89

Анонимен

преди 3 седмици

"ДАНС отчитат пресичане на дейността на четирима руски и на двама беларуски граждани. Също така е пресечена дейността на други шестима чужди граждани, съпричастни към дейността на чужди специални служби." - 4 от Русия, 2 от Беларус и шестима да не казваме от къде, че са от "наште"! ;D

88

НАТО

преди 3 седмици

Защо НАТО не се разшири към арабските държави? Или към африканските? Нима те не се нуждаят от повече сигурност? Или НАТО по някакви странни критерии определя, кой да бъде приет и кой не. Кои държави да влязат и в каква посока да се разширява алианса. Много странно, че НАТО е решил това да става само на Изток и изобщо не го интерсуват останалите географски посоки. А това доста съвпада с немската доктрина от Средновековието насам: Дранг нах остен!

87

Анонимен

преди 3 седмици

Вчера по БНТ Венцислав Ангелов - Чикагото каза, че шефът на ДАНС е човек на МОСАД и ЦРУ.

86

Анонимен

преди 3 седмици

Що не са написали "Русия е лоша" в един ред а са си играли да съставят "доклад" ? С такива пазачи на националната сигурност вече се чувствам съвсем несигурен.

85

Анонимен

преди 3 седмици

за българия бокьо и шишо са най опасни, по-лоши от война

84

Анонимен

преди 3 седмици

ягле па тия

83

Бирата

преди 3 седмици

Най-големият "Хибрид" е Орбан,но несъгласните с него имат само правото да плюват словесно по него.

82

Анонимен

преди 3 седмици

Има много коментатори за затвора......

81

Анонимен

преди 3 седмици

Румен, Петър и Костадин, заплаха ли са?

80

Олимпий Панов

преди 3 седмици

ДАНС ще денсате ли под гудулката на американските и британските спецслужби?Вие вече го правите!

79

мдаааа

преди 3 седмици

Ама службите НИ са първи абонати за сребърници.... "САЩ (по тяхна информация) са похарчили над 1 милиард долара за справяне с "руското влияние"!Българската ПЕТА КОЛОНА е получила от ФАЩ над 47 милиона долара ($47,709,686) за анти руска и антипрезидентска пропаганда."

78

Ти да видиш

преди 3 седмици

Мдаааа дааа... Хибридията НИ, под умелото ръководство на Галя от посолствоТо е по добра от хибридията МУ /на Путин/!!!!

77

Анонимен

преди 3 седмици

анализ на вестник марица ПОЧТИ ВСЯКА ОТ ТЪРГОВСКИТЕ ВЕРИГИ ИЗПОЛЗВА ТРИКОВЕ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ПЕЧАЛБАТА СИ. ВИСОКИ НАЕМИ КЪМ СЕБЕ СИ, ДОСТАВКИ НА ЗАВИШЕНИ ЦЕНИ НА СТОКИ ОТ СВЪРЗАНИ ФИРМИ В ЧУЖБИНА И СКЪПИ МАРКЕТИНГОВИ УСЛУГИ ОТ ЧУЖБИНА. У НАС РЕИНВЕСТИРАТ САМО ДВА ДО ПЕТ ПРОЦЕНТА ОТ ОБОРОТА. https://marica.bg/biznes-zona/chujdite-targovski-verigi-dobri-investitori-ili-iznositeli-na-kapitali

76

Анонимен

преди 3 седмици

В доклада е пропуснато колко неравноправна е българската икономика към бай брадър. Как се купуват чертежи. Как се подаряват два готови реактора за без пари и се поръчва чертеж на трети... кон за кокошка.

75

Анонимен

преди 3 седмици

https://marica.bg/biznes-zona/chujdite-targovski-verigi-dobri-investitori-ili-iznositeli-na-kapitaliтърговските вериги изнасят капитали от България и ни обричат на нисък растеж, мизерни данъци плащат огромни печалби.

74

БШВР

преди 3 седмици

Мога да ви посоча основните: тези на Щатите, Турските и Британските, покрай войната в Ук. руснаците наблюдават основно военната логистика на НАТО в Бг, другото не ги интересува.

73

Ужас

преди 3 седмици

Нали са уж "партньорски"служби и посолства?!

72

Анонимен

преди 3 седмици

Голям анализ и нищо на НПО - неправителствените организации, за корупцията по високите и ниските етажи, за проектите и усвояването от наши хора на европейски и български пари, за ниският стандарт на живота у нас.

71

Питанката

преди 3 седмици

ДАНС произвеждат доклади с 10 годишно закъснение. Над 10 години сме обект на постоянни хибридни атаки на Русия - взривове във военни заводи, отравяне с Новичок, масово хибридни атаки към български институции... А агентите на ГРУ до скоро така свободно си шетаха у нас, че не се и криеха... А нещо за политческия и магистратски чадър над каналите за наркотици? А нещо за Мафията, която си има държава? А нещо за прането на пари в български банки от мафиоти, политици и магистрати?

70

Боко Пеевски

преди 3 седмици

Ако ГЕРБ ДПС ИТН дъното управляват България пак нямаше да има пари за нищо. Никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи грабежи.