25

Слабо

преди 4 седмици

До Анонимен 19В Батак българи мюсюлмани са клали българи християни. В Магдебург, Германия германци католици са клали германци протестанти. Средновековие сър. Злоупотреба с религия сър. Не съм им фен на сърбите. Ама в Сребреница не е трябвало да има босненска армия. Тази армия е правила по Коледа "батаци"в съседните на анклава сръбски християнски села. Отговора на сърбите, щом нарушавате спогодбите и вършите военни престъпления, всичко годно да носи оръжие под ножа, виновно или невинно.

24

Анонимен

преди 1 месец

България не е променяла позицията, ама Боко и Вучич за малко да го направят.

23

фен

преди 1 месец

Само на цецка фенките си имат приятели от сръбско. Сите сърбе на върбе!

22

А КОГА В ООН

преди 1 месец

ЩЕ СЕ ГЛАСУВА РЕЗОЛЮЦИЯ ЗА 2-ТА МИЛИОНА ИРАКСКИ ХРИСТИЯНИ, ОБЕЗГЛАВЕНИ ЗВЕРСКИ ОТ ИСЛЯМИСТИТЕ

21

Прожектор

преди 1 месец

Не е сериозно МС да твърди, че Главчев и неговите действия са "независими" от ГЕРБ и неговия лидер. А опитите на служебния премиер за "услуги" към режима на Вучич са позорни за Българската държава. Първо, защото е политически безпринципно и самоубийствено да гласуваш с "въздържал се" за резолюция, на която си съавтор и съвносител. Второ, защото е нравствено безпринципно, да не кажем извратено, да прикриваш антихуманни актове на геноцид, чиито и да са те. И трето, защото е безсрамно и позорно да превиваш гръб пред същата тази югокомунистическа идеология, която денационализира, отроди, възпита в

20

от северозападО

преди 1 месец

До Анонимен17: Каква демокрация у Косове, бе?! Ти виждал ли си жив косоварин?! Най-0твратителните хора в цяла Европа, като характер!

19

Анонимен

преди 1 месец

6000 заклани в Сребреница, 5000 заклани в Батак. Яко, а?

18

Анонимен

преди 1 месец

Поради липса на аргументи против ГЕРБ, Киро просто хвърли поредния кьор фишек.

17

Анонимен

преди 1 месец

Сърбия отдавна играе с тази карта, дайте ни пари, европейски пазари, подкрепете Вучич, или ще запалим отново Балканите. Само за Косово няма как да шм се удаде, то е признато от най-развитиге демокрации.

16

Анонимен

преди 1 месец

14 Оо, не, Сърбия потроши сума ти пари, молби, заплахи и обещания, дори към най-малките и бедни страни в Африка, да се откажат от признаването на Косово, вярвам, че и за Сребреница сърбите са постъпили по същия начин. За тях всеки глас е важен.

15

Анонимен

преди 1 месец

бг и позиция аахаахаах

14

Анонимен

преди 1 месец

никой ки пита та п ата колония бг

13

Анонимен

преди 1 месец

ЧИ КОЙ ПИТА БЪЛГАРИЯ КО.МИСЛИ ЗАДАВА КОЗЯК

12

Хюго капет

преди 1 месец

Главчев умни беше гласувал за частна детска болница и после пак се оказа, че позицията му била обратната. Просто нямам думи за какви хора иде реч.

11

Само да вметна

преди 1 месец

България точно в него момент тогава.Не биваше да се Меси!! Това беше Грешка! И след като казахме това което " мислеха" тогавашните " управлявали" Днес не може да ни се пречупи "Езика" и кажем,какво мислим реално днес!!-:) Или по скоро " друг" тогава се " изрази" Неправилно и от свое " име"!

10

маде ин Булгари

преди 1 месец

Историческата истина е, че в Сребреница нямаше никакво клане. Разследващи компетентни криминални полицаи от Германия няколкократно заявиха, че труповете в Сребреница са докарани от други места, и че жертвите са били убити по различно време. Но западняците, мразещи славяните и източно-провославната църква, сглобиха поредната невярна пропагандна фабрикация.

9

Хо хо

преди 1 месец

Казуса не беше ли за дата на която се почитат жертвите в Серебреница? Буря в чаша вода, от която се извежда внушението за оставка на Главчев. И кво, ще правим служебно правителство на служебнотото на Главчев. То хубаво ама мераклии има ли? Недомислията в КРБ вече придобиват абсурдни висоти, като, Нар. събрание да гласува оставка на служебно правителство.

8

Анонимен

преди 1 месец

темата е сериозна, И защото води след себе ци възможности за финансови облаги на запада. Защото може да се искат репарации. Ответният ход за Сърбия ще е да иска репарации от фашистите на германия и Хърватия. Обвинение за проява на геноцид подготвя и Русия с мотивация обсадата на Ленинград. Това, че е било чист геноцид, си е абсолютна истина. И не само там. За което младите въобще даже не учат в училище. Т.е. са неуки и с мъгляво съзнание.

7

САЙМЪН ЦИПИС

преди 1 месец

СЛАВА НА СЕРВИЯ...БРАВО ЗА БОСНА 1995..Гърция е вас , Християнски Братя Серви ....ГЛАВОНЧЕВ ПАК СЕ ИЗВЪРТЯ, УЖ ЩЕШЕ ДА ГЛАСУВА НЕУТРАЛЛОС = А ТОЙ ДАЛ ГАЗ (ЗА) В ООН ??..СРААААММ, ТИКВЕШКИ ПУДЕЛ НА БОКО БУЦИ .

6

Анонимен

преди 1 месец

Киро легна на Македония и им пусна, това е факт а това тука е димка която точно той пуска обаче на него никой вече не му вярва, само Лена!