26

Анонимен

преди 3 месеца

"Актрисата успя да се срещне с Кейт Бланшет". Както Кирчо "успя" да се срещне със Шолц, пред тоалетните за селфи?.?.?..Няма по-жалка изм ет от български политик, или български "актьор".

25

Анонимен

преди 3 месеца

Само да кажа ,че роклята с която беше в Кан е на Живанши , а не на Долче и Габана!! Уважавайте творците ,много моля!!!

24

Тон

преди 3 месеца

Тези филми могат да ти докарат будна кома

23

Това

преди 3 месеца

До Анонимене грознаво като извънземно.

22

Анонимен

преди 3 месеца

И кво видяхме в Борат? Унижение на казахстанския народ? Или не беше казахстанския?

21

Анонимен

преди 3 месеца

Скучни филми номинирани за Оскар не защото струват, а защото са режисирани от евреи.

20

Анонимен

преди 3 месеца

До Deep Zone: Филмите на този който споменаваш са абсолютна гротеска и морален позор. Лично аз смятам, че "Марийчето" играе като все едно треторазрядна актриса на сцена в театър "Сълза и смях". Преиграване, неестествено държане. Сега ще кажеш "Ама то ролята изисква да е неестествено!". Е, не е така. И въобще никаква злоба не виждам в хората които критикуват Борат. Хората просто си казват мнението. Какво искаш, да мълчат ли? Злобно се отнасяш ти самият, че си стигнал до там да обиждаш всички тях.

19

Хаха

преди 3 месеца

Ало балоните! Я помислете защо е прожектиран този филм в Кан!!! Мария е обслужващ персонал, слугинаж на пошлостта в нашето съвремие! Политкоректно и пропагандно кино, леко така предизборно. За актьорското и майсторство няма какво да говорим. Пълна скръб!! Та освн двата филма анти-тръмп може ли да ми кажете друга нейна значителна роля?

18

Deep Zone

преди 3 месеца

Марийчето явно е успяло да възмути всички "консерви" с ролята си на Тутар в Борат 2! АЙКЪН! Понякога се чудя как съществуват такива злобни и омерзени хорица, които не могат да зацепят хумора и гаврите на Саша Барон Коен. Всичките му филми са тотален култ- като започнем от "Борат", минем през "Бруно" и стигнем до "Диктаторът". Абсолютни модерни класики в комедията! На Бруно час и половина нон-стоп смях, така не ме е болял корема никога след филм, буквално нямаше и момент да си взема дъх :D

17

Пич

преди 3 месеца

Роклята е великолепна, но прическата не и отива. Лично мнение. Момичето продължава с кариерата си, браво на нея. Филм в Кан с главна нейна роля, това си е постижение. Критиците от България нямат никаква тежест пред тези факти. Просто квартални хейтъри от дълбоката провинция.

16

Анонимен

преди 3 месеца

това е признание за Мария Бакалова, главна роля във филм номиниран в Кан

15

61

преди 3 месеца

Когато бях в училище ни преподаваха че в античния свят професиите на актрисите и жриците на любовта са били на едно и също социално стъпало. Тогава не разбирах защо. Сега вече разбирам.

14

Анонимен

преди 3 месеца

До Иван - Иване, капацитетчето ти е прекалено малко въобще да схванеш Саша Коен камо ли да му разбереш изкуството. Повечето сцени, филми и тн на Саша са плод на чиста импровизация и експерименти с обществото.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Като чета коментарите по-долу се убеждавам, че тази нация си заслужава съдбата - най-бедната, най-болната, най-бързо изчезващата и с най-ниска продължителност на живота в ЕС. Само злоба, завист, агресия, нетърпимост, расизъм, хомофобия. Най-добре е такава нация да престане да съществува и да освободи място за някоя по-читава такава. Все пак имам малка надежда, че коментиращите по-долу да са изключение, а не правило. Сега очаквам коментарът ми да бъде изтрит, защото е обиден.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Хубав и беше костюма-стар бял сутиен и пола.Класика!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Ааа, един филм вече ти гледахме... Стига толкова.

10

XuTbP5bP

преди 3 месеца

Нямам търпение да не го гледам.

9

Иван

преди 3 месеца

Борат го гледах по случайност, не мисля да си губя времето втори път с изпълнения на това изключително объркано девойче. Да е живо и здраво и да не става за резил за пореден път.

8

Българската

преди 3 месеца

Мия Халифа :D

7

Навитак

преди 3 месеца

Миче, актови сцени ще има ли? Да знаем да гледаме ли..