12

от идиота

преди 3 седмици

"Първия път татко показва, после .. просто се бръснеш. Кво толкова?" Не се бръснат от хиляди години, а от 16-18 годишната си възраст. Едва ли някой мъж е на хиляда години. А от бръснене до "бръснене" има голяма разлика. Някои хора се бръснат, а други се "бръснат". Тоест въобразяват си, че знаят как да го направят най-добре. Да ви имам самочувствието и самомнението на Всезнайковци! Академиците ми по правилно бръснене, те!

11

от идиота

преди 3 седмици

До Ти *** ли си? Ами да. *** съм! Ти сега ли го разбра? Написаното от мен не е само за младежи, а най-вече за жени. Нали към тях е темата? Но покрай тях съм споменал и започващи да се бръснат момчета. Не винаги татковците дават най-добрите съвети. Защо смятате, че бащите ви трябва да издигате в култ? Може и портрети да им окачите в центъра на града, по дърветата! Или на икони да ги изрисувате. И всеки божи ден да се молите пред иконите, свещи за здраве да им палите. Да им се кланяте.

10

Ти идиот ли си?

преди 3 седмици

До един мъжМъжете се бръснат от хиляди години, без *** хамрикански стил инструкции. Първия път татко показва, после .. просто се бръснеш. Кво толкова?

9

Гъсти гори тилилейск

преди 3 седмици

До Като Куиър ВещицаГъсти гори тилилейски - ясен си! Не е лошо! Хич даже! Далеч по-дорбе обре от плешиво кьосе!

8

Аз се бръсна от

преди 3 седмици

14-годишен. Освен баща ми, друг не ми е давал акъл. Ако има жени, които не са чули за епилация, да ми пишат.

7

един мъж

преди 3 седмици

ОК! Щом не сте доволни от моите предложения за лесно и безопасно бръснене, спирам да пиша в тази и подобни теми. Съгласих се, че нещо в написаното не ви харесва и ви дразни. Разбрахме.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Всеки с проблемите си!

5

Анонимен

преди 3 седмици

На нас не пречат!

4

Да Ви Кажа

преди 3 седмици

Космите са там където са поради причина, примерно може да прочетете, че Брадата на Мъжете около Устата им Убива Щамове на ЕшерихияКоли Бактерии дето иначе са Резистентни към Всякакви АнтиБиотици и Медицината е Безсилна! та така - всичко друго е криворазбрана представа за хигиена!!

3

един мъж

преди 3 седмици

На суха кожа пяната трудно залепва. Освен това! ИЗПОЛВАЙТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛНО ДВЕ САМОБРЪСНАЧКИ! Препоръчвам Бич с едно ножче. С първата бръснете широките гладки равни места, където има минимален риск от порязване. На извивки, тесни места, над брадавици, използвайте втората леко захабена самобръсначка. Почти е изключено тя да ви пореже. След време сменяте двете. Новата става леко захабена, а от пакета с Бичове, си вземате една чисто нова. Действате по същия начин с едната и с другата, последователно

2

един мъж

преди 3 седмици

Има и по-добър начин, от този да нанесете достатъчно пяна (което разбира се също е важно!). Примерно за младежи, започващи сега да се бръснат, препоръчвам един метод! Преди да нанесете пяната, намокрете обилно с вода четкаат за бръснене. А след това с нея навлажнете (намокрете) много добре лицето. После изцедете от водата четката и върху нея цръкнете пяната (флаконът е добре разклатен преди това!). размазвайте добре по лицето (или кожата другаде). Пяната залепва идеално. На суха кожа трудно зале

1

Като Куиър Вещица

преди 3 седмици

и НеБиНаРен Европеец имам Доста Гъсто Окосмяване - НаВсяКъДе, даже и къде Не Може дори да си Представите!