23

Анонимен

преди 1 месец

Точно сега е моментът да се обединят арабите и да махнат Израел от това място, където не трябва да са!!! Точно в момента на ФАЩ ще им е трудно да поддържат няколко конфликта едновременно и ще трябва да се откажат от някои планове! Ако бях някой военен , щях да мисля няколко хода напред....!

22

Анонимен

преди 1 месец

Това са демократични бомбардировки. Холокостични.

21

Останаха ли

преди 1 месец

от дженералете с джапанките? Някой пияница от пасольството знае ли?

20

тоти

преди 1 месец

Ама що си мислят тия от Хизбула,че ще се скрият ,като се знае ,че и в миша дупка ще им светят маслото и да се приключи с тия талибани кадето и да са !!! Ако иск света да бъде мирен тия ислямисти трябва да се ликвидират кадето и да са !!!

19

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Никога не бива да се пренебрегва факта,че най-малко измежду АШКЕНАЗИМ са иудеи по вероизповедание. По-голямата част от Ашкеназите са християни и атеисти. АШКЕНАЗИМ е произход на всички европейци,а днес и американци,австралийци,новозеландци . АШКЕНАЗИМ е нашата раса. Сефарадите са смесено следствие,а не раса.Затова и Ашкеназим създадоха Ционизмът,тоест Държавничеството . Разликата между АШКЕНАЗИМ и Сефардим е кардинална.

18

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

До 18. Ще го кажа и по друг начин. В протежение на историята понятието "евреин" се разграничи от достойното понятие ЦИОНИСТ. Затова и различаване рани хора с различна кръв в Израел като Народ и Държава. В Испания не е същото като в Германия. Сефарадите са смесени,защото населението в Испания бе АШКЕНАЗКО,но пострада от арабите и вече го няма. Има изключения между сефарадите,но като цяло сефарадите са опозиция на Ашкеназим. Грешка в Израел е Достойната им Държава да се отъждествява с иудаизъм

17

Анонимен

преди 1 месец

Ми ФАЩ с помощта на разни фанатици направиха половината държави на кайма. После фанатиците се обърнаха срещу тчх и каубоците подвиха опашки и се махнаха от там обаче с всичко дето не е било заковано за пода. Сега който реши там може да си развява байрака.Все повече от хората там се радикализират срещу белите и не без причина. Каубоите рушат кедето им е кеф без да се грижат за последствия, Толерантния Съюз е зает да си брои ценностите и всчка година му излизат различна бройка.

16

Анонимен

преди 1 месец

Почтенни хора не стават воено престъпници -съучасници в геноцид.Вярно има разлика от нашите те просто са иноагенти ,мразещи настоящата си държава-от което идва и въпроса защо не им се отнема българското гражданство и марш там в обетовната пустиня-ти на практика не си член на това общество

15

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

По погрешка сигурно.... ще каже перуканяху

14

Феминистът.

преди 1 месец

Публична тайна е, че Израел разполага с ядрено оръжие. Така че, ако продължават да не разбират някои терористи от дума, може да ги нагости и някой друг израелски ядрен тактически снаряд от далекобойната им артилерия. Мощността е само около 5 килото, а замърсяването е минимално.

13

Анонимен

преди 1 месец

Всичко е прах в очите на обикновените хора . Издаване на международни заповеди за арест ,всички погледи в Рафа и подобни ! Израел изби хиляди ,разчисти територията и ще остане безнаказана . Всичко е добре планувано и ние както винаги сме жертвите! Лее се Арабска кръв ,а Дубай и Катар си провеждат боксови мачове ! Единствените които в момента могат да се противопоставят на Израел е Иран .Но както и Палестина са сами срещу целия свят! Много добре знаят ,че са следващи в списъка и заплахата е реал

12

Анонимен

преди 1 месец

Тия няма ли някои да им метне една атомна бомба и да се приключва.Егати и гнусното племе аиде на маика си в п...Само да ги видите кви клоуни са в Брюксек ,с плитчиците ,пародии на човешкото

11

Анонимен

преди 1 месец

С клюноноси терористи насреща си,човек трябва да действа решително и безкомпромисно. Петдесетте години се опитаха да се правят на интересни с едно самолетче и то взе че падна край Рупите. До момента никой нищо добро не е видял от тези, само лъжи,измами, далавери, лицемерие,воня и мизерия. Няма нормален човек, който да не ги ненавижда.

10

Феминистът.

преди 1 месец

Резултатът е в политиката, която води Израел, от момента на неговото създаване, та до наши дни. Това е страна, която е в състояние на непрекъсната обсада през цялата своя история. Това е страна, която е водила жестоки войни за своето оцеляване като държава. Ето тази решителност и безкомпромисност аз наричам отличен резултат. Ще си играем тука на "Муцинко Пуцинко, искаш ли кафенце?". Или ще блеем като "изразяване загриженост". Достатъчно.

9

Анонимен

преди 1 месец

До Феминистът.8. Де го виде тоя резултат. Беше в епицентъра на попаденията ли ?

8

Феминистът.

преди 1 месец

Израел е нанесъл удари в Сирия - отличен резултат. Ето така се прави. Ето така се прави с хора, а по-точно с терористи, които не разбират от нищо друго, освен от езика на силата. А ако случайно не разбират и от този последен език на силата, просто ще бъдат унищожени и толкова. Израел няма да подражава нито на левичари като Грета Тунберг, нито на европейски лиги, които знаят само да "изразяват загриженост", нито на мекотели като Байдън, който все повече не разбира от принципност в политиката.

7

Руси

преди 1 месец

Евреите пак ще бъдат гонени и избивани. Не е далеч времето !

6

Анонимен

преди 1 месец

Там не се знае кой по кого и за какво гърми

5

Анонимен

преди 1 месец

Днес на посещение в Бейжинг,при чичо Си,са почти всичките"глави" на така наречените"Арабски щати"по негова покана.Какъв ще е резултата от срещата,ще видим през следващите месеци.Силно се съм насам,че така наречените"червени линий"може да позелинеят и тогава не ми се мисли за последствията.Явно някой си търси белята.

4

Анонимен

преди 1 месец

Нещо санкции за кривоносите бе лицемери евроатлантически джендерски?