254

Сенеката

преди 4 седмици

Предлагаме на Китай да се самоубие като престане да произвежда... Европа вече го направи със зелената сделка...

253

Не Китай

преди 4 седмици

САЩ И ЕС си го направиха така!!!ГЛ....ПА. ЦИ ТРЕТОПОЛОВИ!

252

Куку

преди 4 седмици

Интересно ми е кой от ЕС първи ще посети Русия за мир, без евтини ресурси от Рус няма да се случат нещата.

251

Анонимен

преди 4 седмици

Китайската стока , не струва....тя е ката оня филм:../Тя танцува само едно лято/

250

Анонимен

преди 4 седмици

Да почнат да произвеждат евтини съвременни оръжия, тях всеки ще закупи.

249

Анонимен

преди 4 седмици

Е наще патриоти за пачка долари се изнесоха от страната и като чужди апендикси се присмиват на китайците.

248

Анонимен

преди 4 седмици

До 237 Китайците живеят в дупки в земята а по богатите в пещери Придвижват се от дупка до дупка и от пещера до пещера с магарета и коне Леката кола е непознато нещо защото те са на ниво на развитие 1век преди новата ера Пенсията е 1купичка ориз за цял месец а за по богатите купичка и половина

247

Анонимен

преди 4 седмици

Когато западните компании си произвеждат стоките за жълти стотинки и ни ги продават с 300 процента печалба всичко е наред. Когато Китай произвежда евтини стоки и ги продава евтино изведнъж стана лош Китай....да, икономическия модел е тотално сбъркан, но ке заради Китай, а по принцип от самото начало си е сбъркан.

246

Анонимен

преди 4 седмици

Сетиха се време е да упомнят управниците, че евтиното винаги излиза скъпо и то пре пре скъпо. Много фирми правят милиарди от разликите в цените на труда, но и на това може да му дойде края. Не се кефете на евтиното китайско . Преди около 10 години китайците скроиха срашен номер на света с кокса като по учебник - продавайки кокс на световния пазар на цени 3-4 пъти по ниски - ликвидираха това производство в европа и САЩ и вдигнаха цените 5 пъти - могат да го направят със всяка друга индустрия.

245

Тревоман

преди 4 седмици

Европейските стоки са скъпи и некачествени. Китайското е по евтино и по качествено от тях. Митовете за немското качество умряха и на всички им писна от скъпите *** на Запада!

244

Анонимен

преди 4 седмици

Запада сами си прави , ХАРА-КИРИ!Аз си мислех че в България сме по-зле , ама като гледам на фона на Запада ,... НАПРАВО СМЕ СИ ----ДОБРЕ !

243

Анонимен

преди 4 седмици

кИТАЙ? Как бре , нали Запада е ПО ?Кво станЪ , всичко се обърна !Ами да , то ГИГАНТЪТ ''МЕРЦЕДЕС'' се изсели от Германия , в Китай , а БМВ сече е в Индия ..С една дума , Западащият --Запад , слугата на САЩ и Англия , изпада в рецесия !

242

Христо Христов

преди 4 седмици

До Анонимен/273 "Напълни се запада с кафевци" - е и? Западът САМ се напълни.

241

Христо Христов

преди 4 седмици

искам да видя как ЕС и САЩ ще забранят вноса от Китай и пазарът ще стане само Made in EU. Нещо като Произведено в България, ама без желязо, пластмаси и дърво... щот няма от де да се внесе. Ах да и много гей и небинарни права.

240

Анонимен

преди 4 седмици

Напълни се запада с кафевци ама те само молитви към алах произвеждат а? Няма стока.

239

Петър

преди 4 седмици

До 264 Вече сме там и заводите некнат.Кои сте вие бе буахахаха ,велие ще бъдете заличени от Земята бе не разбрали ,че идва ядрена война и всичко ще приключи беахахаха

238

Христо Христов

преди 4 седмици

До Гъди,гъди Гъдьо/268 "Качеството на китайската стока било лошо?Че то няма друга,та да я сравним!" - има какво да се сравнява. Miele C1 Junior и Flex (или спещъл едишън). Според 60% от хората произведеното в Китай е по-добро.

237

Петър

преди 4 седмици

*** видяха една страна която може да произвежда по евтини неща от тях и веднага искат да и попречат!!Какво стана със своцодния пазар или той е свободен само когато е в полза на така наречените г-7представи си Китай не е сред тях а произвежда повече от тях буахахаха

236

До273

преди 4 седмици

Чудя ти се,как въобще я мъкнеш тая глава на раменете си,то бива да пращиш от акъл ама твоето е бет!

235

Анонимен

преди 4 седмици

Икономиката в днешния й вид - заплашва англоговорящите идокато те не се изхвърлят зад борда й - ще е така: с инфлация, с рецесия, без (нормална) търговия и т.н. екстри