26

Анонимен

преди 4 седмици

Трябват спешни мерки за масово увеличаване на IQ-то, по-скоро..

25

Анонимен

преди 4 седмици

Вече има изследвания, че ТикТок и подобни социални мрежи с бързодостъпно съдържание (Инстаграм, Ютюб, Снапчат), изискващи малко внимание и концентрация, намаляват количеството сиво вещество в мозъка, разбиват връзките в префронталната *** на мозъка, отговаряща за концентрацията, мотивацията, регулирането на допамина и т.н. Тези приложения буквално зомбират малките деца, тъй като са моделирани да предизвикват пристрастяване със специфични цветове и мелодии/звуци или сексуално съръджание...

24

Инспектор Дюдю

преди 4 седмици

А някой с IQ поне 3 от администраторите на ТикТок да се сети да блокира или спре акаунтите на тия които измислят и разпространяват такива предизвикателства? Или то не е проблем. Нали има свобода на словото.... А и е добро за рейтинга... Голяма работа че умрели там няколко деца. Можем да блокираме русофили и подържници на Русия.... ама *** извратеняци дето манипулират деца - те не ни пречат. Проклета толерастия.

23

Анонимен

преди 4 седмици

Дарвин харесва това

22

Анонимен Алкохолик

преди 4 седмици

Предивикателства винаги е имало. Едно време се предизвиквахме да скачаме от строежите. Рекорда ми е трети етаж върху голям насип с пясък. Или се катерихме по комина на теза дето е над 100 метра. Стигал съм до средата преди да ми се разтреперят колената. Един Диян- Комина се качи догоре и слезе. Са съжеление немаше камери да се снимаме да изгреем в мрежата...

21

Анонимен

преди 4 седмици

"Европейските "ценности"в действие!!! Слободията води винаги до тотален крах в обществата,които се изживяват като връх на цивилизацията!!! Ще се случват още по-страшни трагедии,това е само началото!" - Вместо да бълваш зло_ба, си намери работа/жена/занимание. Комунистическите ценности от сорта "издай другарче, за да е щастлива партията" викаш са супер. Идеално. Учат те да си един доносник. Да не би да те е яд, че сега с това не можеш да правиш пари, а трябва бачкане? Мързелът е голям проблем!

20

Анонимен

преди 4 седмици

Със или без социални мрежи има детски игри, които са опасни. Дори преди според мен за децата е било по-опасно. Почти всички, които са били деца в години, в които нямаше компютри, са обирали я ябълката, я черешата на някой съсед. Да паднеш от дървото не е ли опасно? Да скачаш на въже опасно ли е? Да играеш футбол опасно ли е? Да караш колело също е опасно. Така децата се научават на много неща и най-важното на преценка на ситуацията. Сега по цял ден са на телефоните. Не е ОК, но е по-безопасно.

19

Анонимен

преди 4 седмици

Европейските "ценности"в действие!!! Слободията води винаги до тотален крах в обществата,които се изживяват като връх на цивилизацията!!! Ще се случват още по-страшни трагедии,това е само началото!

18

Анонимен

преди 4 седмици

Не мисля, че Тик Ток е виновен. Когато бях дете (сега съм на 38 г.) и ние си правехме нещо като предизвикателства. Имаше една игра "крокодил". Не знам защо я наричахме така. Карахме с колелата един след друг и когато първият мине примерно по някое стълбище, всички трябва да минат. Ако някой се откаже, стъпи на земята или падне, минава най-от_зад. Смъртни случаи е нямало, но чат-пат някой се прибираше с рана на коляното или ръката. Опасно е, но се научаваш да преценяваш какво можеш и какво не.

17

Анонимен

преди 4 седмици

Е затова от малки трябва да им се набива в глaвите, че не се участва в предизвикателства и когато някой ти каже "предизвиквам те да.." със сигурност нищо добро не ти мисли и няма за какво да участваш в неговата игра.

16

Анонимен

преди 4 седмици

Преди това приложение като, че ли децата бяха по-умни.

15

Атмаджа

преди 4 седмици

Трябва да бъдат открити и съдени всички,които подмамват деца и хора да участват в подобни опасни предизвикателства.

14

от кухненски ножове

преди 4 седмици

вероятно са загинали най-много хора, ама едва остриетата са проблем - нали?

13

Анонимен

преди 4 седмици

Естествен подбор. Ако не е било колан, щеше да е фиба с която я предизвикали да бръкне в контакта... или сешоар във ваната... или лъжица белина... Предизвикателства мноооого. Като нямаш акъл се захващаш изпълняваш предизвикателства.

12

Груйо Михалов

преди 4 седмици

До Чарлз Дарвин Теорията на Дарвин излезе невярна дори самия той в края на дните си я отрече. Теорията му беше наложена от робовладелците и нацистите за да оправдаят поробването на цветнокожитеот империалистите и избиването на инвалидите и гейовете от нацистите

11

Илон Мъск

преди 4 седмици

Преди дни излезе новина , че изкуствения интелект на Гугъл препоръча саламите в пицата да се лепят с химическо лепило за да не падат след като ползвател го попитъл за рецепта за пица. Преставете си работизирана пицария с ИИ и хиляди пици с лепило Ц200 и няколко хиляди натровени и загинали клиенти.

10

Анонимен

преди 4 седмици

Те дигитализарт всичко , а после им виновно едно приложение. Първите 7 са най-важни, защото после идва училишето , мобилните приложения и всичко си е.м. Много е зле щом не си пушил в 4-ти клас , когато нямаш лайкове, първия ти път е чак на 16-17г. и не се пускаш на предизвикателствата... срам и резил, най-задръстеното хлапе си. Но минават години и палачинката се обръща, но никой не го говори с децата,родителите вечно заети,баба и дядо на работа, учителката нервна и остава да се образоват от нета

9

Психодиспансера

преди 4 седмици

До Чарлз Дарвин Те и големите се душат с колани даже ссъс свински ошпашки. Преди години Бг звезда тага си замина. Някой сексуален хишник е научил децата да се душат за да си задоволи нагона. Дете на 10 годинки да държиш виновно за тове е гнусно.

8

Психолингвист

преди 4 седмици

Алчните мениджъри заменят модерирането от хора с изкуствен интелект за да пестят от заплати и да се мазнят на собствениците, щото освен да режат заплати друго не могат с меринджейската си лишена от етика и морал главичка пълна с омраза към хората. Изкуствен интелект реално няма това е програма която използва човешката информация натрупана в нета и гогато се появи нов тренд ИИ го пропуска за него колана на врата е колие според данните , които има до сега в базата данни. Няма интелект има данни!!!

7

До 4

преди 4 седмици

YouTube shorts е за предпочитане. Там поне има някакви правила докато в Тик Ток няма. Затова деинсталирах приложението.