254

Анонимен

преди 4 седмици

РУСИЯ ПРОБИВА ФРОНТА НЕСАМО ПРИ ХАРКОВ НО И ПРИ ЧАСОВ ЯР , СКОРО ТЪПО ПОСТРОЕНАТА НАТОВСКА ОТБРАНА ЩЕ СЕ СГРОМОЛЯСА И РУСИЯ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА ГРАНИЦАТА НА ПОЛША ДИРЕКТНО

253

Аре стига бе!

преди 4 седмици

НАТО дава оръжие. Дава инструктори. Обучава кашици, танкисти,артилеристи и пилоти. Осигурява медицинско обслужване. Плаща заплати и пенсии в Окропия. Осигурява разузнавателни данни. Дава координати на целите. Осигурява комуникацията. Не разрешава преговори. Праща "доброволци" на фронта Но, разбира се, изобщо не участва във войната!

252

Мухахаха

преди 4 седмици

Накратко - Помощ не чакайте. Мможем да ви продаваме оръжия докато свършите парите ама Натовски войски ша видите през крив Макарон. Все пак въпреки войната и разни санкции-манкции Русия си остава ГОЛЯМ американски и западноевропейски търговски партньор... ако още се чудите на оная статия как руските олигарски са увеличили ЧЕТИРИ ПЪТИ богатствата си за последната година. Търгуват хората . С когото трябва.... Укрия Омре, само на тротинетките по медиите не им е станало още ясно. Инструкции чакат....

251

Чери00

преди 4 седмици

Абе тоя луд ли е да каже:"С помощта за Киев НАТО не е част от войната" и как смята че ще има някой който ще му повярва! Не става бе хайлязино, тръгнал си с пръдня боя да правиш!Ей затова ме яд на западняците - избират някого и после с години го търпят да говори и прави глупости!

250

Паню Баирски

преди 4 седмици

Страхливци!

249

Смешници!

преди 4 седмици

Разбира се че нямате намерение - друг трябва да умира за вашите небинарни и двулични евро-джендърляшки ценности. Пък и ви е страх на всичкото отгоре. Ако се чудите до какво водят амбиция, наглост, нвежество и страх събрани на едно място - погледнете какво представлява Европейския съюз в момента.

248

ароматния пръч

преди 4 седмици

Значи двама като се бият и ако купя и дам оръжие на единия да застреля другия,който го е нападнал съм само свидетел?Много умно,но не бих го направил,че може някой съд да не е на това мнение.

247

Юлиян до 256

преди 4 седмици

Само внимавай да не вземе "банкерът" и той да си купи оръжие,ама от мен и докато ти обикаляш"банката",той да"наобиколи" твоята къща и семейство.И не забравяй!Къща и "тъща" са две съвсем различни понятия.Хайде "тъщата" ***-дойди,ама жената,децата и къщата "барабар" с двора...Да няма:"каквото почукало,такова се обадило".

246

Юлиян

преди 4 седмици

Дали ни прави част от конфликта или не,ще разберем като "свирнат" сирените за въздушна тревога.

245

Христо Христов

преди 4 седмици

До 240 "Като чуха,, че Нато ще праща армия на фронта " - теб ли ще пращат бе, Кирил мека, неграмотна? А дано пратят про'с'таците като ТЕБ, дет ревът за ЕС, че да им дава по една МРЗ, та България да тръгне нагоре

244

Анонимен

преди 4 седмици

мхм, а ако щатите ти кажат подарчваме ти това оръжие за да обереш банка в София, тогава според тебе как точно стоят нещата с вината.

243

До 246

преди 4 седмици

и останалите русожопници. Абе, ааланкооловце, ако аз си купя щатско или руско въоръжение, за да направя банков обир в София, щатите ли са виновати или рашковцете? Аман от задpъceняци.

242

Анонимен

преди 4 седмици

Първо войната не е започната от Москва а от Киев който не спази МС и вместо автономия започна война на територията на Донбас /ЛДНР/срещу народа си. Второ помощта за Киев е участие във войната а и страните участват и с хора в позора.

241

Христо Христов

преди 4 седмици

Мухаха... Има ли и'от да види логиката и вярва на това? Путине, пускай атома над неучастващото НАТО! Помогни му да се отърве от Про'с'тотията си!

240

Анонимен

преди 4 седмици

НАТО не съществува. Талибаните в Афганистан разкриха тази лъжа НАТО.

239

Агент м-р Бийн

преди 4 седмици

След Украйна юдеите-илюминати и подвластното им НАТО ще хвърлят с десетилетия усилия, и милиарди долари за да засилят исляма, и да го насочат брутално с/у християнството! Англия използваше Османската империя за да смачка православното християнство. Това е много стара и изпитана от юдео-ционистите успешна практика. Така християнска България влиза под пет вековно жестоко робство и геноцид.

238

Км

преди 4 седмици

Операция,,Немислимото,,--У.Чърчил

237

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 седмици

Като чуха,, че Нато ще праща армия на фронта и рушките олекнаха aнаlно. Стриче им се. В ocpaно положение са. Заплашват с атом бухаха. То това им остана.

236

Анонимен

преди 4 седмици

"С помощта за Киев НАТО не е част от войната, предприета от Москва"------------------Тоест, при въоръжен обир, ако осигуря оръжията и колата, това не ме прави част от обира и няма да ми бъдат повдигнати обвинения?

235

защото ... нямаме

преди 4 седмици

Столтенберг: Нямаме намерение да изпращаме войски от НАТО в Украйна (Единствената армия с войници е турската. А Турция не иска да има война с Русия!)