51

Анонимен

преди 4 месеца

Пак не сте актуални. Сега на мода са трансджендърите, а не миграцията. Трансджендър ще пали олимхийския огън и глуховям трансджендър спечели песенен конкурс....тепърва либерастите демократи ще евават мамата и на млади и на стари в ЕС. Ще се наложи да изтърпят безропотно всичко, което им наложат техните диктатури и вече тенденцията е масово преселение в Русия. Но руснаците затягат контрола и само ще си мечтаем.

50

Анонимен

преди 4 месеца

И АЗ СЪВЕТВАМ МЛАДИТЕ В ЕС ДА НЕ МИГРИРАТ!!...

49

Анонимен

преди 4 месеца

Е в ЕС са негативно настроени към мигрантите, в света ще последва ответен отговор към мигранти от ЕС, разсеяли се в цял свят. Чудно просто красота, хората по света ще се избиват заради произход, религия, националност.:))

48

Чекай, чекай

преди 4 месеца

Още нищо не сте видяли от консервативната и евроскептичната вълна, която се надига. А мигрите да си ходят при чичо си Меркел, дето ги покани тука.

47

Анонимен

преди 4 месеца

И АЗ СЪВЕТВАМ МЛАДИТЕ В ЕС ДА НЕ МГРИРАТ!!...

46

Анонимен

преди 4 месеца

Представят мигрантите, като хора, които успяват да се интегрират успешно в европейските общества, а истината е, че те не желаят да се интегрират и създават огромни, проблемни общности, незачитайки законите и нормите на европейската цивилизация.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Вие друго ли очаквате? Кой иска да се озърта като върви по улиците на Европа. Успех на десните и върнете ни Европа. Европа за европейците!

44

anonimen

преди 4 месеца

Фейсбук ми предлага разни африкански постове - ми хора, всички считат за многоженството за нормално, еидн имаше 100 деца от 10 жени, не им знаеше имената, живееха в мизерия и получи само похвали от мъжете какъв е пич. За тяхна чст жените го обвиниха в безотговорност. Друг разправяше, че жена, която не е покрита и придружена, е обща собственост! Собственост, тоест можеш да правиш с нея каквото искаш, ама била на работа - неее, тя станал 6 часа да отиде да изкара прехраната на семейството, той

43

Кукунела Пасквила

преди 4 месеца

НПО-та в шок и ужасТ! Глобали333ациганизацията се провали... Пищете истерично,джендита,пишете! :)Само припомням,че третия закон на Нютон гласи :"Всяко действие има еднакво по големина и обратно по сила противодействие.:) :) :)

42

Анонимен

преди 4 месеца

Те с били ВИНАГИ с/у миграцията, само че гласът им е бил удавян в репресии и пропаганда. Нещата обаче излизат извън контрол и не могат да се държат херметезирани повече, както се иска на криминалната върхушка, начело с УрупсиятаФонДерЛайняната, МакаронБабоеб, Шмулц и още една шепа еврожендърски сатани. Нещата ще експлоадират след това 10-годишно мъчително превземане на Европа от тези античовешки елементи. Фермерите се надигат, младите се надигат, скоро няма да се намери място за гореспоменатите.

41

Като сте казали А

преди 4 месеца

Кажете и Б и В хората са против войната в Украйна и Зелената сделка ама вие сега само за миграцията говорите,че е най лесно.

40

Истината

преди 4 месеца

Нямам против политиците били бг или ЕС или други но всички са чели или знаят приказката за седемте козлета. Вълците вече са е зоогическата но се оказва, че им правят нови държави и нови парламенти не не си мислете , че има геноцид но не бива да мислете и че целия свят е пълен с козленца и само вас чакат.

39

Анонимен

преди 4 месеца

А,добро утро! Най-накрая на младите им дойде акъла,малко ли атентати имаше в Европа! Тези хора или бежанци които прииждат не са като нас и нямат желание да се интегрират,Европа се ислямизира и този процес ще е пагубен ако не се прекъсне

38

Анонимен

преди 4 месеца

Абсолютно съм съгласен,че е време на Родолюбците! Всяка държава има своята култура,история и нрави и не може това да се заличава и всичко да е един разграден общ двор при положение,че повечето ,,бежанци,, е Европа идват за да се възползват от социалната политика-тоест пари на готово без работа и да ни мразят на база религия и ценностна система.Аз не разбирам кой го измисли това да се влиза в Нащо общество/имам в предвид Европа/ просто такасвободно.

37

Анонимен

преди 4 месеца

bHB club Германия е шоша работа...

36

Анонимен

преди 4 месеца

Браво!!!!!!!!!!

35

Умерен консерватор

преди 4 месеца

Младите нямат опит, но го придобиват и това се вижда. Лъгаха ги, че тези дето идват, са като тях. Е, не са.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Я един световен закон, всеки след 1900 г., все едно кога и къде се е устроил, все едно какво работи и дали е необходим като специалист на съответната държава, да се завръща там, от където е тръгнал заедно с покилението си. Така ще се сложи край на емиграцията и то главно на тези от ЕС и в ЕС. :))

33

Христо Христов

преди 4 месеца

До 37 "Има една религия която реже глави на хората , продава им органите , произвежда наркотици..." - евроатлантизмът, нали? Ислямска държава на Джихади Джон бе създадена у нас, в Правец (правителството Борисов 1 и западни партньори), органите ги осигуряваше косовският премиер подкрепян от НАТО (Карла Дел Поне), в Афганистан прецо и след НАТО производството на хероин се наказваше със смърт и беше около 0... Факти.

32

младите

преди 4 месеца

Младите от ЕС са лениви търтеи и тунеядци. Които работа не са видели и се чудят по цял ден с какво да се занимават и как да си убиват времето.