50

Христо Христов

преди 3 месеца

Мен ме интересува дали и евроатлантическа българия не е подписала подобен пакт. Поне 7-8 ЕС държави са подписали вече за всякаква военна и финансова помощ за 10 години.

49

Украйнаnot found 404

преди 3 месеца

Този проект приключи. Украйна скоро ще бъде закрита!

48

ароматния пръч

преди 3 месеца

Гръмко заглавие със смешно за заглавието съдържание,но за украинците на фронта ще им вдигне духът мислейни че американците идат.Поне два месеца ще си казват "ще изтърпим,малко остана,янките идат".

47

Анонимен

преди 3 месеца

На Зеленски му изтече мандата и никой не го е преизбира, той е нелегитимен президент.

46

КАЗАХ ВИ ВЕЧЕ:

преди 3 месеца

УКРАЙНА ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ--НЕ СИ ПРАВЕТЕ ИЛЮЗИИ, ЗА РУСКА ПОБЕДА, ЕТО НЕЩО КОЕТО ВЕЧЕ Е ИЗКЛЮЧЕНО...!

45

Американ

преди 3 месеца

И да се сключи, Тръмп ще го отключи.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Червенски май бий да е Ром а не ефрей

43

Анонимен

преди 3 месеца

Ботоксовия комедиант много на сериозно взе да се взема . А му изтече мандата . А той още във филма играе . Само ако та прави . И се върти като пумпал с кибрит в ръка си играе . Да запали още война Барбар с памперса.

42

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Това е добра новина! Приветствам я! Имам предвид новината зад първо изразената в заглавието логика. След като Зеленски не се насити на широко скроен кокаин ,а руснаци..пардон,украинците си изоставиха държавата идва време за плащане на съветски сметки. Зеленски снабдява Путин а оръжие,значи Зеленские бъде принуден да снабди САЩ с тази древна Българска земя.Няма лошо. Ако в Украина живеят американци ,а не съветски укри за мен е Рай!Да живее АШКЕНАЗИМ ! Да живее обединението на раста ни.

41

емо

преди 3 месеца

съжалявам автора на статията - какъв пакт за сигурност, като всеки момент фронтът ще се разсипе и украйна може да престане да съществува, въпреки икономическата, военната помощ, включително военното обучение и разузнавателната информация, предоставяни от сащ /целите на споразумението/. а и зеленски е нелегитимен. по-скоро това е поредния блъф на американците, които в подходящия момент ще изоставят съюзника си - примери бол.

40

Пловдив

преди 3 месеца

Трагедия,те в селото не го искат,той,поп щял да става.Как промиват мозъците на хората,които много вярват на тИливизора,онези си завземат,каквото им трябва,бавно и методично.Другите,от Западът само лаят,като за пред телевизора, защото знаят,че въоръжението им,и нагласата за война,е безмислено срещу Русия,и говоря за всички западни държави, взети заедно.Страх ги е

39

-+&

преди 3 месеца

Тоя Джоузеф Байдън да не партизанското име на бай ви Джо.Малии съвсем се издънихте единия с деменция другия е никой щели да подписват.

38

Ха ха ха,

преди 3 месеца

...чета , как Зеленски бил "мишле"? Да паднеш от смях! Това "мишле" направи втората армия в света за смях! Над половин милион окупатори вече дадоха фира , и това преди още да са му дали по-сериозните оръжия! По-добрите новини тепърва предстоят!

37

Анонимен

преди 3 месеца

Това мишле колко е смешно и се мисли за значимо. Винаги като го видя и ме напушва на смях

36

Анонимен

преди 3 месеца

С кой е подписано защото Зельо е нелегитимен президент вече.

35

Анонимен

преди 3 месеца

до 23, майтапиш ли се, под някаква друга окупация била България тогава, както по ВВС тогава са казали, българският цар предаде народа си в хитлеристко робство

34

Бирата

преди 3 месеца

Киев ще е спокоен само,ако Байдън на мустанг застане пред руската армия,а зад него американската.

33

сделка без кръчмар

преди 3 месеца

така му викаме ние тука в България, а Русия къде е забравяте,

32

Анонимен

преди 3 месеца

Хайде да го подписват, че да си отдъхнем. САЩ да подкрепят украйна колкото си искат, важно е ние да не се набъркваме в тази война. Европа да се осъзнае, че от краварите нищо добро не идва.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Зеления наркоман комедиант има ли статут да подписва такъв документ като му изтече мандата . Договори на хартия без стойност като други американски хартийки . Само ще загроби поколения напред да плащат . Ако остане кой да плаща че е платено до падането и последния Украйнец .