151

Абе

преди 2 часа

всъщност самите израелски военни казаха, че това няма да доведе до добро и, че не могат да унищожат "Хамас". Еврейската жестокост ще доведе единствено до радикализирането на още повече шалвари. Тези с убитите деца вече са готови лично да колят. Преди щяха да си пият чая и гледат бръснарницата. по-големия проблем е, че евреите ще изтикат мюслитата към Европа. И ни ще стане по-зле и от сега. Е за това не харесвам това, което правят. Искат да ни ги пратят на нас, а те да си разчистят територията.

150

ффф

преди 3 седмици

Въобще не ми пука за гадните араби.Те убиха деца,жени,старци.И се черпеха,и пееха и танцуваха.Сага ще реват много.И заслужено.,и никой не трябва да ги съжалява.Арабите отдавна са загубили човешки образ.И го доказват непрекъсното.Хамас е пожба на целокупното население на газа.Така,че не говорете за невинни арабски жертви.Израел е в правото си да унищожава.Животинската жестокост на арабите е ужасяваща.Едно е решението-трепане на арабските терористи.Безмилостно.

149

Кравар Евроатлантик

преди 3 седмици

В Германия един ислямист наръга с нож 7 човека, като един полицаи почина от раните. Е как не излезе един "умерен ислямист" да каже, че осъжда терористичната атака?

148

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 седмици

Израел не излъга,когато предупреди,че палестинците трябва да се отдалечат от мерзостта на Хамас. Всички космически снимки доказват ,че обстрела се осъществи я близост,но не в зоната за палатките. Също така се доказа,че терористите от Хамас не са предупредили населението за наличието я близост на склад на експлозиви и оръжие. Респективно мащабът на взривът и неговите последствия не са причинени от Израелските армейци . Докога Хамас ще използуват собственият си народ,зад чиито поли се крият? Е?

147

Българинъ

преди 3 седмици

Окъсняхте с преписването на лъжите и на ислямистката пропаганда. Израел отстреля двама от лидерите на терористите, а пожарите лумнаха от боеприпасите на Хамас, скрити в палатките на УНВРА. Пак ще си ядете шапките като с болницата, ама допринесохте за дезинформацията, спор няма.

146

Анонимен

преди 3 седмици

Тия дето плачат за палестинците да идат на Орлов мост в София или в някой бежански център да ги види какво представляват. Питам се какво има в главите на българи, които подкрепят хора, тръгнали да стрелят по улиците. Изнасилвачи и убийци. Да си представят как някой недволен етнос в България почне да безчинства. Палестинците ядат повече отколкото произвеждат. Международната общност ги храни. Каква дъражава е, тази която няма от кого да събере данъци за да съществува?

145

Аха

преди 3 седмици

По-долу някой пише, че евреите винаги са побеждавали своите съседи. Така е, когато заедно с теб са САЩ, UK, Франция и т.н.

144

НАКАЗАТЕЛЯТ

преди 3 седмици

Арее еее тия не изклаха ли се е.Бах тва котило да фръгат атомните бомби и да се прикючва с тия психопате.

143

Чудя се

преди 3 седмици

Каде е международната общност да доставя орьжие на нападнатата палестинска дьржава

142

Анонимен

преди 3 седмици

Евреите никога не са били войници.Те са по делаверите.Операцията им в Газа показва колко некадърни военно са,но затова пък изпълнени с жестокост към жени и деца. Цял свят вече ги осъжда и презира,а лидерът им Нетаняху е обявен за арест от Международният съд

141

Неве Цедек

преди 3 седмици

Евреите винаги са побеждавали арабите във войните.

140

YW

преди 3 седмици

Няма ли някой да отиде там и да ги накара тия хора да живеят па братски както са живели преди войната ? Не е трудно...

139

Анонимен

преди 3 седмици

Войната влиза в 8ми месец и досега нито един 'невинен' палестинец не си е направил труда поне да каже, че зверствата на 7ми октомври бяха нещо лошо. Нито един. Държат отвлечени бебета в къщите си и само знаят да искат и да се оплакват.

138

Анонимен

преди 3 седмици

СНН защо удобно са пропуснали, че след 17кг снаряд, най-малкият използван там, Хамас са стреляли от палатковия лагер с РПГ, последвал е втори удар и поредица от взривове в складове за боеприпаси на Хамас, скрити сред палатките на бежанците?Какво правят сандъци с боеприпаси сред жените и децата в лагера, и как въобще са се появили там с камионите 'хуманитарна помощ' от Египет?Тая поредица от вторични взривове на стотици метри има причина и е крайно време джихадистите да спрат да се крият зад жени

137

Истината

преди 3 седмици

Сега ако можеше да се върне времето щяхте ли да отвличате евреи през октомври? Май не беше добра идея , а ? Че и празнувахте вечерта след нападението и отвличания на баби и деца .... чалмосаните пингвини винаги като заиграе тоягата по гърба и почват да се правят на жертви. А имахте всичко- мир, покрив и семейства ама пуста политика...

136

-+

преди 3 седмици

И едните и другите са за трепане.Евреина ще прогони шалварите из Европа,и всички ще гледат безучастно.

135

Анонимен

преди 3 седмици

Това не е геноцид. Това е самозащита.

134

Цахал

преди 3 седмици

Всички българи трябва да подкрепят Израел. Българо-еврейската дружба има дълбоки корени, от времето на Втората световна и дори по-рано.

133

Анонимен

преди 3 седмици

И огромната разлика ,защо ни е жал за тези от Газа повече , е защото в Украйна ходят по барове и дискотеки , докато мъжете им се бият , имат си ток, вода , храна! Седят си на топло и комфортно вкъщи! Хората от Газа го нямат това - и евреите ги изтребват без грам жал - жени , деца ...Дано Господ да им помогне ,че няма друг за сега!!!

132

Поалей Цион

преди 3 седмици

Евреите се борят с Хамаз и нищо повече от това.