93

Анонимен

преди 1 месец

Колкото и да се изрусяват някои, за етнически българки не могат да минат.

92

Анонимен

преди 1 месец

Глупости на търкалета.Като бял ден е ясно,че тия за няколко хиледарки са лапнали въдицата и са ги използвали за да източват парите.От набедните,едва ли има някой ,който да владее английски до съвършенство и поне един от тях да познава тънкостите на системата.Просто са изкупителни жертвите на английски тарикати.Същия е случая и с Ружа,която уж е измамница.Тия все пак са извадили късмет,че са все още живи,за разлика от Ружа.Но не се знае до кога.Както се казва,ще платят за чужди грехове.

91

Анонимен

преди 1 месец

Източването на британските ресурси с цел лично забогатяване не трябва да се разглежда като престъпление, а като историческа справедливост.

90

фотограф

преди 1 месец

Не виждам къде са българите?

89

Анонимен

преди 1 месец

я ги питайте телеграф за софийска вода купена и препродадена с огромна печалба от английска фирма. за има няма няколко месеца управление. питайте ги и за велчев дето ни продаде дълга едно време и ни *** удвои в процеса. кой прибра кинтята. и за едно злато се чуват едни истории ама не това там с войничетата товарачи и мавзолея ами с едно друго златце преди доста годинки. питайте ги и за английските педофили дето ходят в елдорадото сливен. а българският инспектор завистник е кръгъл идиотт

88

Олимпий Панов

преди 1 месец

Что не пишат с колко Британия е ощетила България?

87

Анонимен

преди 1 месец

Не дай си боже да сме пред мащабна война.Тогава ще имаме Холокоста втора част.Отваряме страниците на СС месец март.В Алпите вилата до Остзее приема елита на Икономистите и юристите на Райха.Под ръководството на Гаулайтер Хайдрих и ген.Айхман се взема решение за справяне с хората тежащи на военния бюджет.За полските еврреи чтем 6 мил.евреи със слаби трудови навици.За джипситата 2 мил.непоправими крадци,лентяи и тунеядци.Решението Холокоста с газова камера и като нашенците в Англия-гилотинна.

86

Hahaha

преди 1 месец

Wood Green. Сичко балгрски *** живее там. Хаха

85

Анонимен

преди 1 месец

Тези петимата са за награда - кой е вкарал 54 мил. паунда в бг. икономика? А тоз "В. Панайотов" що не подаде сигнал когато англетата източваха митниците, софийска вода, енергетиката, АЕЦ-а, БГА Балкан, Корабостроителниците в Русе, Варна и Бургас? Кириякстефчовците за кутия локум погубват България!

84

Инспектор Дюдьо

преди 1 месец

Браво на Васил Панайотов!

83

Анонимен

преди 1 месец

Да сте вижали скоро kюмюрчета, перни да просят? Ореди бяха навсялъде из София и Варната. Сега ги нема, зщаито гинпозлват за помощи ...

82

Анонимен

преди 1 месец

айде бонговците останаха без пара за казино

81

Асан българинче и...

преди 1 месец

Отново още 10 г със Барба Ганьос ще я втаса та ZAEBI !!! Щото барне ли властта няма да си иде лесно....тези ги използва като изтривалка и извинение за НЕГОВИТЕ 13 г некадърно управление и сега като им би шута ще си управлява още 10 и все те ще са му виновни че във държавата няма да има пари ! А пак не ходете да гласувате !

80

Тъй

преди 1 месец

Евроромалесте......

79

ДО 70 -ителегента

преди 1 месец

Австралопитек е австрало,а не астрало ! за другото си прав , но тук се пише на шльоковица и по - добре да не те банат !

78

Долу Сливин

преди 1 месец

Сливен ми е като Русе - противен и просто на минаване през гарата или автогарата. То там почти не виждаш бял човек.

77

Анонимен

преди 1 месец

Българи, ама от лилявите.Един такъв слезе от луксозен Мерцедес и отиде да си взима помощите. А ако си беличък и отидеш да попиташ за помощи и вдигат ръце.

76

...

преди 1 месец

значи ако се питам кога ще ги стигнем британците! Делото започва вчера! днеска и утре им казват кой колко ще лежи! Тука делата преди да започнат минават 5-10 години! след това поради заболявания на адвокати баби дядовци и други роднини на подсъдимите и прочие и прочие делата се точат по 5-10 години! и накрая след 20-30 години се произнасят присъди! Ако се поизнесът поради изтичане на давност! И после се чудят разни ора щоо не искам да стоя в БГ!!!

75

Анонимен

преди 1 месец

Сега ще цъфтят дълги години в английски затвор

74

Анонимен

преди 1 месец

До MNENIEКаква вратичка бе, всичко им е фалшиво на измамниците