16

Доко

преди 3 месеца

И този сезон, аз и семейството ми ще похарчим 0(нула) лева на българските морски курорти.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Защо няма работници на морето,защото вече няма глупави да работят по 12ч и да взимат 1200 лв.заплата цял ден да бягаш като линейка на бюфет масата да храниш 800-1000 души на закуска,обяд и вечеря....Правят бизнеси за милиони от хотели от Бай Тошо с боядисани парапети от вънка и до там.И ако може без пари да им работат турците около Станчев бряг...

14

Анонимен

преди 3 месеца

Те идват но какви,да ядат в хотелите и да пият и да гледат цените и да сравняват на калкулатор....

13

Веселко

преди 3 месеца

Освен, че в следващите 10-15 години няма да отида по българското черноморие (*** тръби, развалена храна, нацупен персонал, проституция, алкохолици, наркомания и др. екстри)..то до момента през тази година те изгубиха от моето семейство около 5 почивки за 4-*** по около 4 нощувки.. Ха сега си ги сметнете с храна, спане и всичко друго и си скъсайте дуп'етата от ядтт :) ..Когато се затопли а и не само - от тук насетне - всички държави наоколо а и във Европа, но не и черноболието!!

12

До 1

преди 3 месеца

В голяма заблуда си. Плащаш ли данъци? Значи плащаш кефа и на украинските дезертьори. Плащаш и редуцирано ДДС, плащаш и помощи за вносни работници, плащаш и за нелепи реклами, инфраструктура, заплатите на корумпирани и некадърни данъчни, спящи полицай и каквото още се сетиш. Така е в БГ. Важното е смотаните с куфарчетата на Луканов и ДС да са на кеф.

11

Анонимен

преди 3 месеца

кви туристи са това нарко и алкополни б аклуци от Ганглия балконаджии

10

Анонимен

преди 3 месеца

Ко става с работници от непал Индия ,Виетнам,аде че печелбарите хотелиери чакат точат зъби за евтина работна ръка ,,нядсват се че ще им плащат по 250 евро еее кеф !!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Аман от мазните лъжи на соц-специалиста на Балкантурист....ха,ха,хааа...не ви ли писна да ви будалка...??!

8

СМЕХ...

преди 3 месеца

За 2-месеца и половина курорт ----КОЛКО КОЖИ СЕ КАНИТЕ ДА ОДЕРЕТЕ ,БЕ...ха,ха,хааааа

7

Анонимен

преди 3 месеца

Вече сме наточили брадвите . Идвайте :) Германците и поляците няма да дойдат . Румънците и англииските наркомани по може . Заредиха ли с хапчета от ония веселите ? Антибиотиците само с рецепта а наркотиците без :) Е нищуу . Само да не се продават хотели след сезона . Ще рухне лъжата за светлото бъдеще на един изчезващ народ .

6

VladTepes

преди 3 месеца

Дано има повече елитни туристи пианисти с отлична алкохолна подготовка и дано се проведат състезания по спортно пиене - спринт и маратон както и по балконинг.

5

аман вече

преди 3 месеца

Всяка година от 2021 насам, този и разни други като него, разправят как летния сезон е рекорден и по-силен и от 2019г. И въпреки това, пак всяка година си намират причина да реват, да недоволстват и да се оплакват от нещо. А повечето са едни пишман бизнесмени - перачи на политически и мутренски пари.

4

верно ли!? то празно

преди 3 месеца

Румен Драганов допълни, че най-много туристи тази година се очакват в Слънчев бряг - около 12 милиона.

3

Любим

преди 3 месеца

Любимия соц експерт от Балкан турист, който ни в клин, ни в ръкав разказва къде е бил в Тайланд. И брои румънците, тръгнали за Гърция и амуджите, прибиращи се за байрамите за летовници. Пълен хит.

2

мутрите държат

преди 3 месеца

слънчака . очакват да прибират пари и от легална и от нелегална дейност . Невърнаха парите от куфарчетата на Луканов и сега отглеждат с години 4 милиона туристи от полска , румъния и англия . едни и същи . Претрусено , пеперудки , ментета , но има и скъпарски кефове . час година храни . то звезди няма да дойдат .

1

Никога на БГ черномо

преди 3 месеца

Има да чакат. Ние вече от около 10 години ходим навсякъде, но не и на черноморието. 1 ст. няма да получат от мен и семейството ми тези хотелиерчета, ресторантьорчета и концесионерчета. Да чакат германските баби, които не харчат нищо извън това което вече са си платили и пияните англичани, които само поразии правят. Като им потрошат стаите в хотела и се изходят в центъра на хола ще им се зарадват хотелиерчетата.