82

Д'арт Вейдър

преди 1 месец

фашиска му работа ха ха ха нека умират за Путин. ха ха ха ха

81

Тон

преди 1 месец

Ха,от усранците се учат, които я промотират в училищата!

80

Ахем! Ахахах!

преди 1 месец

Защо е на английски език комикса? :D

79

:))))))))))))))

преди 1 месец

малиии а НАТО дори още не се е включило във войната! :)))))))))))))))))))))))))))))) ама продажната путинофилия тука ми разправя как щели да стигнат до стоунхендж! :)))))))))))))))))) и ко стана бря!? :))))

78

Анонимен

преди 1 месец

Атлантици, р.у.с.н.я.т.а изпращт хора в Космосът, а хохлите не могат да си вържат връзките на обувките, яд ли ви е?

77

Анонимен

преди 1 месец

Нелкке овцоо в покрайна ги ловят по улиците и не останаха мъже ти за Русия ми пишеш козешка овцоо ! Вече никой Нормален не ви вярва !

76

СС,С

преди 1 месец

Слава,, РУСИ, Руската, Федерация, печели, войната, РОССИЯ, е. Непобедима, запада,символ, на, злото,и,дявола, си,умират,от,злоба,и,яд, от,Одеса, до, Харков, е, Руско, с, намибог

75

Анонимен

преди 1 месец

Уважавам всяка книга, която е антинатовска, антизападна и антиукраинска. В България никога повече не трябва да се показват неща като Евровизия, пиянството на Юнкер и изстъпленията на Зеленски пред нашия държавен глава

74

Анонимен

преди 1 месец

Нацисткия режим на Украйна доведе страната до катастрофа. А глобалисткия режим на Европа убива европейските народи. За европейските народи ще бъде ужас, там няма да се води специална военна операция както в Украйна.

73

Varg

преди 1 месец

Слава на Русия

72

Зозо

преди 1 месец

Копейкиииииииииии треперят ли ви гaщypите, а? Государят ви в Мордор ще ви бомбардира ли? :))))))))))))))))))))))))))) А едно време трепереха ли ви гaщypите от американските ракети в Турция и Гърция? Клоуни. Само Пършинг за вас - отзад :)))))))))))))))

71

нещо ме съмнява!

преди 1 месец

А щом Русия промотира комиксите за войната, ТОГАВА ЗАЩО СА НА АНГЛИЙСКИ? ОТКОГА АНГЛИЙСКИЯТ СТАНА ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК НА РУСНАЦИТЕ?

70

Анонимен

преди 1 месец

По руската телевизия казаха, че Украйна е "наша земя" и не трябва да гори от ядрени удари, дори и там сега да вилнеят нацисти. Ядреният конфликт може да ескалира само в рамките на една-две седмици. Нека горят Полша и другите Европа.

69

Сънчо

преди 1 месец

Мирише на пропаганда.

68

Анонимен

преди 1 месец

Не се притеснявай за радиацията, в Хирошима и Нагасаки само след няколко години животът си течеше нормално. Смъртоносна е само пряката радиация в първите няколко мига на ядрения взрив.

67

Анонимен

преди 1 месец

Още в първите минути на войната по Франция и Британия ще бъдат нанесени стратегически ядрени удари, това са страни със значителен ядрен потенциал и Русия не може да си позволи да рискува.

66

смях

преди 1 месец

До Анонимендори хомо радиацианес, ( тези, които оцелеят ) ще ходят и гонят из някогашната руска радиоктивна степ първопричината за унищожението на Полша, САЩ и цивилизованяи свят руския оркосапиенс.

65

Анонимен

преди 1 месец

Путин костюмарчето с широка усмивка гордо развява руското знаме, стъпил на крилото на F 16 в покрайнините на Киев! Но пейзажа и самолетчето са бутафорни, че путин от бункера не излява!

64

Анонимен

преди 1 месец

Европа също ще отговори, само Франция има около 190 ядрени глави, и дори само половината да стигнат, това означава че на територията на Русия ще има около 80-90 ядрени взрива.

63

Анонимен

преди 1 месец

Войната между НАТО и Русия ще бъде ядрена, без никакъв преход. И първите цели ще бъдат Европейски обекти. Защото удар по Европа оставя "зазор" - свободно пространство до решение за взаимно унищожение между САЩ и Русия.