101

Анонимен

преди 3 месеца

Значи индийци от Индия работят вече в българските ресторанти на българския бизнес? Повдига ми се. Край с бизнеса на българските манджари.

100

Анонимен

преди 3 месеца

Туристите ще избягат от персонала от Индия, Бангладеш. Никой повече няма да се върне.

99

Поредния луд министъ

преди 3 месеца

"Според Милошев цената на труда не е най-големият проблем. Работодателите са готови да дават много високи пари, за да има осигурен персонал, особено по време на летния туристически сезон, каза министърът" и този министър живее в друга реалност.

98

реалността:

преди 3 месеца

"Ние имаме 360 хиляди работещи в туризма. Чужденците, които ще работят, са 7 хиляди. Туризмът е пазарна икономика и това не е проблем на обществото - да учим тези, които са в туризма, как да си намерят кадри и как да ги задържат", коментира директорът на Института за анализи и оценки в туризма Румен Драганов

97

Анонимен

преди 3 месеца

Хахаха! Музика в моите уши! Откога чакам да ви погледам сеира! Айде да ви видя сега как за един месец квалифицираният работник от Бангладеш хем ще научи занаята, хем ще научи български! Вие ако успеете да постигнете такова скоростно обучение, ще ви дадат Нобелови награди бе! Айде, гърчете се! А като следваща стъпка си внесете и туристи от Индия и Пакистан, защото нормални хора няма да припарят по Черноморието!

96

Анонимен

преди 3 месеца

Видях по телевизията репортаж с индиец работещ в ресторант тук са

95

Анонимен

преди 3 месеца

От Бангладеш и Виетнам пишеше в статията, която наскоро бе пусната, че идвали и щели да ги обучават тук, не от Индия - моя грешка.

94

/продълж./

преди 3 месеца

Сега ще кажете - ами те нямат опит. Ама нали съвсем скоро имаше статия, че от Индия като дойдели сте щели да ги обучавате. Значи от Индия може да са без опит, защо и тук да не може?

93

Боже Господи,

преди 3 месеца

нали има 150 хил. безработни записани в бюрата по труда. (Безработните през първото тримесечие са 152 хиляди, като на годишна база броят им се увеличава с над 17 хил.) На вас ви трябват 27 хил. души. Ами пуснете си обяви, че търсите из бюрата по страната. Опишете там заплати, подслон. /продълж./

92

Анонимен

преди 3 месеца

Като няма-няма.

91

Матрял

преди 3 месеца

Три месеца работа,но последният месец не се плаща, удръжки за инвентар и прочие.стандартен номер...

90

Анонимен

преди 3 месеца

Прав е другаря Милошев, ако може да плащат по лев за ден на човек и хората сами да си намират къде да нощуват - може и по пейки, тогава щеше да върви бизнеса на мутро-хотелиерите.

89

Дид

преди 3 месеца

Бизнеса е готов, но не ги дава!И така всяка година.Внасяли работници от Бангладеш и се оплакват, че им излизали по над 3 хиляди на месец, но на нашенци не искат да дадат такива пари.

88

СМЕХ...

преди 3 месеца

АМИ ---ЗА 2-МЕСЕЦА И ПОЛОВИНА КУРОРТ ......толкова дават, бе.......ВИЕ ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ВИ ОСИГУРИ ОСТАНАЛИТЕ МЕСЕЦИ "ПЛАТЕН ОТПУСК"----НЕМА ТАКЪВ *** ЕТ...ха,ха,хааааа.../дори и на държавна службица/

87

Анонимен

преди 3 месеца

е щом и от многомилионна Турция не искат хората тука да работят, значи има нещо много гнило в бг-работодателите...

86

..много е зле ,бе...

преди 3 месеца

....ЕТО...... ВЕЧЕ СИ БЪРКАМ В ОЧИТЕ И ПЛАЧА...

85

Анонимен

преди 3 месеца

Много е зле, защото никой не предлага работа на българите!!

84

Анонимен

преди 3 месеца

Никакъв внос на индиици. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА престъпниците по морето имат ли бизнес, или не.

83

?!?!?!

преди 3 месеца

Евтиното излиза скъпо!!! Добро Утро на БГ робовладелците!!!

82

Анонимен

преди 3 месеца

Да фалират, алчни хотелиери и ресторантьори решиха, че ден година храни. Даже ако политиците ни имаха топки щяха да забранят внос на хора от трети страни и да видите тогава пазарът как ще се саморегулира.