7

Браво

преди 2 седмици

Най после,нещо смислено ! Така ще се гледат документи на случаен принцип.Няма да има подкупи и здрави инвалиди.Това го чакам от години!Подаваш документи и която комисия ти се падне!Само се чудя моя ТЕЛК е на 2юли.Дали ще ме разпределят на случаен принцип.ДАНО!

6

Анонимен

преди 1 месец

До Хах 5 Хората с ТЕЛК едва ли ще знаят къде са разпределени. Дали някой инвалид ще се вдигне от Видин да отиде да подкупва комисия в Бургас, ако там са разпределени документите му?! Според вас всички хора са ТЕЛК са измамници, бутали пари. Според вас няма болни хора и хора с увреждания. Толкова извратено мислене. Май съдите по себе си. Хора, свикнали да се уреждат по оня начин, си мислят, че всички са като тях.

5

Хах

преди 1 месец

Това не е решение, напротив задълбочаване на проблема и даване на възможност ТЕЛК мафията да се развихри в доста по-големи мащаби! Сиреч ако не можеш да подкупиш комисията в твоя град за фалшива инвалидна пенсия ще се пробваш в съседния, там може и да стане.Големи промени няма що, вместо да решават проблемите, те не просто ги задълбочават, а дори създават нови.

4

Еха

преди 1 месец

Сега цяла България ще се инвалидизира! Тръгваме към ТЕЛК.

3

продажници

преди 1 месец

Продажни комисии. Спрете да давате ТЕЛК на здрави ***. Всички от махалите са с ТЕЛК.

2

Анонимен

преди 1 месец

Болен здрав носи - болните данъкоплатци ще издържат чиновници хрантутници

1

до бай мангау

преди 1 месец

Пазарна икономика бе мен, по-пробивния успява.