135

Бай дън

преди 1 месец

Нямате контрол над телеграм и кофти,а?

134

Коко

преди 1 месец

Никой ли не забелязва че от както Путин започна в Украйна изведнъж се нароиха толкова проруски сайтове които са база на много руски тронове които сеят безнаказано проруска войнствена пропаганда.Нека отидат в русия там да критикуват цар путин да видим какво ще им се случи.База на троловите са блиц, дир и последно се подвизават и в днес.А в ютуб е пълно с червени плазмодий защитаващи руския нашественик изкарвайки го же.ртва

133

Големия памперс

преди 1 месец

Западната цивилизация ще се самоунищожи, така както се самоунищожи комунизма. Комунистическата номенклатура така и не разбра, че с репресии, забрани, ограничаване свободата на словото и достъпа до информация няма да стигне до никъде. Сега западната номенклатура, в лицето на преялите от власт и пари глобалистки олигарси, тръгва по същия път.

132

Анонимен

преди 1 месец

Някой много се страхува! Страхът идва от липсата на аргументи да убедиш масите, че си прав. Забраните на различни информационни източници на противника показва недоверие в собствените възможности и подценяване на интелекта на обществото. Метода на принуждение не е най-успешния да убедиш някой в правотата на своите тези. Но демокрацията не е това, което беше...

131

Анонимен

преди 1 месец

откога истината се нарича дезинформация

130

Анонимен

преди 1 месец

Най голямата дезинформация се излъчва от евроатлантическите телевизии и радиа. За българските нямам думи

129

Анонимен

преди 1 месец

До Василев "Кой определя кое е истина и кое не е?" Реалността другаре.

128

Василев

преди 1 месец

Кой определя кое е истина и кое не е? Кое е дезинформация? Ние ,обикновените хора,затова сме на тоя хал.Облъчване по ТВ с предварително подбрани и спуснати новини.Големците са взели стойка " Г " в угода някому и най- вече в своя защита,загърбвайки интересите на хората и натрапвайки им чужди такива.

127

Аха

преди 1 месец

Да, да...всичко, което не е угодно на Брюлсел е...дезинформация, нали?

126

Трабант но ламаринен

преди 1 месец

Всичко което не контролира запада е пропаганда?Тик-Ток, Телеграм - то не са много нещата.А налагането на западните норми навсякъде по света е нормално?Западът диктува кое е "нормално" и това не е много демократично в общества, дето претендират за демокрация и свобода.

125

м,да

преди 1 месец

Друго си е постоянно истината да се пише,която според тези е,че държава неизменно ще победи най-голямата по територия държава в света и овцете доволно за блеят.

124

Анонимен

преди 1 месец

Скоро и източния вятър ще стане опасен. И него ще забранят. Само да не решат да местят Земята, че слънцето да не огрява над Русия...

123

Е да де

преди 1 месец

Потърси прочети DW и ще разбереш върха на дезинформацията!!!!

122

Мдааа Дааа

преди 1 месец

По голем дезинформатор от запада не мое се роди.... руския дезинформатор пасти да яде....

121

Бай Ганьо

преди 1 месец

Абе те в Дир.бг колко пъти ни (дез)информираха, че Путин е болен от рак, че ракетите и дроновете на руснаците свършиха, че Укрите настъпват. Крадеца вика дръжте крадеца! Машала

120

Анонимен

преди 1 месец

Скоро отново ще чакаме братушките на Орлов мост с цветя и погачи! И това ще ни обедини!

119

Анонимен

преди 1 месец

Изобщо не разделя Европа, всичко го ползват и изобщо не им дреме че бърка между задните бузи на шепа брюкселски лузъри.

118

Световната Конспирац

преди 1 месец

Влизайте в Световната Конспирация България в телеграм , протоколите на сионските мъдреци са там и много други.

117

Хахаха

преди 1 месец

А тва преди една година, че на руснаците им свършили оръжията, бият се с лопати, крадат перални и всеки момент ще фалират не беше дезинформация. После оле майко кво стана. Пейтриът отишъл на кино след няколко Кинжала.

116

Анонимен

преди 1 месец

Местната ми си рка слага пелена над редица новини, после се чуди, че вече никой не им вярва и хората се информират от инстаграм. Ако имахме нормални медии, кой ще се рови в инстаграм? При бай Тошо нямаше толкова цензура и пропаганда.