6

Анонимен

преди 3 месеца

Биеш шута на старата жена. Взимаш си млада с големи очи и нещата се подреждат.

5

Много лесно ма, каки

преди 3 месеца

Взимате си по един чисто нов съпруг на мястото на стария и бракът ви е реставриран! Друго си е с младо гадже, на когото все още не си внушила идеята да продаде вилата на родителите си и апартамента, който е наследил от баба си, за да профукате заедно парите за лек живот и удоволствия! Хайде, действайте и не се мотайте, защото младостта се изнизва неусетно и когато вече престанеш да си вървежна, няма да имаш много голям избор. Но и тогава мисията не е невъзможна, стига да си хитра! На слука! :))

4

Жена

преди 3 месеца

Свлачище, ръжда и ... други неща, тръгнат ли, няма спиране.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Такива рестарти и терапии не водят до нищо. Хората не са хардуер. Веднъж изстинали един към друг, е редно двамата да се разделят. Разбира се, у нас в масовия случай се търпят. Заради родителите, заради децата, заради комшиите. Абе, балкански истории, които в нормалният сеят отдавна са надживени. После в най-лошия случай се стига до тормози, което е пагубно за децата. А те не са слепи, и виждат, че мама и тати са фиктивно заедно.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Разнообразете се с 3-ка. Не се шегувам, наистина помага. Невъобразим кеф ми доставя да гледам как други я подхвърлят като топчица за тенис. В началото и беше малко неудобно, но после свикна и сега се кефи максимално. Всичко е в съзнанието, и мерацити и задръжките.

1

пияница мистик

преди 3 месеца

Най-добрия рестарт е да приключите брака, да се разведете, но да си останете приятели, пък вие да си намерите нова тръпка и нова любов. В началото е най-сладко. После битовизмите и рутината убиват всичко :)))