7

дедо поп

преди 15 години

Вече почват да пеят един срещу друг!!!ТВА Е ДЪРЖАВАТА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НИ УПРАВЛЯВАТ!!! всеки зи взимал колкото му харесва ????????????егати бизнеса в тиа фирма ***

6

Ало Ало

преди 15 години

ДПС и Ал Кайда ? - Мафиоти убийци ,разлика няма ! И тия ни управляват сьс комунистите , егати и дьржавата ! Това Сицилианската мафия ряпа да яде !

5

Ruslana

преди 15 години

че до следващите избори ДПС вече няма да са фактор. Много замириса от там, всъщност то си мирише отдавна, но последните месеци се започна с компроматите, чудя се, защо ли? Или Доган яко е настъпил нечий мазол или управниците ни най-сетне са осъзнали, каква опасност е ДПС.... може да има и други вероятно причини, просто не се сещам какви може да са те, но това вадене на кирливи ризи месеци преди изборите не ми се вярва да е случайно.

4

???

преди 15 години

Добре след толкова много разкриятия кога най-накрая ще го осъдят и опандизят този изверг???

3

преди 15 години

1 какво да ти каже премиера, за него е по важно да съсипе една българска партия като ГЕРБ, отколкото да уличи в кражби една турска партия като ДПС !!! България, страна на неограничените възможности !!!

2

sdklf'

преди 15 години

Клоака! ***! Мирише! Мирише на ***! На ***! Мръсни гадове, убийци на българския народ са всички партии и политици в България. Смешници!

1

преди 15 години

Айде беееее, Господин Премиер, кажете нещо!!! Все пак тия мизерии се говорят за вашият коалиционен партньор! Ехх, ама вие може да го кажете я в чата, я по мейл да го изпратите на клетите български граждани!