17

:D

преди 3 месеца

frociaggine се превежда като педи-юрист.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Кой жени са по-добри - онези които не се женят за да са независими от мъжете или онези които държат мъжете под чехъл? В какъв смисъл по-добри, с по-силен характер ли? Какви мъже са мухльовците които се оставят жените им да ги командват, а защо амазонките трябва да си мешат гените с подобни мухльовци. Надникнете бързо навън и ше видите падането на Римската империя.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Прислужниците виждат света в черно, принцесите в розово, кралиците във всички цветове. Със слугините е лесно, с принцесите - сложно, с кралиците най-малкото - е интересно. Да си слугиня е трудно, да си принцеса е лесно, да си кралица, най-малкото, има смисъл. Да си слугоня просто трябва да те наемат, да си принцеса - да се родиш, а принцесата става кралица, когато свърши страхотно много работа и има невероятен късмет. Прислужницата е длъжност, принцесата е порода, а кралицата - титла!

14

Анонимен

преди 3 месеца

Иде времето човек да узнае истината. Тогава Намръщеният ще се усмихне. И човечеството ще загуби смисъла на своето съществуване.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Глината можеше да говори, само когато бе в човешка форма. Докато глината в човешка форма се изправяше, Бог се наведе и я огледа. Човекът примига и запита: "Какъв е смисълът?" - Всичко ли трябва да има смисъл? - попита Бог. - Разбира се! - отвърна Човекът. - Тогава оставям на теб да измислиш смисъл - заяви Бог. И си отиде... и човекът тогаз измисли бирата и като дойде господ да го навести опита от бирата и каза: "Гордея се с тебе като мое създание, защото ме надмина по творчество"

12

Анонимен

преди 3 месеца

- Отче, грешна съм! Като си пийна и веднага ми се прииска мъж! - Ела да ти сипя чадо, после ще те изповядам!

11

АзъКанъАьъ7112136860

преди 3 месеца

Такова е естественото поведение на всеки ром.Каже нещо,а след пет минути каже обратното.И Бойко Борисов е същият. Наследствена ромска шизофрения.

10

Анонимен

преди 3 месеца

В добрите стари времена направо ги горяха на кладата.

9

Чоки

преди 3 месеца

Мисля, че frociaggine се превежда като педикюрист.

8

Путин

преди 3 месеца

Ние в Русия много по-толерантно приемаме членовете на гейобщността, ако не вярвате питайте Медведев!

7

Католик

преди 3 месеца

Те почти 100% са гейове, тъй като в католическата църква им е забранено да имат семейства... Чукат си дупетата един друг и това е. Чукат и малки момченца, извратеняци.

6

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Новина за това че ги е нарекъл унгели нямаше,но че се извинява има-как така?

5

Бай Дрън

преди 3 месеца

Крайно време беше да забранят на тоя да стават свещеници за да се мипкат. Трябва и в България това да стане, че много ггейй се е навъдил в църквата ни.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Точно гейовете да ми говорят за вулгарно поведение.

3

Транс

преди 3 месеца

Извинява се, че ги е нарекъл такива, каквито са?

2

Тоя Папа

преди 3 месеца

ако Изобщо служи на Божество, то със Сигурност не е на Господ от Библията - по скоро на Бафомет, Моллох, Луцифер!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо не разбрахме, не говорим италиански.