69

Анонимен

преди 4 седмици

Руснаците да спрат всякакъв износ за запада и тогава ще видят какво е ембарго западняците. Обаче Путин е един невероятен ***.

68

Анонимен

преди 4 седмици

Само напълно пропаднал човек може да мечтае за някакъв ядрен ренесанс... пропагандата на запада вече напълно изтреще

67

Анонимен

преди 4 седмици

МОЖЕ ДА ДАДЕ ТЛАСЪК НА ВТОРАТА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА... ДЕЛАТА СРЕЩУ ТРЪМП СЪЩО

66

Я па я..!

преди 4 седмици

Прочетох първото изречение и спрях. Нямам сили за този роман.

65

Боби

преди 4 седмици

До АзъКанъАзъ Правиш ли разлика за трите вида ядрено гориво ползващо се сега по света? Военни цели - Високо процентен обогатен Уран и/или Плутоний - САЩ си произвеждат необходимите количества с допотопни технологии но цената за военните няма реално значение колко е висока. Второ Ниско обогатен уран за Ядрени централи - САЩ са загубили компетенция За да доставят в Козлодуй купуват суровина от Росатом. Трето рециклирано атомно гориво като суровина за реактори с бързи неутрони - смо РФ има технолог

64

Анонимен

преди 4 седмици

САЩ са загубили способности , гейове , наркомани и черни физика не учат.. САЩ обучават толкова физици колкото Москва.

63

Анонимен

преди 4 седмици

Русия владее 40% от световния пазар за нискообогатен уран. - Русия също така доминира в доставките на високопробен нискообогатен уран, необходим за усъвършенстваните реакторни технологии, разработени от Росатом.

62

Анонимен

преди 4 седмици

Искали сте да напишете "ядрения апокалисис на САЩ" ама леко сте се объркали :)

61

Петър

преди 4 седмици

Какъв ренесанс ФАЩ ,ФАЩ ще бъдат залечуни от картата на Света с ядрени бомби.

60

ГЛУПОСТИ..

преди 4 седмици

ЯДРЕНИЯ РЕНЕСАНС НА УКРАЙНА Е ВЕЧЕ ФАКТ...ХАХАХА

59

Мда

преди 4 седмици

Тяхните деди ги разстрелвал Сталин,а ненавиждат Бандера. Воюват в Донбас с Америка,но убиват украинци.Крак на натовски войник никога не е стъпвал на тяхна земя,но главния враг е НАТО! Путин и олигарсите ги ограбили,но виновна е Украйна. Украинските бойци воюват за Родината,а расийските за Лада Калина!

58

Барбара спектра

преди 4 седмици

Ще даде Африкански Тласък на Сорос от зад.

57

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 седмици

Научете какво е ренесанс и декаденция! . В САЩ упадък в производството на ядрено оръжие не е имало.Напротив,дори по време на оная алкохолна криза ,която натрапиха на Северна Америка хипарите на италианската сефарадо-арабска мафия не е имало. Днес в САЩ и Израел има много по-капествени бомби от ядрените. А биенето на пилци приключва.Ердоган и оня *** в Ирак препотвърдиха заличаването на Турция и Ирак от картата на Живота. Особено Ердоган ,който се крие в бункери прекали като за последно .

56

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 седмици

Научете какво е ренесанс и декасенция! . В САЩ упадък в производството на ядрено оръжие не е имало.Напротив,дори по време на оная алкохолна криза ,която натрапиха на Северна Америка хипарите на италианската сефарадо-арабска мафия не е имало. Днес в САЩ и Израел има много по-капествени бомби от ядрените. А биенето на пилци приключва.Ердоган и оня *** в Ирак препотвърдиха заличаването на Турция и Ирак от картата на Живота. Особено Ердоган ,който се крие в бункери прекали като за последно .

55

Анонимен

преди 4 седмици

Ако всичко се движи назад значи то ти се движиш напред. Ако всичко поскъпва и струва повече долари...? Да не би пък долара да не струва? Урана от 50 на 90, колите ако нагоре, имотите нагоре, храните нагоре... Има ли нещо което е надолу освен менталния капацитет на по-голямата част от политическата класа?

54

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 седмици

Ядрен ренесанс?

53

Аз

преди 4 седмици

Казват,че скоро САЩ агресорат още повече към Русия, защото на есен Тръмп се очаква да стане президент, което значи да спре войната. Байдън и хората зад него ще увеличат темпа на агресия и ще тласнат света към трета световна, докато управляват.

52

Анонимен

преди 4 седмици

само да не изплува пак оная тихата, там в мексиканския залив, като преди години.....:D иначе...ренесанс без ресурси? странна работа....

51

АнонимеН

преди 4 седмици

НИТО УКРАЙНА НИТО ТЕРОРУСКАТА ИМАТ ДУМАТА ПО ВЪПРОСА КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА МЕЖДУ ТЯХ!! ТЕЗИ КОИТО ЩЕ РЕШАТ КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ СА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА ФАЩ! РЕЖИМА В ТЕРОРУСКАТА ДОРИ И ДА ИЗДЪРЖИ НА ОЩЕ 1 МИЛИОН УТРЕПАНИ ПУТИНИСТА ЩЕ Е ВЕЧЕ КЪМ СВОЯ КРАЙ, ЗАЩОТО ДИРИ ТЕЗИ 20% КОИТО ПОДКРЕПЯТ РЕЖИМА АМА ХИЧ НЕ ИМ СЕ МРЕ ЗА РЕЖИМА ИЛИ ЗА КРАДЕНАТА ЗЕМЯ НА ПУТИН ОТ УКРАЙНА!

50

Споко

преди 4 седмици

Споко, Джо наесен печели изборите и САЩ влизат в Украйна и до дни, дори до часове американската армия размаже Русия и ще влезе в Москва, и Путин отива на съд в Хага, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци. Само Джо да спечели наесен.