20

Анонимен

преди 1 месец

Аз бих пробвала малко мохабет с изкуствен интелект.

19

Психолог

преди 1 месец

Ще помогне толкова, колкото яденето на чипс, когато си гладен. При живия контакт в мозъка се отделя окситоцин, серотонин, допамин и ендорфини. Тоест чувстваш се свързан, обичан, вдъхновен и щастлив. Това, което може да помогне е включване в различни групи по интереси или доброволчески дейности, работа по някакъв проект с други хора, спорт и т.н. Това са реалните действия, които могат да разрешат проблема временно, а дори и в дългосрочен план - сближаване и приятелство.

18

Вълканов

преди 1 месец

Госпожо, сложете черта върху Изкуствения интелект; Слънцето няма да ви го разреши. То вече ни напомни. Как мислите, има ли човешки грешки в жепето. Локомотивите са с електрическа тяга, електроника има въведена. Дори хората са под влиянието на Слънцето. Онзи ден имаше изригване на Слънцето, на машиниста му призляло, стрелките не сработили. Това до догодина ще е ежедневие с усилване на въздействието от Слънцето.

17

Анонимен

преди 1 месец

Дали няма да стане като електромобилите голямо хвалене а сега много производители се отказват. Изкуствен интелект пак някой го е измислил за пари

16

СУФ

преди 1 месец

Та е супер е за лаф-мохабет и цената му е под 3000 Йоана. Не може да ги стигне целия свят по технологичен напредък Китайците.

15

СУФ

преди 1 месец

В Китай, преди повече от 5 години произведоха едно Та, изглежда като яйце, с 9 слойна емоционална интелигентност, съветва по всякакви лични и любовни въпроси, с всички енциклопедии на света в него и разказва забавни истории. :)

14

българина

преди 1 месец

ако в пребори, може да си хортува сам със себе си без човека. всъщност вече е ясно, че човека е излишен на тази планета и ще се самозаличи. Това е крайната му цел на развитие, Бог ни подсказва, че края идва, както на много други преди нас. Ние ще сме първите самоубили се

13

Анонимен

преди 1 месец

Когато Човек умира... ако го сложат в лаборатория за измерване на Алфа Бета и Гама лъчи.... се оказва.... че в процеса на СМЪРТТА, в мига на СМЪРТТА се отделят от тялото ЧАСТИЦИ съшите както при ТЕРМОЯДРЕН ВЗРИВ НА АТОМНА БОБМА... става отделяне на ЧИСТА ЛЪЧИСТА "ЧО" ЕНЕРГИЯ и тя ВЕЧНО ЛЕТИ В БЕЗКРАЯ... докато намери място и ПОКОЙ. Тоест може да бъде събрана в КРИСТАЛ.... така както е станало със Изус Христос.

12

Анонимен

преди 1 месец

Все някъде трябва да ми чувате МИСЛИТЕ. Иначе ще умра от САМОТА в СЕБЕ СИ. От както създадох тоя Свят, такъв какъвто го виждате, съм в Пробудено състояние. ТА и Вие сте едно от моето АЗ дето Ви създадох. Дадох Ви да се раждате. Радвайте се, че дишате кислород. Ако това не можете да правите. да чувствате че дишате, много сте излезли от релсите наречени Приземен живот.Та освен Петте сетива, които са ви останали... едно от двадесетте които Ви дадох е да плувате във Въздуха, а не да пушите цигари!

11

Анонимен

преди 1 месец

Според изследване на Morgan Stanley до 2030 година 45% от жените в активна работна възраст (25-44 години) ще са сами и без деца. Мисля, че се отнася за САЩ, но вероятно положението ще е подобно и в други държави по 'западен' модел.

10

Анонимен

преди 1 месец

Който обича не е самотен!

9

Анонимен

преди 1 месец

Пространството ми бе заседнало на ЕЗИКА.... и не ми позволяваше да произнеса ПЪРВОТО СЛОВО raveller .... Подчинен съм на Слънцето. То е Господар на тялото, което УПРАВЛЯВАМ временно....

8

Анонимен

преди 1 месец

Нали знаете...? Че преди сътворението на СВЕТЛИНАТА и преди хоризонта да се дръпне извън Мрака, тъмнината обхваща моята душа....

7

Анонимен

преди 1 месец

СЪЛЗАТА е толкова ЧИСТА.... колкото светлината влизаща орез ЗРЕНИЦАТА е пряко идваща от СЛЪНЦЕТО... Без да се пречупва от изкуственни ОЧИЛА и ПРИЗМИ,... Влезе ли в ПРИЗМАТА... понякога светлината застива за ВЕКОВЕ... затворена... там умира... и духа, който в наш дух да влива.... УМИРА....

6

Анонимен

преди 1 месец

Искаш ли да почувстваш началото на СЪТВОРЕНИЕТО? Имаш ли смелост да го ЧУЕШ? Искаш.... Да се вслушаш в шепота на ОТВАРЯШИЯ СЕ КЛЕПАЧ?

5

Анонимен

преди 1 месец

САЩ е държавата на самотниците. Не искам да влизам в политически дебати, но това е факт. И не, Русия не ме интересува на кое място в тая класация е.

4

Анонимен

преди 1 месец

Има един филм по темата с Хоакин Финикс, казва се "Тя". Луда работа

3

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 2. Мда. Много бърже ше превъртят.

2

Анонимен

преди 1 месец

Ако чакат ИИ да им прави компания, да им отнеме самотата, могат да се пишат бегали, щото ще из-ку-кат преждевременно. По полезен ще им е домашен любимец или съсед.:))

1

Анонимен

преди 1 месец

Кат си няма друга работа кво ше му е...