15

Антикомунист

преди 1 месец

По умния винаги намира начин ситуацията да работи в негова полза независимо как изглежда първоначално. Да му мислят нашите енергийни " експерти" !!!!!!

14

Климент

преди 1 месец

"Медузите" всъщност сме ние-потребителите!

13

Анонимен

преди 1 месец

Ама тия гърци как така ще има двойни тарифи за ток-дневна и нощна,нашите крадливи медузи ни продъниха ушите,че след либерализацията на тока и излизането на свободният пазар на електроенергия,нощна тарифа няма да има?

12

До Неразбрал

преди 1 месец

вец, как какво..

11

Маке от Северот

преди 1 месец

А на клетите татари наобратно- 2 пъти годишно им вдигат тока...Ех съдба,съдба..

10

Анонимен

преди 1 месец

пък тук ще увеличат цената от веи, за да може да съществуват мините, за да може да дишаме мръсен въздух и да се чудим защо мрем най-рано

9

до 7

преди 1 месец

естествено ,че има - в момента за битовите потребители тока от ВЕИ се изкупува на 35 ст , а се продава на 11ст. Кой плаща разликата ?

8

Това си е жив комуни

преди 1 месец

Ще взема от някой, за да датата на ВИТ-та. Да пусната ел.енергията по себестойност. Пак се нарушава основния икономически закон, за стойността.

7

до 1

преди 1 месец

Няма субсидии от 2013г., ама кой да чете. Когато не духа и не пече, имат батерии, ВЕЦ и газови централи. Въглища не горят, нямат и АЕЦ.

6

при тия бури

преди 1 месец

дето се нароиха - фотоволтаиците летят като листа! А за градушките да не говорим какъв леш правят!

5

как и да се въртите

преди 1 месец

дирника ви е все отзад! - тая максима важи и за тока! Как и да се въртите далче сме от идеята за възстановима и екологична енергия! То природата е пантетовала въглеродите като най-ефективни вече 1 милярд години!

4

Анонимен

преди 1 месец

Тук по отдавна искат да го увеличават но им изгоряха бушоните )))

3

Анонимен

преди 1 месец

Беломорието перка до перка, красота, Гърция, цялата перка до перка, красота. Ветрища и урагани ще брулят Гърция, чист въздух и чиста зелена енергия, даже и ще изнася, а Бг кога.

2

Неразбрал

преди 1 месец

Какво правим като слънцето залезе или вятърът спре? Моля, някой сведущ по въпроса да ме просветли.

1

Анонимен

преди 1 месец

Тоя ток от ВЕИ-та е по-скъп, ама ви бъркат в джобовете да го субсидирате, тоест пълна диотщина пак плащаш скъп ток, ама не със сметката за тока, а чрез данъците.