28

СалмонЕЛКА

преди 1 месец

Я,агент Гоце изпълзя от криптата!!! Къде са 100-те милиона евраци от схемите с Доганя,Царя и Буци,а?!? С президентската заплата ли ги събра или спестява от закуски...Айде обратно у дупчицата,откъдето се пръкна,агент Гоце!

27

:)))

преди 1 месец

До Слава Урине И сега като се втурна да ги гледам,и направо ще се побъркам като теб от гледане,така ли!?На кои хапчета си,на розовите или на жълтите!?:))

26

Анонимен

преди 1 месец

До 28 лaйнoдон: С такива пренаписани т ъ п н и ги разправяй на албанците като те одупват на път към джамията. И ние в момента сме по малкият ви проблем. Ще трябва да пренапишете историята на доста държави да ви повярват. За брюмовци само шутове в мутрите.

25

Македон

преди 1 месец

Ако един българец се искъпе под душа, той же стане чист македон. Не е ли така! Работи в реверса, едно и също, между македони и българци няма разлика, един народ, разделен политически като руснаци с украинци.

24

Мдаа

преди 1 месец

С тая държавица имаме обща история от 30-тина години насам, преди това такава не е съществувала !

23

Какви тежки

преди 1 месец

Наркотици взема Гошо първия бесепар?

22

Северна Македония

преди 1 месец

Е измислена от ТИТО и комуниста-гощо тарабата през 1945г. И държава от 1991г.Античния период е ФИРОМ.Тяхната история е едва на 80г.Каква обща история с тази си Ганска република от Семити.

21

Област Македония

преди 1 месец

Е Българска територия,но не и мекеСТАНското еничерското югопомярско население от си Гани от берберски,анатолийски,кумански,татари,монголи и тюрки,които нямат нищо общо с православна България.

20

Област Македония

преди 1 месец

Е Българска територия,но не и юекеСТАНското еничерскпо югопомярска население от си Гани.

19

Анонимен

преди 1 месец

До Мистър Трипер - ей, вярно, че беше трипер, не сифилис... Язък за коментара ми... нищо де, може и сифилис да е хванал някъде...

18

Мистър Трипер

преди 1 месец

Е страдал много. Завиждайте му.

17

Гоце, САщ те предава

преди 1 месец

Само да не се притеснявай.

16

Русе

преди 1 месец

Анекс, браво.

15

Анонимен

преди 1 месец

Я, мистър сифилис напомни за себе си, без някой да го е молил...

14

Наблюдател

преди 1 месец

Трябва да признаят, че щом според тях ние сме татари , значи и те са татари понеже сме един народ до 1945-та година. Това е обща история.

13

Анонимен

преди 1 месец

Братя македонци ,никакви общи истории и уловки от тоя род с българите!Искат да ви подмамят,уж имат някакви мирни планове,че това са взаимноизгодни начинания и куп такива глупости!Просто искат да ви погълнат като нация,да ви асимилират с една дума насила да ви направят българи!Нищо не подписвайте и се дръжте далече от тях,от тия лукави, хитри и зли създания!Отстоявайте националното си самосъзнание на македонци! Не забравяйте никога фашистките им изстъпления в Македония през 1941-44 година!

12

Танас Войводата

преди 1 месец

От 1990 г.до днес България е осъдена 17 пъти в Съда в Страсбург за погазване и нарушаване Човешките права на етническите македонци в България България да признае македонците в България и българският съд да регистрира македонските Организации.Танас ВойводатаБлагоевград , Пиринска Македония

11

456

преди 1 месец

Абе що не си гледаш внуците и старините?Стига дава акъл ,малко срам прояви!

10

Анонимен

преди 1 месец

Македония е българска. Казах.

9

Анонимен

преди 1 месец

Първанов, нямамае обща история с македонците. Македония е област, която е принадлежала в границите на България. Ей за такива заблуди в момента се води война на територията на бившата украинска сср, която е част от територията на Русия.