39

Анонимен

преди 3 седмици

Каква закана...това си е опитза убийство. Едно е да блъскаш празна кола ( обикновен *** си), друго е да блъскаш кола с човек вътре. Да полежи 10 год в сливенския, да й дойде акъла.

38

Туск

преди 3 седмици

1 Тая с червената тойота е много нагла 1 час ще я чакам да си пие кафето ама друг път2 Живея в затворен комплекс и имам двоен подземен гараж Редовно се спира пред бариерата все едно нещо ги привлича Даже няма и аварийки често пъти Заразяна като на нивата Бързах за работа нали се сещата кога точно ще чакам наглеца с 30 год бмв. Карам дъстър засилих го малко и точно на два пъти го изтъках по средата на пътя и си заминах Да се оплаква после на арменския поп.

37

Отличник

преди 3 седмици

Oх, нараних чувствата на задклавиатурния биткаджия,та сега ми се репчи. Добре, добре, като се събудиш не забравяй да си смениш памперса, *** :)

36

художника

преди 3 седмици

До До художникаНЕ е запушила паркинг на МОЛ, а паркоместа. Има разлика. Аз един такъв го б-и-х преди години в МОЛ - София щото на забележката ми, че е паркирал неправилно и не мога да изляза ми отговаря: Ко искаш ти Уа, кат, няаа мьеста?. Щеше да вика подкрепление, ама се отказа и отпраши нанякъде "Мьекащата провинция"

35

Анонимен

преди 3 седмици

А как само псуваше убавицата от джипа, все едно е вземала уроци по попържни. Жалка картинка на глед красавица, на акъл таласъм.

34

Хахахахахахахахахаха

преди 3 седмици

До Отличник, това се случва само в твоята глава :) На живо ти ще се свиеш, мишленце :)

33

До художника

преди 3 седмици

Опитай се да запушиш паркинг на столичен мол. Ако успееш да го запушиш за повече от 20 минути, вероятно ще си със самосвал или камаз.

32

Анонимен

преди 3 седмици

Ако видиш някой да препречва изход/вход... заговори му на български! Масата българи сутрин стават с мисълта на кого и как да попречат! Тази с червената кола е за бой! На мястото на жената с черната кола просто щях да я набия на място. Никой не е длъжен да ѝ търпи на тази психопатиите! А полицията е тотал щета! Абсолютни некомпетентни търкачи на държавни столове!

31

художника

преди 3 седмици

До До художникаВъпросът ви е безпредметен, защото вие не сте блокирал никого. Пред МОЛ-овете има надземен и подземен паркинг. Непрекъснато влизат и излизат коли - няма кой да следи, а и "паякът" вдига само на общински или държавен имот, освен ако не го викне собственика. Когато някой на-гл-ец си спира където му е удобно и не се съобразява с другите, как да реагира човек който /може би/ се е отбил за покупки преди да му излети самолета.

30

До художника

преди 3 седмици

Какъв е бил паркинга? Безплатен, платен? Ако е бил платен, защо са я пуснали без да има място? И при двата случая - къде е паяка в случая? Значи, мен ме закопчава докато съм спрял пред аптеката и си купувам лекарства (за няма и 10 минути), а там го няма? Пред централна гара ме издебнаха за 30 секунди преди да ми закопчаят колата (тридесет секунди, излязох от колата за да помахам на баща ми за да ме види къде съм паркирал и вече бях със скобичка)? Не е имало паяк, защото никой не го е повикал.

29

художника

преди 3 седмици

Хубаво наказахте едната, ама другата дето запуши паркинга и провокира инцидента що не осъдите и нея? Иначе излиза: Аз паднах, ама друг си счупи крака.

28

Анонимен

преди 3 седмици

Много простакеси и долнопробни па4авRi се навъдиха.. Айде у сливенския !

27

Истанбулец

преди 3 седмици

Не зкачайте жената бе! Тя е жена и има специални привилегии и защита, просто защото е жена!

26

Анонимен

преди 3 седмици

Голямата простотия се настани твърдо в нашето общество.

25

стан

преди 3 седмици

До колкото разбрах , с червената кола жената е блокирала цял паркинг с колата си в продължение на 1 час. Като е имало доста молби да й бъде преместена колата, но въпросната жена не е пожелала. Явно се е появила жена, която вече е стигнала предела и си го изкарала по този начин. Ако имахме активни паяци и да дойдат до 15 мин да я вдигнат щеше да е ок, но явно не е могло.

24

така са

преди 3 седмици

богоизбрнаите българи,освен че искат да избият целия свят,вече и по между си почнаха да се трепят,всеки от тях се има за по-важен от другия,сигурно тая има някой и друг милиард повече от потърпевшата и затова така нагло се се държала

23

Анонимен

преди 3 седмици

помислила се е за нещо повече при вида на по- евтина кола . я да я видим дали така ще направи с някое бмв ( доказани психопати ги карат ) вероятно ще я натоварят в багажника и никога няма да чуем за нея

22

Анонимен

преди 3 седмици

На опита за убийство от чувство за безнаказаност вече хулиганска проява ли му казва нашият съд!?

21

Опелджията

преди 3 седмици

Ако мен някой тръгне да ме блъска нарочно и да ме заплашва, че ще ме убие, бъркам в жабката и изпразвам цял пълнител по него. Самоотбрана, не превишаваща правата и ситуацията. Няколко грама оловце срещу няколко тона автомобил и побеснял водач. Късмет е извадила въпросната госпожа.

20

Анонимен

преди 3 седмици

Такива като 14 им викам интернет лъвове. Ако му четеш постовете, ще решиш, че на живо е нещо средно между Олександър Усик и питбул, пали от четвърт и моментално те нокаутира ако го погледнеш нещо накриво. Както и преди мен казах, впечатлението ми е, че на живо тези индивиди по-скоро са дребни душици, които таят агресията в себе си, и при най-малкия отпор, моментално подвиват опашка и стават много любезни.