33

Иванов

преди 1 месец

Хахахаха!!! Как се стимулирала корупцията...? Бананова територия на мафията, населявана от полу-хора!

32

Анонимен

преди 1 месец

Знае ли някой този Пиронков какво образУвание има та си измисля невероятно ъпи предложения? Те са всъщност на новоназначения шеф на Автомобилната администрация, който доскоро си беше обикновен полицай и като всеки такъв не се отличава с много мозък.

31

Някой

преди 1 месец

Знау л някой този Пиронков какво образУвание има та си измисля невероятно тлъпи предложения? Те са всъщност на новоназначения шеф на Автомоблнта администрация, който доскоро си беше обикновен полицай и като всеки такъв не се отлшчв с много мозък.

30

Анонимен

преди 1 месец

Най-безопасно и здравословно е изобщо да не караш автомобил.

29

Анонимен

преди 1 месец

Леле, като мета тук какви Жениали сте българите ако не съм живял там щях да се объркам.Само че !! съм роден и израснал в София, шофирам от 18 годишна възраст, книжката си взех от първи изпит и не карам всеки Божи ден без да ми е професия. Мога с абсолютна сигурност да заявя че 95% от шАфьорите там НЕ СТАВАТ.Толкова с претенциите. В Западна Европа 50% са на този хал. Всъщност в последно време виждам доста индивиди в Европа вкл Бг които не могат да пазят равновесие като ходят та какво ли остана

28

Анонимен

преди 1 месец

То изнудването почва още от курса, тука момче още едни 15 часа са ти нужни, аз веднага се усетих и се съгласих само на 5 още и си взех изпита от първия път без да съм карал кола и да съм решавал листовки преди това.

27

Анонимен

преди 1 месец

Не бе не куца подготовката,при 4 късания за 6 месеца явно куца умствния капацитет на курсистите. 4 пъти не можеш да изкараш,нямаш право на повече опити защото явно не ставаш, толкова.

26

Иван

преди 1 месец

Страхотен нов лост за изнудване на курсистите да си платят изпита. Браво!

25

До чиновник

преди 1 месец

Така е, шофьорите в България са все интелектуалци с коефициент на интелигентност от 140 нагоре.

24

Анонимен

преди 1 месец

И снимката няма нищо общо

23

хммм

преди 1 месец

Какво общо има заглавието с написаното? Все още може човек да кандидатства вечно, просто периода на чакане се удължава? Авторските ви статии си личат веднага!

22

Анонимен

преди 1 месец

Абре я идете по селата да видите как братята ромале-джамале карат жигули, астри и голфчета пияннни и без книжка, а за данък, застраховка и ГТП и дума да не става!!! На тях им е позволено нали, както могат да се размножават на 14г.щото това било "особеност на етноса" нали?!? Aсанчo няма завършен 4ти клас, ама си прави деца, беpe си тухли,кара без книжка, ама няма проблем, а ако мен ме снимат с 50км/ч над ограничението ми взимат книжката!!!

21

Анонимен

преди 1 месец

Когато липсват конкретни умения, каквото и да наложат, много трудно ще произведат шофьор. Има много хора, които хабер си нямат от физика, нямат никакъв усет за автомобила, нямат пространствена ориентация. Много от тях, а и не само те, казват - а, аз редовно я жуля и удрям колата, ама това са ламарини, здраве да е. Други пък имат работа и нямат време да пазят тоя или оня, като се чукнат, има застрахователи, има сервизи. Е, 'айде опази себе си или колата си от такива...

20

Анонимен

преди 1 месец

За Роми и Кифли , не се отнася , нЪл така !?

19

Анонимен

преди 1 месец

Късат те нарочно, за да може да си платиш за поправка.В Сащ този изпит се взема от първия път

18

ало днесааа

преди 1 месец

от реклами не може да се прочете никоя статия бе !!!!

17

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Роми са освободени от книшки, че са бедни

16

Фибуначи

преди 1 месец

Само да попитам как се завършва средно без да можеш да кажеш изречение с поне една правилна дума в него. " Като бос си сулйо, ваше сулейбосове ли работят, всочко иска да прай кадро с файтон той само ние има златен, като бос "- Български абютрент 21 век...

15

Анонимен

преди 1 месец

С такава инструкторка - не мож изкара изпита )))

14

Анонимен

преди 1 месец

На снимката мъжът ли е изпитващия?