132

Банкеръ

преди 4 месеца

Интересно ми е важи ли застраховката Каско в случаи с явно нарушаване на правилата.При удар с 50 вероятно щяха да са живи и застраховката нормално ще покрие щетите по дървото и тенекиите.

131

Анонимен

преди 4 месеца

Не и карал в насрещното ами колата се усукала и половината изхвърчала в насрещното на тротоара.Пожарникарят на 56 години се е влошил и е в интензивно.Дано да се оправи човекът.

130

КАКВОТО

преди 4 месеца

ТЪРСИЛО-ТАКОВА НАМЕРИЛО

129

Анонимен

преди 4 месеца

Хайде без драми, на малоумното и разлигавено момче, просто не му се е живеело повече в лукс.

128

Пудела

преди 4 месеца

На това КАТ-аджийско синче, само дрехите му струват, колкото моята кола. Интересно от къде има пари за подобен лукс? Да не купува гласове за ГЕРБ?

127

много кражби

преди 4 месеца

Делян Добрев от ДЖЕРБ май кара такъв джип. Или някой там друг беше, абе все таа. Всичките от ГЕРБ имат много пари. Помните ли да Дуловската Мадона как катастрофира с една лимузина, ами оня с поршето (не говора за Копейкин) дето полицията го ескортира с 200км/ч и накрая уби един френски турист в едно такси, което тъкмо беше на 15 минути от летище София.... ВРЕМЕ Е ДА ИЗКАРАМЕ ГЕРБ ОТ ПОЛИТИКАТА И ДА ХОДАТ ТАМ, КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО - В ТЪМНОСИВИЯ МАФИОТСКИ СЕКТОР. И ДА ОСТАВЯТ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ РАЗВИЕ

126

ГЕРБ

преди 4 месеца

Видими Резултати.

125

Анонимен

преди 4 месеца

Цяло чудо е, че има оцелели в тази касапница, причинена от мaлoумник.

124

Грозен факт

преди 4 месеца

Грозната неразказана история е, че ако този беше оцелял и беше убил тримата пътници и още 2-3 пешеходеца, КАТ и МВР щяха да го откарат с патрулката до Спешна Помощ и да обвинят някой от труповете, че е шофирал.

123

Има пари, угажда си.

преди 4 месеца

Тоя от къде има пари за Рейндж Роувър? Да не е ГЕРБ-аджия?

122

Майка му Петя

преди 4 месеца

Някой има ли телефона на майка му, да и позвъним. Честитих и смъртта на чадото и ненагледно по месинджър, ама не чете...

121

Иск срещу МВР

преди 4 месеца

Аз верно ще заведа един иск срещу МВР, че служителите им прикриват такива престъпни елементи като този и Семерджиев и ми застрашават живота докато се движа по пътищата или просто си ходя по тротоара. На единия някаква полицайка Симона му носила стълба, на това л...но майка му в КАТ му оправяла актовете

120

Спокоен

преди 4 месеца

Той повече никога няма да прави така...

119

Анонимен

преди 4 месеца

Много е жалко. Млади хора. Животът беше пред тях.Гадното е в България че повечето хора правят по едно дете. Е така като стане всичко свършва. Ромите правят минимум три деца даже и повече. С едното ако стане нещо има други. Пак е тежко ама им остават им още деца заради които да имат стимул да живеят. На тази жена какъв ще и сега стимулаза живот? Сигурен съм че съжелява че не си е направила още деца.

118

Анонимен

преди 4 месеца

И този е от партията на Пудела с Пачките, явно доста е и захлебил я от контрабанда я от нещо друго покрай КЕША!

117

САМОЧУВСТВИЕТО

преди 4 месеца

НА БОГАТАШКИТЕ СИНЧЕТА ДО ТОВА ВОДИ

116

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Нещо с интеграцията на малцинствата не е наред. Не можем да ги интегрираме и си остават диивааци и карат като обезумели. Чак дървета отсичат с един удар. Тези дървета кой ще ги възстанови сега? Роднините на този шофер имат ли идея колко труд се полага за да израсте едно такова дърво на булевард?

115

Анонимен

преди 4 месеца

Те такива автомобилистчета трепат сума ти народ,не виждам разлика със Семерджиев,този път жертвите са три невинни дървета!

114

Това

преди 4 месеца

е добре за генетичния фонд на РБ. И неговата е същата. Има нейни снимки в интернет. Ще се сетите. Сега баба, мама, тати да ходят по гробища. Ако имат и друго отроче дано си замине така. Жал ми е за дърветата, но по-добре те отколкото аз и семейството ми.Надявам се опечалената рода да го прочете.

113

Правда

преди 4 месеца

Родителите на убитото момиче трябва да съдят посмъртно убиеца на дъщеря им.