27

Израел

преди 3 месеца

и ционистите защо са заграбили Голанските възвишения.......................я кажете???Това е изконна територия на Сирия.............открадната от Израел!!!Защо демократичният Запад мълчи за това????

26

2 в 1

преди 3 месеца

Това е единствената формула за мир на територията на Израел/ Палестина!!2 държави(Израел и Палестина) да делят една и съща земя и територия..............иначе този конфликт може да продължи още 2000 години!!!

25

Израел

преди 3 месеца

и ционистите са заграбил много чужди земи.............в Южен Ливан и Сирия.............незаконно и "цивилизованият западен свят" мълчи за това...............нали???Защо така , бе???Докога с двойните стандарти??Докога???

24

Израел

преди 3 месеца

има много врагове.................не само Хамас, но и Хизбула, Ливан, Сирия и много други!Дали е случайно??

23

Анонимен

преди 3 месеца

"Твърде меко действа Израел. Досега трябваше да изтрие Хамас от лицето на земята. Големите мъже, дето се крият под болници и зад жени и деца"Тези хора от Хамас са просто играчки. Техния мозък и виждане е ограничен и те вярват, че правят добро и естествено са настроени до смърт срещу Израел. Шефовете на Хамас обаче къде са? Всеки знае,.че си се разхождат в Катар, Европа, САЩ и където си искат. Всичко това защо? На един умен човек веднага би му станало ясно.

22

Гошко

преди 3 месеца

Ако бяха загинали 21 укропа щеше да има снимки в Инстаграм, клипове, хленчещи, антируски и проукраински коментари до спукване. За това и в Библията пише за Палестина. Защото това в земя и народ а Украйна това е нищо по-различно от гомно.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Твърди се, че дори и Исус е бил палестинец. По религия може и евреин да е бил, което е почти сигурно, но по народност най-вероятно е бил палестинец. Както например повечето християни в тази територия се самоопределят за палестинци, а не за израелтяни.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Събират се някви европейски евреи, потомци на хазарите, които генетично нямат нищо общо с Близкия изток и решават да си мерят онези работи и да доказват на света колко са велики и влиятелни и как ще си правят каквото искат и ще си построят държава където и както искат и така се подкупват хора в британската държава да им се лобира за създаване на Израел. Историята на Израел е фалшива. Вижте им и флага. Той не е бил такъв в миналото! Днешен Израел краде флага си от една стара държава - Карамания!

19

Анонимен

преди 3 месеца

Израел е изкуствена държава като Македония. Палестина може да е била владение на римляни, турци, после британци, но винаги дори като провинция е носила името Палестина. Даже Газа по-специално никога не е била населена с евреи. Точно Газа е мястото от където започва началото си Палестина, около 1300 години преди да отидат за пръв път евреите там. Израел и израелска нация изчезват като понятие обаче за много дълъг период от време. Да си юдеин/евреин е религия, а не националност.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Първите с държава там са палестинците. Евреите са нашественици от Египет. Факт записан и в Библията даже. И римлянтe и арабите и турците и древните гърци и въобще всички стари народи имащи нещо общо с областта признават земята за палестинска. Нещо повече, дори традиционните евреи които са тамошни местни (а не европеидни евреи) искат държавата да се казва Палестина, а не Израел.

17

абе

преди 3 месеца

Някой няма ли да се възмути? Пари, танкове и ракети за палестинците няма ли да има? Що така?

16

пак този

преди 3 месеца

Връщат си на нацистите, ама на грешно място, ще попаднат на чакракчии!

15

Прокопи

преди 3 месеца

Твърде меко действа Израел. Досега трябваше да изтрие Хамас от лицето на земята. Големите мъже, дето се крият под болници и зад жени и деца

14

АзъКанъАьъ7112136860

преди 3 месеца

Остава да пуснете и подробен материал за египетското нападение над достойни израелски бойци ив си дадем сметка,че само Израел може да има това божествено хладнокръвие,когато е нападан иршт всички страни. Ще предрека нещо. И енно Държавата Израел ще направи Достойна Българска Армия. Който може го може.

13

Това е

преди 3 месеца

Израел трябва да сложи край на тези мъки с години. Израел трябва да довърши нещата до край ! Няма друг вариант. Израел ще възроди по този Палестина и ще настъпи мир ! Траен Мир ! Ако Хамас не са разбрали още - те вече не съществуват ! Хамас няма територия , Хамас няма войници, Хамас няма кого да управлява , Хамас скоро няма да има и лидери. Хамас просто ще се опитат да се предадат и да спасят пари и заграбено злато. Така всъщност тези страдащи хора там, ще могат да изградят държавата си демокр

12

Анонимен

преди 3 месеца

преди два дена защо не публикувахте за този геноцид?Чак сега ли разбрахте за това?

11

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Смях на кубици! Единственната "държава" в света,чиято "държавна" структура се изразява в копаене на тунели е Палестина. Днес Испания,Ирландия и Норвегия признаха първата къртича "държава" я света. Дори и смешно не е.

10

Двойни стандарти!

преди 3 месеца

Сърбия се защитаваше от босненските мюсюлмански убийци на сърби и това бе обявено от САЩ за геноцид. Сега Израел се защитава, убивайки палестинци и това не е геноцид. Къде е логиката на демокрацията?! Излиза, че само юдеите са хора! И са винаги прави, и над закона!

9

21 по 10 на 3

преди 3 месеца

така е по-вярно!

8

АзъКанъАьъ7112136860

преди 3 месеца

Държавата Израел не може да не атакува тези,които всеки ден я атакуват от Ливан,Рафах и дори Ирак и Египет.От дума няма да разберат очевидно. Стигне ли се до там,че и Ливан да бъде атакуван ще хвърчат пушаци навред. Израилтяните с изключително стройни я приятелство и вражество. Днес и в Испания стана страшен скандал,защото фюрерското правителство на франкиста Санчес призна съществуването на несъществуващото. Признаването на някаква несъществуваща гранично и териториално държава Палестина е факт