202

баба мара

преди 3 седмици

борисов е с петна в биографията и не може вече да бъде премиер герб е токсичнакоито влезе в коалиция изгаря отиваме на нови избори наесен

201

Анонимен

преди 3 седмици

Аз съм Път, вие сте ПъТи, затова ме избирате! Разпознахте ли се?

200

Анонимен

преди 3 седмици

Я по-добре отивай в Костинброд да печаташ бюлетини,че подкрепата не ти е много сигурна.

199

Анонимен

преди 3 седмици

Борисов премиер,герб на власт=разруха, кражби, корупция!Мислете и гласувайте!

198

...

преди 3 седмици

буци и шиши, са силните в България, няма спасение от това зло.

197

Анонимен

преди 3 седмици

Този костинбродски,мозък има ли.

196

Анонимен

преди 3 седмици

Този път Няма да я имате!!

195

Гост

преди 3 седмици

Ле, ле какво гепене ще падне от големите инфраструктурни проекти и обекти. Няма как да се примирят, че силно им намаляха лешовете, а и ако дойдат пари от ПВУ 8 милиона и 50% ги гушнат други, а за тях трохи, това не се преживява.

194

Анонимен

преди 3 седмици

ДО 192 НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ БИ ПИСАЛ ГНУСОТИИ И ПО САЙТОВЕТЕ

193

Анонимен

преди 3 седмици

193 НАЕТ ШАРЛАТАНСКИ ДРАСКАЧ ЗА БЕЗПЛАТНА БИРИЧКА ЛЪЖЕШ

192

Анонимен

преди 3 седмици

ДО ДНЕСА ТУК ЛЪЖАТ ЗА ПАРИ ПЛАТЕНИ ШАРЛАТАНСКИ ДРАСКАЧИ ЗАПЛАШВАТ ОЧЕРНЯТ ЛИДЕРЪТ НА НАЙ ГОЛЯМАТА ПАРТИЯ БОРИСОВ ДОКОГА ТОВА ЗАКОНИ ПРАВИЛА ЗА ТЕЗИ ЛЪЖЦИ В ДЪРЖАВАТА НИ КЪДЕ СА ЗА ЖАЛКИ СТОТИНКИ БЕЗДЕЛНИЦИ ДРАСКАТ НЕБИВАЛИЦИ ДОКОГА ТОВА ДНЕСА А И НЕ САМО ТУК ЕДНИ И СЪЩИ ПЛАТЕНИ ШАРЛАТАНСКИ НАЕМНИЦИ ПРОПАДАНЕ НЕВИЖДАНО

191

Галя от EmbassyTO

преди 3 седмици

Тодор Живков2, Магнитски 1 не се накраде.

190

до Борисов - 203

преди 3 седмици

ББ е един обикновен престъпник и мафиот, започва кариерата си като личен бодигард на Тодор Живков, по-късно по време на прехода - 90-те години създава мyтренска организация Ипон, навярно не знаеш като ти гледам сервилническото държание че т.н. групировки се занимаваха основно с рекет, т.е. ако искаш да развиваш печеливш бизнес си плащаш на т.н. борчета да те пазят от други рекетьори. С встъпването му във властта този айдук облече във власт мафиотските и престъпни структури в България.

189

Анонимен

преди 3 седмици

нормален човек никога не би гласувал за някой от сглобката, некоалицията и подобни

188

Борисов

преди 3 седмици

...е политикът, с най-голямо доверие от българските избиратели! И това е при избори проведени от Радев-Мадуро, и "аллабалата " с Президента! Няма по- нормално нещо от това, лидерът на партията ,спечелила изборите да бъде избран за Премиер! Той го е доказал, че може! Глутницата за слухове и оплюване не я броим! Пак той им изкарва парите!

187

Парадокс Бг

преди 3 седмици

Борисов знае, че вече не иска да го види премиер на България, че като управляваше, не само всеки пэт искаха оставката му, но и последващо разследване и затвор, което не получи, всичко се погели!!! Беше се е вкопчил във властта и не искаше да я пусне въпреки продържилите месеци наред всенародни протести и побои над протестиращи зад колоните!!! В името на оцеляването си той беше готов да остави след себе си изгорена страната ни! Този човек е опасен за страната ни и за българите!!!

186

Трагикомедията ГЕРБ

преди 3 седмици

Борисов е една трагико-комична фигура в българската политика! Никой не го иска за премиер, но той всеки ден кара някой гербер да му лъска мръсния имидж, че той ставал за премиер...

185

Право на мнение!

преди 3 седмици

Бойко Борисов е един некомпетентен и провалил се премиер! Той от нищо не разбира. Нищо не научи за 12 години. Той игра на "проба-грешка". Той няма интелект да се изкаже по различни политически теми адекватно. Говори като необразован селинджър на мегдана. Простотия до шия!!!

184

Мнение

преди 3 седмици

Тази куха необразована Тиква е срам за Бъргария!

183

Анонимен

преди 3 седмици

Разбира се, че ще подкрепим ГЕРБ, партия с международен авторитет, уважаван член в семейството на ЕНП! Забележете какво представляват повечето мющерии за ЕП, световно неизваестни гюрултуджии, на местан почва!