11

Я по добре

преди 3 седмици

Открийте сезона от 15 юли! Дъжд, вятър, гръмотевици и бетон, много бетон и необоснована скъпотия. Ще си загубите и времето и парите. А то, времето, лекува! След 10-15 години на фалити болните мозъци на стратезите в туризма ще светнат. Помните ли култовия ресторант "Нептун" в ММЦ-то? Зловеща катакомба! За повечето бетонарки това е бляскавото бъдеще. Е, ако не дойдат китайците.

10

Анонимен

преди 3 седмици

БЕШЕ ХУБАВО МЯСТО ТЕДИ БЕШЕ

9

Анонимен

преди 3 седмици

И СОЗОПОЛ КАТ СЛЪНЧАКА ЗЛАТНИТЕ ПЪЛЕН БАКЛУК

8

До 7

преди 3 седмици

Едва ли може да се изкъпеш в езерото там, австриецо. Водата е толкова студена, че ще ти измръзнат шишарките, ако имаш такива.

7

Открих летния сезон

преди 3 седмици

в Клагенфурт на езерото! Не знаете къде! Не е нужно да знаете! Искаме да си останем самотни!

6

Гъс

преди 3 седмици

Ех Созопол! Какви хубави спомени имам от детството!! Беше като в Синьо Лято в началото на 90те! Последния път като го посетих беше може би 2005 и останах отвратен. До такава степен, че от тогава не съм стъпвал на бетономорието! Та така онзи Созопол ще живее в спомените и сърцето ми!

5

Теди

преди 3 седмици

АСТРОНОМИЧЕСКОТО ЛЯТО Е ОТ 20 ЮНИ ДО 22 СЕПТЕМВРИ ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВЪЛШЕБНО ЛЯТО И МНОГО ПРЕКРАСНИ МОМЕНТИ ВСЕКИ СЕЗОН

4

ЧЕСТНО КАЗАНО

преди 3 седмици

Няма да стъпя в опикания от наркомани Созопол.Цените са по-високи от тези в Дубай.На всеки ъгъл дебнат джебчии, катаджии и ешерихия коли..Сбогом созополско лято.Не ме чакайте и тази година.И следващата и по-следващата.Може би някога след 10-15 години,ще намина в късна есен със спомена за чистото море ,тихите улици и Аполония.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Созопол е хубаво място

2

Анонимен

преди 3 седмици

Дано са заровили добре канализационните тръби по плажа, че да не вижда какво се изтича в морето. Е, ние си знаем, ама като вземе и да се вижда как плава става малко неприятно

1

Анонимен

преди 3 седмици

Созопол е смотан град.