66

Съвет

преди 3 седмици

Не купувайте Нокия . Ембарго. Да знаят друг път да не правят война.

65

Анонимен

преди 3 седмици

брей брей ... русофилите смятат новината за супер ... конкуренцията обаче намалява - разбирайте иновациите, конкурентноспособността, заплати и развитието на кадрите професионално .... то затова в българия сме на тоя хал че всичко е монополи и олигополи ..

64

Анонимен

преди 3 седмици

Сега ще могат да званат и до Луната

63

Анонимен

преди 3 седмици

Пазарите се преустройват глобално. Немските концерни масово се преустройван Германските концерни например масово се изнасят към Унгария, китайските производства също. А ние отличниците по въвеждане на санкции, не ни остава друго освен да сме много остроумни и демократични. После ще завиждаме. Само че, ако пак ни се прииска евтино руско гориво да се спасим от глобалната бедност, която ни чака, може да не ни огрее повече.

62

Анонимен

преди 3 седмици

Аз незнам обаче, дали си заслужава. Нокиа беше номер едно на времето.... След това Майкрософт я купиха и унищожиха (както и почти всичко, до което са се докоснали), сега какъв ли шанс има да догони Самсунг и Хуавеи.... Незнам. Но ако се намеси в сделката и другарят Си, тогава на пазара за смартфони ще настъпят промени, предизвикани от тази сделка. Е, щевидим.

61

анонимен

преди 3 седмици

И ще стане хубава работа, ама руска.

60

Анонимен

преди 3 седмици

62, не само всеки търси други пазари, но и %-тът на доларовите валутни операции във взаимните разплащания на страните от БРИКС през миналата година намаля до рекордните 28,7%. Дедоларизацията препуска.

59

хаха до Взели, взели

преди 3 седмици

А български кАгда ?? Ти що не вземеш да направиш един български, вместо да чакаш другите да го направят ??

58

Анонимен

преди 3 седмици

Е, защо Нокиа не преговарят със Самсунг, например, а точно с Русия? И стига сте слагали тази снимка на Путин с угрижено изражение, че никак не кореспондира със заглавието. Явно на Путин нещата му се развиват прекрасно и никак не е нещастен. Западът да му мисли, че вече всеки тълси други пазари, както изглежза.

57

Анонимен

преди 3 седмици

"Ростелеком" изкупи "Нокия", а сибирските Отважени за 2 дена ликвидираха 2 Абрамса.

56

Взели, взели...

преди 3 седмици

а собствен кАгда? След 3дневната пародия може би?

55

пияница мистик

преди 3 седмици

И като ги изкупят и какво ще стане? Ще спре развитието на мордорската Нокиа до там, докъдето са я взели. Също като с италианския Фиат. 50 години пълен застой и капка развитие напред. За Жигулата говоря :))))

54

каквото монголоидЪ

преди 3 седмици

пипне....съхне.

53

Анонимен

преди 3 седмици

Понеже в Русия нищо смислено не може да се произведе и да се утвърди в световен мащаб, освен "стратегически ядрени оръжия", с които да дрънчат пред лицето на "врага", затова най-лесно е да си присвояват чужда интелектуална собственост. Типично по сталински!.

52

Анонимен

преди 3 седмици

И какво стана сега? NOKIA ще се казва НОКИЯ. Нищо чудно. Кирилицата е най-разпространената азбука в космоса, благодарение на РОСКОСМОС!

51

Алекс

преди 3 седмици

Всички западни компании,които повярваха,че Русия е нормална държава и там може да се прави бизнес,сега ще глътнат студена водица и счетоводителите ще оформят съответната загуби.Вече знаят: далече от Блатото.

50

Анонимен

преди 3 седмици

Новата съветската нокия щяла да бъде с шайба, а антената била толкова дълга, че се навива на макара. По-далеч от нужника Просия не може да отидеш с нея.

49

Юлиян

преди 3 седмици

Каквото повикало,такова се обадило.А инвестиции и съвместни предприятия ще има.Големите пазари,големите печалби за Запада са съблазън, пред която никой не може да устои.

48

Анонимен

преди 3 седмици

Нещо вкисналото зеле все по-рядко се мярка в статиите ви. Да не би да е господин Никой?

47

Хаахх

преди 3 седмици

Руска работа.При тия няма да мине никой в близките 50 години.Поне сега ги виде целия свят че с тия бизнес не се върши.