113

До 102103104

преди 1 месец

А ти къде видя че е политическо? Само защото Тръмп го казва? Или го определяш като политическо само защото е месеци преди изборите? Ако беше преди 2 години бас държа че пак и ти и той щяхте да казвате че е политическо. Да и нищо не е случйно - като си правил незаконни неща сега ще си платиш, според закона. А и доколкото си спомням тръмп се изказа че бил Ок да унищожава политически противници. Ако сега това му се прилага на него - защо не е Ок?

112

Ню Йорк

преди 1 месец

Тръмп нямаше никакъв шанс пред 2016 година,но обърна резултата в последният момент.Ако се знаеше тогава че ще спечели,това дело отдавна щеше да се е провело,и Трънп да е осъден.Сега прогнозите отново вървят в негова полза.

111

102103104

преди 1 месец

До До 102,103,104 КОГАТО делото се гледа точно (аууу какво съвпадение! само какво!) броени МЕСЕЦИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ такова дело вече изобщо не е криминално, а политическо.Няма случайнинеща на този свят, а и ние не сме маймуни да повЕрваме, че е случайност

110

реалист

преди 1 месец

Бай Дън е едно *** ,което просто плаши света с прогресиращата си деменция.Дедо Деменци не може да познае дори бабичкерата до себе си. Дъртия Тръмп е по-подходящ ,но като си помисля какви кадри излъчват прехвалените ФАЩ , ми се повръща.

109

Анонимен

преди 1 месец

Случващото се в САЩ ще отвори очите на хората и ще ги мобилизира,на предстоящите избори Тръмп ще спечели с огромна преднина срещу задкулисието което владее Америка в лицето на един дементирал индивид,или по точно удобна кукла на конци какъвто е Байдън!

108

натовски лентяй

преди 1 месец

тов а показва че съдебната сиистема е контролирана и САЩ е разделен на две -световната сила приключи беславно

107

Анонимен

преди 1 месец

МИСИРЧОЦИ-думите за "истинската присъда ще бъде на 5 ноември" не са на щаба на изкукуригалият а на Доналд Тръмп!

106

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп че е президент на сащ ,то затова Байдън ързс да дава оръжия и милиарди ,защо Тръмп ниши няма да дава на Украйна )

105

Да бе!

преди 1 месец

И да не влезе в затвора ориндж- пуд.елът няма да бъде избран за президент, а Джоу Байдън ще си запази поста, за да бъде сразена в Украйна Примитивна рус през 2025 г.

104

До 102,103,104

преди 1 месец

Това е криминално дело не политическо. И той отдавна си го търсеше защото цял живот и целият му бизнес е бил да покаже как се използват вратичките на закона за да забогатее. И сега закона го захапа. И другите президенти направиха грешки но като им свършиха мандатите се прибраха и си живеят мирно. Само на този хитрец все някой му е още виновен и все някой нещо му е откраднал. Или както се казва - крадецът вика дръжте крадеца.

103

Генерал Тошев

преди 1 месец

Ако това наистина се случи (Доналд Джон Тръмп влезе в затвора), ще има ефект на бумеранга. Да се готвят, като за начало с обвинения следните лица:1. Уилям Джеферсън Клинтън2. Джордж Уокър Буш3. Барак Хюсеин Обама4. Джоузеф Робинет Байдън

102

А КОНЦЛАГЕРИ?

преди 1 месец

КОНЦЛАГЕРИ ще има ли в Америка? Кога ще бъдат открити първите концлагери? Щото тази държава натам върви! В новите концлагери ще има ли ГАЗОВИ КАМЕРИ? А "Циклон-Бе"?

101

държав.преврат в САЩ

преди 1 месец

Това много ми напомня за СТАЛИНСКИТЕ СЪДЕБНИ ПРОЦЕСИ от 30-те години на 20 век. Срещу ОПОЗИЦИЯТА! Просто едно към едно са. Тръмп също е опозиционен лидер. Ето така се преследва ОПОЗИЦИЯТА в "ДЕМОКРАТИЧНА" Америка! От това по-ясно просто няма накъде!

100

Кравар

преди 1 месец

Това е много добра новина за борците срещу злото на сибирската империйка !

99

Анонимен

преди 1 месец

Ми така е-един по един Путинистите го зацепват яко.Наред е Резидента Мууни..

98

Анонимен

преди 1 месец

"Винаги съм подозирал, че избирателите, които казват, че "ще трябва да преосмислят, ако той бъде осъден за престъпление" се преструват, че са рационални и дълбокомислени," - Джийми Сийгъл, палейки мостове ...

97

Докато не

преди 1 месец

Го пратят в изправителна колония в Сибир не се очаква да повлияе по друг начин освен да му направи мъченически ореол и рекламен пр

96

Анонимен

преди 1 месец

В момента битката е дали "Глобалистите" зад които знаем кои икономически кръгове стоят, да командват света (включително и Америка) или американците. За сега първите печелят и както се вижда няма да се спрат пред нищо. От обикновенният американски гласоподавател (както и от обикновенният европейски), абсолютно нищо не зависи.

95

Мда

преди 1 месец

Дедо Сорос съвсем го прекали,Америка е пред гражданска война.Много е вероятно да убие Тръмп,защото неговия човек за нищо не става.

94

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп ще е новият президент на САЩ! Войните приключват тогава! Амин