31

Анонимен

преди 4 седмици

Ммда. .Точно сега е моментът да се изтрие Израел от картата...На ФАЩ ще им е трудно да поддържат няколко конфликта едновременно! Само трябва да се обединят арабите и всичко ще си дойде на мястото! Части от Африка , Русия, Китай , целия Близък изток, Северна Корея, Бразилия и Индия евентуално , просто ще размажат ФАЩ, евроджендърите и израелците! :)..

30

Запада краде и убива

преди 1 месец

"Може би за много от Вас ще представлява интерес да научат, че един от най- ярките диаманти, дошъл някога от Африка, е прочутият диамант Звездата на Африка и неговият брат-близнак - диамантът Кулинан, не са изкопани, което е обратното на това, което светът знае. Намерени са у африкански лечители, единият от които бил брутално убит. Бил погубен от бели златотърсачи, защото те искали да откраднат диаманта, красящ днес скиптъра на британските монарси." (от кн. По Следите на Боговете, стр.388)

29

Анонимен

преди 1 месец

Стреляха по болници, училища, джамии, а вие мълчахте. Стреляха по конвой с хуманитарна помощ - мълчахте. Разстреляха журналисти, лекари, хуманитарни работници, а вие мълчахте. Откриха масови гробове в градините на болниците, но вие не реагирахте.

28

Анонимен

преди 1 месец

Ердоган: Светът наблюдава варварството на болен, маниак, психопат, кръвояден вампир на име Нетаняху и го гледа по телевизията на живо. Хей, САЩ, тази кръв е и по ръцете ти! Вие сте толкова отговорни за този геноцид, колкото и Израел. Хей, държавни и правителствени ръководители на Европа, вие също станахте партньори в този геноцид, това варварство, този вампиризъм на Израел! Защото си мълчите

27

Анонимен

преди 1 месец

Червената линия с Пеевски показва колко са ластични червените им линии. Всеки вече разбира че войната в Украйна е договорена между Русия и САЩ, виждайки колосалните им печалби от тази война. Интересът им е максимално да се проточи за да има далавери и печалби. Колкото на Путин му пука за хората, толкова и на американския елит. 750000 жертви на САЩ в Ирак го доказват .

26

Анонимен

преди 1 месец

САЩ и демокрация... къде ви е демокрацията, че къде донесохте демокрация, като извъртяхте намеса във вътрешните дела на Украйна и инсталирахте тоталитарен режим, украинците по-добре ли живеят, или в Косово където умиратот глад и искат да си върнат сръбско гражданство албанците къде я довлякохте демокрацията. Демократите Албин Курти, саудитският диктатор и Зеленски ли са демократи охохохохоххаахахах хикс хикс ел. или нашите пепейци с идеите за цялата власт с 26 дупетата са демократи...

25

САЩперманентно лъжат

преди 1 месец

Израелският удар с 45 жертви в Рафа е бил извършен с американски бомби.

24

Петър

преди 1 месец

Колкото по бързо чаловечеството се оттърве от тумара ФАЩ и Израел толкова по добре.

23

Друг

преди 1 месец

Гарван око на гарван не вади! Човешкото в нас е достигнало най долното си ниво на развитие! Следващата стъпка е масово харакири!

22

Гошо

преди 1 месец

За САЩ няма червени линии. Те са богове и над тях няма нищо. Време е за промяна.

21

На Бойдън

преди 1 месец

Червената линия трябва да се нарече червен ластик.

20

Двулична политика

преди 1 месец

- А бомбардирахте Сърбия за много по-малко жертви от броя палестинци, които Израел изби в Газа?!? Долни ционисти!

19

Христо Христов

преди 1 месец

Какво ревете? След 10 дни 85% ПАК ще гласуваТЕ ТЕ да ВИ управляват.

18

Христо Христов

преди 1 месец

Хахаха... Байдън си имал някаква си "Червена линия". Виц!

17

Бай Хъ

преди 1 месец

Лицемери !

16

Трениран антисемит

преди 1 месец

Засадете дръвче и погребете евреин. Ако искате да оставите по-добър свят за децата си.

15

Ужас

преди 1 месец

Какво лицемерие....

14

Анонимен

преди 1 месец

Копейки, Израел с нищо не е нарушил никакви червени линии в повече от вашата Терористичная Рус, така че вие сте последните хора на земята, които могат да ги обвиняват в каквото и да било! Първо погледнете Терористичная Рус, и след това ако започнете да критикувате нея, имате право да критикувате и Израел!

13

българина

преди 1 месец

както се казва, щом е еврейско ,все хубаво, стара антисемитска поговорка....

12

Анонимен

преди 1 месец

Извод - докато има жив дори един евреин по лицето на земята, родът адамов няма да види един единствен ден в мир, покой и просперитет.