9

Боби

преди 3 месеца

До Анонимен Северна корея се самоизхранва криво ляво. Южна корея и Япония са изправени пред демогравска катастрофа. И двете страни не могат на собствената си територия да отглеждат достатъчно храна да изхранват населението си. Дори риболова не стига. Да и двете произвеждат и продават промишлени стоки и след това купуват храни. Но катастрофата идва от застаряващото население. Вече има недостатъчна работна ръка.

8

до 6

преди 3 месеца

А бе ти случайно да си забелязал, че страната е 90% планински местности? Пътища си има, и обработени площи има. И не разбрах какво не им е подредено! Със сигурност обработваемата им площ е повече от нашата и производството им е в пъти повече! Ти яж слънчеви панели за да спасиш "климатичните промени". На Ким не му пука!

7

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Северна Корея се подиграва с Хегемона и плюе на него с жълти храчки!Джапанките пищят!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Достатъчно е да отворите google maps и да разгледате отгоре как изглежда инфраструтурата на Северна Корея. Първото нещо което прави впечатление е че в провинцията почти липсва съвременна инфраструктура. Няма асфалтови пътища! После виждате обработваемата земя която не е добре подредена в сравнение с развитите страни. Това са достатъчни индикации за изостанала държава.

5

Сър Пичук

преди 3 месеца

Дебелия само да отвори границите си за час и страната му ще стане пуста. За това 2012 световното половината отбор не се прибраха от Южна Африка

4

Анонимен

преди 3 месеца

Ти откъде знаеш, че нямат какво да ядат, бе глупендеро? Така ти е казала западната прокпаганда и попиваш с ореховото си мозъче, защото много ти харесва да си мислиш, че си сит, защото си в ЕС, а всички други гладуват, защото не са демократи и трансджендъри като теб.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Стрелят ама няма какво да ядат глупендеро.

2

Анонимен

преди 3 месеца

А ние помагаме на Украйна, докато хората си развиват технологиите напук на всякакви санкции. Вече и аграрна държава не сме.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Имат стрелят ние що не стреляме.