116

ДА

преди 3 месеца

СИ Я ЯДАТ

115

Анонимен

преди 3 месеца

На море в България отиват хората с най-ниски доходи - българи или чужденци. При ниски доходи, цените се вдигат много, за да компенсират малката консумация.

114

Анонимен

преди 3 месеца

За рибената чорба на морето искам да кажа, че не струва. Прави се от замразена скумрия или консерва, коркума за цвят и бульона що за магия е, шапка им свалям, че умеят да лъжат. В къщи жена ми прави от глава на сом, филе от сом, пъстърва или няколко вида подобни риби, с хубав зеленчук и много подправки, бистър бульон и прочие магии от треви и билки. С подобно ястие пиеш ледена мастика, изобщо е ядене за кеф, а не отбий номер.

113

Анонимен

преди 3 месеца

А сега си го представете . Ама в евро . Бхаахаахааа

112

Анонимен

преди 3 месеца

А банани има ли? Има ли банани? Нали искахме да има банани?

111

Aнтоанета

преди 3 месеца

Боже ,постоянните вдигания на пенсии и заплати на яловият ненужен държавен и пенсионен безполезник и хрантутник до къде водят. Дори гранясала пърцуца вече не може да си купи или позволи плебсът. Погледнете и от хубавата страна ,ако не ви е по джоба и ви е скъпо-никой не ви кара да ядете цаца Намажете и яжте филии с МАС или пасти.Яжте крем Брюле,Тирамису,Гуакамоле, пушено филе от Норвежка Сьомга.

110

До 115

преди 3 месеца

Тебе по-скоро ще те "шконтят" каквото и да означава това. Ако можеш си продавай отпадъчните продукти и за сто лева килограма. Но хейтърския ти коментар по-скоро подсказва, че нещо вече няма на кого да си пробутваш чалъмите и фалита е близо. Лошо няма, в Лидл веднага ще те вземат да редиш стока по рафтовете. А от мен и много-много други като мен ще получите точно 0(нула) лева.

109

Анонимен

преди 3 месеца

Българчета, пак ще се върнете на нашето море, като ви опердашат жеги и пожари из скапаната Гърция, но тогава ще ви шконтим двойно и тройно, че сте големи тарикати. И по 30 кинта ще давате за цаца, българчета неблагодарни.

108

Анонимен

преди 3 месеца

В Гърция за 15 евро се наяждаш и ти благодарят след прекрасно обслужване. Тези чиросии да си ги ядат сами у Булг аристана

107

Айля Хасанова

преди 3 месеца

и ас ни съм дуволна от турция напо следак приди беши по дубре, сега е зле сичко само оп служванито е дубре

106

Анонимен

преди 3 месеца

Какво се оплаквате - България и Гърция е рай откъм храни. Ходих в Турция за 1 седмица - ядохме навън, че турският олинклузив само отпадъчни продукти и поръчахме шашлик едната вечер - от дърт коч ли беше, от овца ли, не може да се дъвче, може и старо да е на няколко дни, децата взеха сладоледи лошо им стана, вкусни уж, ама смятайте какви боклуццци слагат вътре, и накрая върхът взех 1 кг турски кашкавал йорем за бг, правим принцеси на партигрила и черен стана кашкавала, ни масленост, нито нищо

105

Анонимен

преди 3 месеца

Aaa ooo

104

Старо

преди 3 месеца

Още преди 3 години на Царево и искаха 15 лева порцията.

103

Анонимен

преди 3 месеца

До Елате, ето една добра идея! Отидете в София! Не идвайте на морето! Наистина не си струва.

102

Анонимен

преди 3 месеца

Това на снимката е най-вредната храна за стомаха !!! Тия само доливат олио, никога не го сменят, а народа си произвежда киселини на воля, пей сърце. Нека си дават по 15 и нагоре.

101

Към 102

преди 3 месеца

Обожавам сельодка ама не в олио и подобни. За водка вече не ми държи главата ама твоята е ясна от заглавието.Иначе обичаме паниран пангасиус с бира да свикваме ако е вярно каквото пишат теориите на конспирациите е хубаво да се заредиш предварително с живак и атом и тиня.Казват, че така се свиква на всичко хахаха. Иначе не е лошо сьомга на грил тиган жарена от всички страни или на фурна с фолио, чесън, лимонов сок и зехтин може и черен пипер.Скумрия пържена също е добре и Сьомгова пъстърва хибрид

100

Хотелиер от Созопол

преди 3 месеца

Дори е малко! Персонал нямаме, заплатите са доста високи поне 1000лв а и всичко е доста по-скъпо от миналата година. Пък и колко са 15лв днешно време! Нали шеслонгите са евтини а и по-хубаво от нашето море няма. В гърцията такава порция ще е 15 еврака!

99

Оффф фес бегето

преди 3 месеца

Ах, морето: Гърция, Италия, Испания, Португалия, Франция, Турция. И останалите курорти по света.

98

пияница мистик

преди 3 месеца

Преди няколко часа тук под тази статия писах коментар, как темата за рибата, а аз много обичам риба ме провокира хем да ида да си платя сметката, хем да си купя сурова пъстърва. Ами платих си сметките, купих си и пъстърва, ама окото ми хвана една маринована сельодка в зехтин ли, в олио ли, не знам и аз точно, но е в някаква растителна мазнина, И понеже си купих и водка и сега се чудя. Водка със сельодка ли да ям или да си изпържа пъстървата :) Между другото сельодката струваше 12 лв, предпочитам я пред пържена цаца за 15лв 100гр.

97

Aнтоанета

преди 3 месеца

Постоянните вдигания на пенсии и заплати на пустият ялов държавен и пенсионен безполезник и хрантутник дотам водят.Погледнете и от хубавата страна .Не ви е по джоба и ви е скъпо,но никой не ви кара да ядете цаца. Намажете филия с МАС и яжте пасти!