17

Реалист

преди 3 месеца

До Анонимен: Мислимантите в Индия, дето уж били малка част според тебе, са над 10%. Демек над 100 милиона.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Нещо не се разбира какво толкова е станало, освен, че е отишла, върнала се е и пак е отишла и пак се е върнала. Такъв е животът. Е и?

15

Анонимен

преди 3 месеца

До 12 - Ти колко пъти си бил в Хонк Конг? Или в Индия? Много малка част от населениет на Индия е мюсюлманско. Населението на Пакистан, което е бивша територия на Индиия е мюсюлманско, но те са отделна държава от края на 40те г на миналия век. Не ти е много ясна географията и историята а и явно нямаш много лични наблюения за света. По-добре замълчи.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Джеси ти ли си? Пак пишеш статуй сам за себе си, ама свиняяяята лебед нема стани...

13

Анонимен

преди 3 месеца

Byahahah истории под шопковият храст за Деси-та...Бааааси пропаднали*те джур*наля?

12

До Lora

преди 3 месеца

Лорче, пак ставаш за смях. Има и много индийци, а 50% от населението на Индия е мюсюлманско. Моля те, недей да пишеш повече. Смешна си с незнанието си, и не е нужно да ми препечатваш информация от Уикипедия.

11

Анонимен

преди 3 месеца

ЗавИрналите се? Какво е това да си се завИрнал? Сериозно, можете ли да напишете поне една статия без да се оплескате още в заглавието или в първото изречение?

10

Анонимен

преди 3 месеца

Така и не рабрах кво е праила, де е одила и що са е върнала.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Първо се пише "ХонГконг" или "ХонГ Конг" какъв е тоя хонконк не знам.

8

Lora

преди 3 месеца

До 4 87 % от индонезийците са мюсюлмани, т.е не всички. В Хонк Конг индонезийците са под 2 % от население от 7,5 милиона, съставено от над 90 % китайци. Вероятоста да попадне на голям IT екипи съставени от мюсюлмани мъже е много малка.

7

Смешно

преди 3 месеца

Замълчете. Харесала подрязани перчеми, програмата и дошла в повече и беж обратно при главичките с якички. IT? Да бе! Какво докара в бюджета на БГ то? Аауййй!

6

ъъъъъъъъъ

преди 3 месеца

преуспяла ,,,,,, хаха , айде по сериозно ! събрала ли е поне пари да си купи апартамент или къщичка на село :) върнала се щото времето не и харесвало и живота бил забързан,,,,,,верно ли бе :)

5

До пепи

преди 3 месеца

Завистта ще те изяде и ще умреш от рак.

4

До Lora

преди 3 месеца

Лорче, ставаш за смях Индонезия е най-голямата мюсюлманска държава. Всички са мюсюлмани там.

3

Lora

преди 3 месеца

Къде в Хонк Конг има толкова мюсюлмани, та чак цели екипи от мъже мюсюлмани е управлявало наето момиче. Има малко индонезийци ама те не всички са мюсюлмани. Китайците са християни и будисти. Нещо се е объркала Деси.

2

пепи

преди 3 месеца

Върха на кариерата - мениджър на чужденци . Тоест преводачка . Също правила хубави кафета и не била конфликтна . Това ли е върха на кариерата. Че то управител в Лидл Пазарджик управлява повече хора .

1

Аман от евроатланти

преди 3 месеца

Остава 4 години, по време на които става свидетел на големите продемократични протести, при които стотици изчезват безследно. > Много беше важно да се спомене, че много хора били изчезнали безследно, макар да нямаш доказателства за това. Нали така, Деси?