11

Deltcho Kutchoukov

преди 3 седмици

Bulgarite sa poludeli!!! Kak mozhe strana sas 6,7 miliona naselenie da ima 40-50 Universiteta!!! I 240 ,,Narodni predstaviteli''!!! I nad 140 hiliadi darzhavni sluzhiteli!!! Molia,chakam otgovor!!!

10

Анонимен

преди 3 седмици

Какво качество, какви пет лева.Т.н. "професори" се (въз)произвеждат по полов път.В най-бързо обезлюдявания град в България в последните шест години - Свищов, има 14 професора по икономика.Крадат, крадат и беж в Софето при апартаменчетата, закупени с пари от фалшивите дипломи.Закривай !!!!

9

Иванова

преди 3 седмици

Господин министър, То няма начално образование в България Вие мислите за висшето образование.

8

Анонимен

преди 4 седмици

Не стават.

7

Анонимен

преди 4 седмици

Като гледам как счетоводителки,секретарки, деловодителки и подобни около 50-те без да отсъстват от работа и хоп изведнъж се сдобили с висше образование и все е бизнес администрация и дрън, дрън. Докторантските са от библиотекарския и човешки ресурси. Всичко се знае в нашата страна и нищо не се прави. На Шушулов от КЕВР метресата всички знаят как се уреди с диплома от Стопански факултет на ТУ. Толкова пропадна всичко, че се обезцени.

6

Анонимен

преди 4 седмици

Тая селска физиономия има ли вишу образувание :)))

5

Гиб Мелсън

преди 4 седмици

Парите следват ученика и студента. Резултата: Изоставаме вече и спрямо африканските държави. Когато поставиш на първо място парите в образованието резултата е такъв. Студенти явяващи се на две три лекции на семестър завършват семестрите с петици и шестици. Пак гласувайте за Винету и Киру Украинеца.

4

Анонимен

преди 4 седмици

Като гледам този яйцеглав министър разбирам защо образованието е на това дередже.

3

обективен

преди 4 седмици

БГ образование стана под нивото на африканското !! Стига да си платиш ,и професор може да станеш ,както са станали 80 % от тях !

2

Анонимен

преди 4 седмици

ПРОЕКТИ ЗА СДУХАНО ОБУЧЕНИЕ

1

Гaля

преди 4 седмици

A cъrлacyвaнu лu ca c nocoлcтвoтo?