73

проф Петър Стоянович

преди 3 месеца

Как не рабирате? Негово Величество Цар Фердинанд е национален герой на България. Той е като Левски и Ботев взети заедно! Идете и се поклонете на най-великия владетел в историята на България.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Вън тоя Шваба - не може да бъде Цар на Българите :)))

71

Анонимен

преди 3 месеца

Борците с "мумиите" си докараха новите мумии.

70

Анонимен

преди 3 месеца

ПОЗОР !!!!!!!! ПОЗОР !!!!!!!!!!!! ПОЗОР!!!!!!!!!!!!!!!

69

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

До 73!Само не разбирам кога точно съм казал,че са се били за България! Аз не мога да кажа,че са се били в името на България,защото би било лъжа. Мисля,че си в грешка. Нито Борис,нито Симеон,нито Фердинанд,а още по-малко протоДрагойчевата Клементина,която като всяка гнусна сефарадка мязаше на мъж,а не на жена, са се били в името на Майка България.

68

Анонимен

преди 3 месеца

До АзъКанъАзъ7112136860 Нито Борис нито тоя мошеник са се били за България. Когато идат на фронта и дадат живота си тогава може. Но не са.

67

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Бонус! Забелязвали ли сте изключителната прилика между роднините Кеворк Кеворкян и Борис Кобурга ? Борис не умира на датата,на която Ви лъжат ,че е умрял. Истината е,че трупът,пред който се покланяха хората в Сашо Невски бе на друг арменски евреин,чието сърце бе поставено по-късно във Врана ,за да се сглоби нелепата история с някакво фикционо поругаване гроба на Борис в Рилски манастир. Моля,вижте лицата на Кеворкян и Борис Трети.

66

Анонимен

преди 3 месеца

България губи половината си територия и 1 милиона убити войници. Това прави Фердина. Цялата фамилия няма място в бг. 1944 г. ако не беше се отървала и от Симеон шеше да е разделена между Сърбия и Гърция.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Национален предател и изменник е Фердинан. Тодор Живков и Георги Димитров са най-великите.

64

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Още един бонус! Кралят на Сърбия Александър не бе убит в Марсилия. Бе имитация на убийство. Бе една имитация на убийство,договорена няколко дни преди това от Борис Трети и Александър. Малко по-късно "умря" и Борис.Всъщност ме умря,а бе възнаграден със светли и богати дни извън България. Както не умряха по-рано ромите Луи Шестнадесети и Мария Антоанета. На величествата много им харесва да "умират" в моменти,в които могат да бъдат действително наказани.В последно време и в Англия релщкламират рак.

63

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Цел на Народният съд,който бе акт против Народа бе избиване на всички Българи,които бяха свидетели на проруската и оросръбска политика на Двореца. За българите нямаше никакво съмнение,че Кобурите мразеха Българското офицерство,което бе създадено от Опълчението,а не от Русия или други. Дворецът извърши атентата в Света Неделя,за да нихилира Опълченците и техните потомци. Симеон Сакскобургота е наследствен прокомунистически и профашистки безумец!

62

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

ОБВИНЯВАМ ЛИЦЕТО ОТ АВСТРО-УНГАРО-ФРЕНСКИ ПРОИЗХОД СИМЕОН БОРИСОВ САКСКОБУРГОТА В НАСЛЕДСТВЕННА ПРАКТИКА НА ЛЪЖАТА,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СА СПАСЯВАНИ ЖЕРТВИ НА ЕВРЕЙСКИЯТ СЕФАРАДСКИ ХИТЛЕРИСТКИ ХОЛОКОСТ СРЕЩУ АШКЕНАЗКАТА НИ РАСА ,КАКТО И ЧЕ ЧИЧО МУ КИРИЛ Е ЗАЩИТАВАЛ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. В КАЧЕСТВО НА РЕГЕНТ КИРИЛ КОБУРГСКИ ЗАПОВЯДА НА БЪЛГАРСКОТО ОФИЦЕРСТВО ДА ПРЕДАДЕ ОРЪЖИЕТО СИ НА ПРЕСТЪПНАТА ФАШИСТКА ЧЕРВЕНА АРМИЯ,КАТО ТАКА БЕ НАЛОЖЕН СЪВЕТСКИЯТ ФАШИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ. СЪД !

61

СЛАВА БЪЛГАРСКИЯ ЦАР

преди 3 месеца

ПРЕЗИРАМЕ ЕВРАЗИЙСКИЯ ЦАР НА РУСИЯ ППУТИН...

60

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Атентатът в църквата "Свети Крал",понастоящем "Св.Неделя" бе организиран от Двореца,за да бъдат избити Българските Опълченци и Техните Потомци! Именно престъпникът Борис заповяда поставянето на взривът. И разбира се,вместо да се представи на опелото заради което се бе събрало множеството отпраши към покрайнините на София. Народът знаеше,че Борис уби невинните. Тогава Дворецът взе решение за радикална промяна в България,за която можеха да помогнат от Москва. И малко по-късно Кирил докара Сталин.

59

До коментиращите!

преди 3 месеца

Цар Фердинанд е този, който въпреки имперска Русия обяви независимостта на единна България, този, който създава една съвременна конституционна монархия,довежда видни архитекти, земемери и др. специалисти в България, които правят нашите градове модерни, европейски и средища на култура!

58

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

ОБВИНЯВАМ ЛИЦЕТО ОТ АВСТРО-УНГСРО-ФРЕНСКИ ПРОИЗХОД СИМЕОН БОРИСОВ САКСКОБУРГОТА В НАСЛЕДСТВЕННА ПРАКТИКА НА ЛЪЖАТА,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СА СПАСЯВАНИ ЖЕРТВИ НА ЕВРЕЙСКИЯТ СЕФАРАДСКИ ХИТЛЕРИСТКИ ХОЛОКОСТ СРЕЩУ АШКЕНАЗКАТА НИ РАСА ,КАКТО И ЧЕ ЧИЧО МУ КИРИЛ Е ЗАЩИТАВАЛ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. В КАЧЕСТВО НА РЕГЕНТ КИРИЛ КОБУРГСКИ ЗАПОВЯДА НА БЪЛГАРСКОТО ОФИЦЕРСТВО ДА ПРЕДАДЕ ОРЪЖИЕТО СИ НА ПРЕСТЪПНАТА ФАШИСТКА ЧЕРВЕНА АРМИЯ,КАТО ТАКА БЕ НАЛОЖЕН СЪВЕТСКИЯТ ФАШИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ. СЪД !

57

До 52

преди 3 месеца

Питай руските окупационни войски колко българско злато заграбиха !? Но по-ценното какво стана с архивите на българската държава? Ще ги върнат ли? Естествено не, защото тогава ще лъснат заблудите за голямата любов на СССР, сега путинова Русия към България и българите!

56

Анонимен

преди 3 месеца

otvrat

55

я па тия

преди 3 месеца

Днес, от кога думата *** я цензурирате ?! ако знаех щях да ви пиша-сопа !?

54

Tano

преди 3 месеца

Внука на Фердинанд (Боко) и той ще иска да го погребат в България. Пак ли ще позволим