11

Анонимен

преди 3 месеца

никакви мазила, като студент тренирах плуване и хванах ужасни гъбички, нищо не памагаше от мазилата, и забелязах че като съм със спарените гуменки в лаба по 12 часа на ден и така не си сменях чорапите една седмица, и спряха да ме сърбят краката, така продължих с тия чорапи 3 седмици, и химиците ми казаха че се получават амоняк, ацетилдехиди и малко формалин, но по естествен начин от спарването в гуменките и тези химии убиват всички гъбички и бактерии, евтино и мързеливо, а за пети свинска мас

10

Анонимен

преди 3 месеца

Не, никакви мазилка, като студент тренирах плуване и хванах ужасни гъбички, нищо не памагаше от мазилата, и забелязах че като съм със спарените гумени в лаба по 12 часа на ден и така не си сменях чорапите една седмица, и спряха да ме сърбят краката, така продължи с тия чорапи 3 седмици, и химиците ми казаха че се получават амоняк, и ацетилдехиди и малко формални по естествен начин от спарванвто в гуменките тези химии убиват всички гъбички и бактерии, евтино и мързелив, а за пети свинска мас

9

Лекар

преди 3 месеца

Първо 1 път месечно накиснете краката за 30мин в в 1л.топла вода с половин чаена чаша ябълков оцет половин пакет сода бикаронат и 3сл.морска сол..След с финна пила махнете загрубелите места,оправете ноктите и накрая намажте с йод леко навсякъде стъпала, нокти,м/у пръстите и билно с кокосово масло накраяи и чорапи за през нощтта. Изхвърлете гъбичасалите си 2 ръка маратонки.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Мисля, че трите съставки на акушерската вода се слагат в равни количества, но все пак е добре да се попитат някои жени по професия акушерки. Не е възможно да е знаела рецептата само онази възрастна жена.

7

Фуут Фетишев

преди 3 месеца

Охааа, голо женско краченце! Искам да го олижа цялото и да си го завра.... айде чао, че много се разписах.

6

Запомнете!

преди 3 месеца

Има смес, наречена "акушерска вода". Приготвя се, като се смесват три съставки - глицерин, розова вода и лавандулов спирт. Дори и най-скъпите кремове не помагат така при напукана кожа на китките на ръцете, лактите и петите. Когато натриеш проблемните места няколко пъти дневно, още на втория или третия ден те стават меки и гладки. Мама познаваше възрастна акушерка, която приготвяше това мазило. За съжаление, тази жена почина, а аз не знам в какво съотношение се слагат трите съставки.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Най-много помага Антинапукопетин.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Ние ги мием със шампанско!

3

Хакер

преди 3 месеца

аз петите ги жула с раш пилата за дърво - по време на баня .много е ефективно!

2

От опит

преди 3 месеца

Мажете обилно изхода с вазелин!

1

Бaй Kypти

преди 3 месеца

A зa нanykaнu uмaтe лu?