84

Малко за политика

преди 3 месеца

За евроатлантиците всеки политик, който защитава националните интереси (а не интересите на Брюксел и Вашингтон) е Путинист. Разликата между защита на националните интереси и русофилство те просто се мъчат да не я забелязват. А практиката показва, че има пряка зависимост между липсата на суверенитет и вредните за държавата икономически решения. Примери много: Ако не беше слугинажът на Бойко например можехме да имаме поне АЕЦ Белене.

83

Паню Баирски

преди 3 месеца

Радев няма място на никакви срещи на НАТО, той е руски слуга, недоубит комунист и позор за България! Да върви да се прегръща с другия руски слуга Орбан! Жалък паяк!

82

Реалист

преди 3 месеца

Зозо,познавам те лично.Ти беше що годе нормален индивид,сега когато банкянският ти подава плика със знаците,ти си минал на другия бряг.Смущаващо за теб ще е,ако си обърнал и резбата.Пий си редовно илачите, белки се доближиш до нас нормалните хора.

81

Чичо Гошодо ЗОЗО

преди 3 месеца

Абе какви 20 трилиона бе пич ЕС ДО 2-4год.ЗатваряЕвропа няма полезни изкопаеми няма нищо, не са конкурентно способни, даже ги натириха от Африка.Без ресурси приключва, за това е тази война мислеха си че ще си вземат от Руските ресурси но се излъгаха щот Путин не е глупав от много години се подготвя.Колониялните държавици им мина мандата, знаеш ли какво построиха в Африка за последните 200-300 години НИЩО.НЕ МОЖЕШ САМО ДА ВЗИМАШ А МЕСНИТЕ ДА УМИРАТЕ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА НА УМНОКРАСИВИТЕ.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Да изпратим г-Радев и г-н Борисов в НАТО.Единият се бори за мир,Руссий мир,другият за платноходки в Черно море....

79

Зозо

преди 3 месеца

Рундю е за мир. "Руский мир". Ай сиктир!!! Не щем руский мир, нито сръбски.......

78

Анонимен

преди 3 месеца

e, той е за мир. Просто целия свят да бъде подчинен на Путин... много ли иска?

77

Гражданин

преди 3 месеца

До реалист. А ти си просто един невзрачен кримски оххлюв, чието мнение няма никакво значение

76

НАТО

преди 3 месеца

Рундю да си плямпа каквото иска. Крайно време е НАТО да се намеси и да спре гнусния съветски агресор.

75

Реалист

преди 3 месеца

Главанаков,ти си един посредствен счетоводител,който няма хабер от срещи на най високо ниво в Европа. Ти се превърна в едно дърто куче,верно на банкянския ти стопанин.Къде е генерал Р.Раде,втори мандат избран от над два милиона и половина българи,къде си ти,че не те виждам.С този си слугинаж,ти се обезличи до степен да си никой.Не споменавай името на президента,остави го да е чисто.

74

Зозо

преди 3 месеца

Оня "полковника" дето е подполковник едно време се снимаше с Боко и му близа ГЗ. После Боко му тегли шута и ся стана върл кремълски cлyгa. Накрая и от там ще му бият шута :)))))))))))))))))))))))))))))

73

Браво Радев

преди 3 месеца

Надявам се разума да надделее.

72

Всичко е подготвяно

преди 3 месеца

Пропагандата и масмедиите направиха САЩ и Украйна рекламна марка, а Русия от 20 години я тъпчат.

71

Анонимен

преди 3 месеца

С РАДЕВ --- НЯМАМЕ МЯСТО В ЕС И ШЕНГЕН....ХОРАТА ЧУДЕСНО ВИЖДАТ ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА РУСКИЯ ИБРИК!!

70

РАДЕВ Е ВРЕДЕН....

преди 3 месеца

.. ЗА БЪЛГАРИЯ И НЕЙНОТО БЪДЕЩЕ!!!!

69

Зозо

преди 3 месеца

До До Зозо.... Хахаааааааа. На живо, на умряло все тая. БВП на ЕС 20 трилиона, на Блатната 2 трилиона. Клоун :))))))))))))))))))))))))))

68

СМЕХ....

преди 3 месеца

ДОГОВОРИТЕ МЕЖДУ "ГЕРМАНСКИЯ РАЙХ" И СССР--- НЕ СА ТАЙНА ЗА НИКОГО, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ БЕШЕ ПОДЕЛЕНА ПОЛША И СССР, ИЗБИ ВОЕННИТЕ НА ПОЛША В " КАТИНСКАТА ГОРА"----- ТОВА ИСКАТ. ПАК ДА НАПРАВЯТ В УКРАЙНА ДНЕС!!!!

67

До Зозо

преди 3 месеца

истината не ме боли мен а теб и господарите ти.... а искам да се срещнем на живо за да вида дали наистина си 20 годишно *** и да подебатираме по тия теми на живо за да ти видя умствения капацитет без гуугъл и подсказки от галя. *** вие сте силни само зад монитора и в дъ степс явно.... :) малко е тъжно да хвалиш "икономиката" на БГ дето е само от услуги и няма никаква промишленост (ако не броим ВПК де....)

66

Анонимен

преди 3 месеца

ЗДРАВЕЙТЕ ОЛИГИ,ОЛИГУРЕНСТВАТЕ ЛИ ДРЕБНИ ЕРЗАЦИ,АХ ПОНЕ АКЪЛ ДА ИМАХТЕ В ПРАЗНИТЕ СИ КУФАЦИ!!!...

65

НЕ РАЗБИРАТЕ, ЛИ...?

преди 3 месеца

ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА ОЦЕЛЕЕ РУСКИЯ КОМУНИЗЪМ---- Е ДА ВЪЗПРИЕМЕ ИДЕИТЕ НА НЕМСКИЯ " НАЦИОНАЛ- СОЦИАЛИЗЪМ" НА. ФЮРЕРА, ЗАЩОТО ТЕ СА ОРГАНИЧНО И ИДЕЙНО, СВЪРЗАНИ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО , КОГАТО, ВЕРМАХТА ОБУЧАВАШЕ СВОИТЕ ТАНКОВИ ВОЙСКИ НА ПОЛИГОНИТЕ НА СССР, И ПОСЛЕ ПРАВЕХА ЗАЕДНО ПАРАДИ!!!!/.... вижте снимките в тубата.../