75

Анонимен

преди 4 седмици

А Алекс Сърчаджиева нещо каза ли за парите от Биг Брадър, които прибира - предаване, което опростачва децата на България?!

74

Реалист

преди 4 седмици

При цялото ми уважение към Иван Ласкин, Чочо Попйорданов и Андрей Баташов - те бяха алкохолици и си отидоха млади и без време заради алкохола! Тук не говорим за заболяване, а за доброволно и ежедневно пиене на спиртни напитки! Никой не ги карал да пият против тяхната воля, те са се наливали с алкохол доброволно! Жалко за таланта им и чистите им души!

73

Анонимен

преди 4 седмици

Съпруг, партньор, интимен приятел. Може да вземе някой със себе си на празненството, какво толкова е станало, че е национална новина!

72

Анонимен

преди 1 месец

Голяма драма, страшен съспенс! Ужас! Тази фльорца не се умори да се прави на интересна като използва майка си, биологичния си баща, мъжа си...Смешно и жалко! Като не е способна да привлече внимание със себе си, използва други!

71

Анонимен

преди 1 месец

Била писала на Радев : "Аз съм обидена, щото не съм такава".

70

Анонимен

преди 1 месец

Раден е виновен, защото кани тази чалгаджийка на 24 май. Може да си върти гъзинката по телевизията, не я видях да е плачеща вдовица.Тази тв Пимпилюда да си наляга парцалите и да не писка, защото е долна парцалеса!

69

Анонимен

преди 1 месец

Как пък тази не се умори от превземките си?! С показното си преиграване и хълцане става много,много смешна,жалка,а и досадна! И показва,колко е куха.Поканата е за сърчаджиева,а не за ласкин,който никога не и е бил съпруг! Интересно защо Радев и Деса канят"вдовицата",какъв е приноса и към БЪЛГАРСКАТА ПРОСВЕТА, НАУКА и КУЛТУРА?!

68

Анонимен

преди 1 месец

Моме, това са типови покани! Отпечатват се серийно и никой не може да знае семейното положение на всяка поканена конкретна плюнка. Може би е по-добре да пишат "с придружител", но не е болка за умирачка! Хайде стига драми и тръшъци за глупости! Ред сълзи, ред сополи.

67

дедо Ташунко

преди 1 месец

Стават грешки понякога, Алекс. Не подскачай толкова, мъжа ти Бог да го прости. На този свят има доста по-големи неправди от тази. Запази самообладание. Пожелавам на теб и детето ти късмет и здраве.

66

Алекс

преди 1 месец

Къде го видяхте това чудовищното? Написано е съпруг,а не Иван Ласкин.Може да се е омъжила отново.Президентът не е длъжен да следи семейното положение на всеки в държавата.Ако има съпруг-ще го заведе,ако няма-отива сама.Александра преиграва.

65

Анонимен

преди 1 месец

До Илика-Иглика,запази предположенията за себе си! Каквото мислиш за починал не го натрапвай на и другите,грехота е ! Много готин човек беше Ласкин,Александра също е !

64

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 69 - Какъв да бъдеш към глупостта! Поощрителен???

63

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен- И към нея сте жестоки!

62

Анонимен

преди 1 месец

Тая пък си мисли, че Радев специално е седнал и е написал покана за нея и Ласкин. Това са служебни покани, бланки, както много други, където в скоби е отбелязано съпруг/съпруга. Верно ще излезе много куха лейка. Не стига, че и обърнали внимание, ами пък и тръшкане.

61

Анонимен

преди 1 месец

А защо тая куха лейка е поканена изобщо!?Че и пияницата ..

60

t666

преди 1 месец

Употребеният в поканата израз означва, че поканата е за двама човека. Толкова е просто.

59

Бау

преди 1 месец

Администрацията може би е имала предвид настоящ съпруг или който е там актуален ...! Иначе, проблем с невежеството има! Дори в най реномираните новинарски сайтове! Не сте ли забелязали, че понякога трият коментарите ви не проради това, че сте използвали неподходящ изказ, нарушили сте етичноста, естетичността и полит коректостта, а ей така - за всеки случай! Съществото не е разбрало какво сте написали и го изтъркало, да не би да му се карат после! Тук е по добре, но другите са олеле - ужаст!

58

Анонимен

преди 1 месец

Каква чудовична безчовечност, тва българката и българина ни да ги каниш, ни да не ги каниш - все недоволни, такива неблагодарници

57

Илика

преди 1 месец

Иван Ласкин почина след боледуване през 2019 г --> не е ли от алкохол?

56

Анонимен

преди 1 месец

Ако не се беше толкова разстроила,можеше и да отидеш на бала,а сега си остана само с разстройството.