11

Анонимен

преди 4 седмици

Пеевски протрива ръце

10

Анонимен

преди 4 седмици

редно е да вдигнете заплатите ... все пак продукта им се продава и не застоява ( не се изхвъля или преработва под друга форма) . 30% са малко обаче . минимум с 50 % трябва да ги вдигнете !

9

Longkar

преди 4 седмици

Този Лилов е по близо до гей обществото отколкото до производство и то на мляко

8

Жан Гечев

преди 4 седмици

Иво Лилов всички го знаят. Краде в голями размери и всичко което може

7

Анонимен

преди 4 седмици

Значи магазините са отказали да купуват истинско сирене и кашкавал за 10 и 15 лв ,защото ги е страх,че печалбата ще им е по-малка от фалшивите буламачи с палмово масло

6

mda

преди 4 седмици

Няма държавност и никога няма да има

5

Рейвън

преди 4 седмици

Абсолютната безстопанственост води до бърза ликвидация и приватизация...този филм е вече въртян до втръсване и само отговорните институции не го вдяват или им е втълпено да не го правят...Иначе като качество на продуктите са топ.Има ги само в Била и това е една от причините да пазарувам там.

4

Анонимен

преди 4 седмици

Навсякъде се подиграват с труда на хората. Във всички хранителни вериги осигуряват хората около минималната заплата, а на плакати пишат други заплати, не се спазва правото на хората сами да определят кога ще са в отпуск, не се спазват почивките, както и 8 ч. раб. време. Не може касиерите след 8 ч. на каса тепърва да ходят да се отчитат, както и останалите да ги задържат. Спящите инспекции с некадърни кадри до кога ще бездействат.

3

Началник

преди 4 седмици

Като не искат да бачкат за тия заплати ще вземем индийци да бачкат за 50% от настоящото! Там е пълно с млади хора в активна възраст и хем ще си купя нов мерджан, хем ще има кой да бачка. Ай сиктир и претенции!

2

чьочко

преди 4 седмици

Европа се Обединява за Масов Протест. На 4 юни фермери от цяла Европа ще се съберат в Брюксел, за да се противопоставят на дневния ред на ЕС за климата. Споделяйте широко, тъй като основните медии може да пренебрегнат това решаващо събитие.

1

Анонимен

преди 4 седмици

Ако го изгоните тоя и свалите цената на млякото и на другите продукти, ще ви призная!