305

Таранколу. Com

преди 3 месеца

Важно е и качеството.Не само количеството.От към количество видяхме и продължаваме да гледаме че русия го докарва но какво от това слид като на 3дневната спец операция скоро ,,руската мечка,,ще отбележи кръгла 3 годишнина.

304

Анонимен

преди 3 месеца

До Ъндърграунд по руски здравей уебище! Знаеш всичко за руснаци! :-))))

303

Анонимен

преди 3 месеца

Хартиеният тигър НАТО пак клекна пред руската мечка

302

Анонимен

преди 3 месеца

И със 98 процента брак

301

Анонимен

преди 3 месеца

Западът има висок БВП, но само на теория, на практика основният дял на икономиката е в сферата на услугите, например всеки втори вече е писател, инфлуенсър, журналист, актьор, козметик или маникюрист. Към бвп се причисляват хонорари на адвокати от порядъка на 250К и тн.

300

Ъндърграунд по руски

преди 3 месеца

На каторжниците труда е евтин. 80% от руснаците нямат канализация и ползват външни тоалетни. Извън Москва в градовете е страшна трагедия. Руснаците никога не са виждали и не знаят за друг живот. Мразят нормалните хора и нормалните общества. Искат всичко да е по рускому - скотско.

299

az

преди 3 месеца

и на двете места струват едни и същи пари снарядите. Разликата идва от маймунките на клончето - като се почне от ниско ниво мениджъри и се стигне до политици с пликове под масата. А пък и да не забравяме , че при копейките труда е робски и работят в момента ползУ родинУ

298

Анонимен

преди 3 месеца

155 снаряд струва 4000 евро, не долари. И с доставката до Украйна стига до 6 -7000 евро.Руските снаряди преди реформата в военната индустрия струваха 600 долара. Сега може и да са 200 - 300 дилара. Разликата не е 4, а вероятно 10 пъти ;)Днеса пак лъже и маже. Половинчати истини изкривяващи реалността и разбирането.

297

Kим ир сен

преди 3 месеца

Затова идва да проси от нас

296

Анонимен

преди 3 месеца

Това само показва, от кога Русия се готви за тази война. А тезата на путинофилите, че НАТО са предизвикали войната, издиша сериозно.

295

Мужик

преди 3 месеца

Че те друго освен снаряди и водка могат ли да произвеждат? Огледайте се и вижте нещо с надпис "произведено в России" имате ли в къщи, отпред на паркинга руски коли виждате ли, смартфона ви руски ли е, интернета който ползвате руснак ли го измисли? Нищо не става от тия пияни мужици, само казачок и водка!

294

Крим не е руски

преди 3 месеца

Пусия ако няма враг ще се разпадне.Зависта и омразата крепи руския неудачник на планетата..ха.ха хаха

293

Мда

преди 3 месеца

Тяхните деди ги разстрелвал Сталин,а ненавиждат Бандера. Воюват в Донбас с Америка,но убиват украинци.Крак на натовски войник никога не е стъпвал на тяхна земя,но главния враг е НАТО! Путин и олигарсите ги ограбили,но виновна е Украйна. Украинските бойци воюват за Родината,а расийските за Лада Калина!

292

Не е ли ясно?

преди 3 месеца

До Домбил Бомбасов: Помисли сам. Русия е най-големият износител на пшеница в света. Къде няма да има "леб", т.е. хляб? Не и в Русия. И горива също няма как да им липсват. Русия е вторият след Саудитска Арабия най-голям износител на нефт.

291

Реалист

преди 3 месеца

Как бе, нали уж беше само една бензиностанция? А западът уж беше индустриален гигант?

290

Преател

преди 3 месеца

До Домбил Бомбасов 290 Не бързай толкоз да закриваш ЕЮ. Нали ся шъ си отбираме нови началници. Вече шъ цъфнем и вържем ние небинарните.

289

Фък дъ ЕУ

преди 3 месеца

До Запознат заплати, суровини, енергия .... всичко е по по на запад :)

288

Анонимен

преди 3 месеца

етническите славяни са на запад от т.н. россия, на чиято територия са потомците на чингис хан.виж ги кви са дръпнати мелезаци сичките, бащицата ботоксчията - и той.

287

Анонимен

преди 3 месеца

До Запознат 287. А от там идва и високият БВП на запада.

286

Домбил Бомбасов

преди 3 месеца

интересно ми е, след войната като се окаже че нема леп за ручане, коя стена ше падне първа, тая между двете кореи или тая на кремъл