама как Може някой да им забранява )))

17

рушките проксита

преди 3 седмици

или по известни, като дженералете с джапанките трябва да бъдат избити всичките.

16

До 19

преди 3 седмици

Исках минус да ги дам. Обърках се. Християнин бил, но за избиване и смърт пише. Християнството ти няма нищо общо с учението на Исус, който е Христос. Срам си ти. Срам за тази истинна религия.

15

християнин

преди 3 седмици

Толкова е черен и зловещ ислямския свят,където човешкия живот не струва и петак,че евреите наистина изглеждат като суперцивилизован народ.Избиване до последния арабски терорист.Няма друг начин.

14

++

преди 3 седмици

Мирен план с оръжия ли бре деменцийо шантава.

13

ПЕРНИК

преди 3 седмици

За Хамас Израел е като за Русия Украйна и за България СМР - Самонастанили се в Имота ви .

12

Анонимен

преди 3 седмици

Нека има мир, стига войни!

11

Не искаме война

преди 3 седмици

Хамас трябва да приеме плана за мир! Браво на Байдън!

10

Американ

преди 3 седмици

И как "срамежливо" не се казва нищо за т.н. предложение. Сигурно защото е неприемливо за арабите, ама трябва да ръкопляскаме на Льохман Джо щото го предложил?

9

Анонимен

преди 3 седмици

И кога го предложи този мир? Когато Газа е почти напълно разрушена, а над 30 000 бяха избити от израелските бомбнадировки с американските бомби?

8

Анонимен

преди 3 седмици

До 6 Аха аха да ти кликнат Плюс,и щом прочетох за др Живков и до там! Нещата са НеСравними бре дебиле!!! Аз съм гласувал Лично за Живков! Виж за другарят Борисов НИКОГА! -:) Защо ли???

7

Анонимен

преди 3 седмици

Аз мисля,че този " план" е ваш г-н Лицемер!!!

6

Анонимен

преди 3 седмици

Планът е ясенПравят всички палестинците израелци и вече няма палестинци а само израелци.И после,чрез"икономически мерки"обезлюдяват територията и си я присвояватТози план не е нещо новоТой пропадна в България по времето на Тодор Живков.(преимнуването и изселването на мюсюлманите в Р.Турция.)Няма да"проработи"и там докато не бъде призната Палестинска Държава.Испания и Словения вече я признаха.Кога и другите ще я признаят?Това е истинския поблем.ДържаватаПалестина и територията и.

5

ПроСоТо

преди 3 седмици

много ми е странна тая мумия...Честно!...Не мога да разбера нещо "извънземно" ли е,некакъв от падък от човешката биология ли е..Но се сещам за един филм-"Те живеят"..Малко "фантасмагория" е лентата,но със сигурност провокира определени мисли..Препоръчвам ви го..

4

Анонимен

преди 3 седмици

Сега Израел го изкараха по-силен от САЩ ли че ще предлагат план? Не би ли трябвало могъщия САЩ който дори дава помощи на Израел да наложи условията?

3

Анонимен

преди 3 седмици

Вместо да бъде съпричастност за всички загинали дечица ,предлага план ! Международен съд за Нетаняху!

2

Анонимен

преди 3 седмици

Пак е повдигнал капака на криптата!